LovStat og lov

Betalinger for gravide kvinder. Hvad du kan forvente

Mange udviklede lande anser for nødvendige støtte gravide kvinder og mødre, og disse betalinger har en tendens til at stige. Det samme forsøgte Course vælge og Rusland, under hensyntagen til alle omstændighederne. Enhver vordende mor håber at modtage økonomisk støtte fra staten og virkelig ønsker at få svar på den populære spørgsmål: "Hvilke af betaling er lagt, og hvor længe skal betale barsel?"

barsel betalinger

En engangsbeløb anses gravide betalinger, som på et tidligt periode er blevet registreret i fødselsforberedelse klinik.

Er registreret før 12 uger, nødvendigvis, ansat eller studerende, har mulighed for at modtage ydelser i mængden af 465 rubler 20 kopek.

Betaling sker i forbindelse med den største fordel eller i 10 dage fra datoen for henvisningen på arbejdsstedet, service eller uddannelse.

Så er de vigtigste fordele anses for at være betalinger til gravide og postpartum kvinder, der kan modtage den samlede orlov (140 dage). Imidlertid har rækkefølgen af sådanne betalinger ændret.

Siden begyndelsen af 2013 har ændret definitionen af den gennemsnitlige løn, som nu har en vis grænse.

Den maksimale gennemsnitlige dagløn er nu af 1335, 62 tusind. rubler. Som en konsekvens, det sætter det samlede beløb for den månedlige betaling for gravide kvinder og til børnepasning i mængden af 16 241, 14 thous. Rubler. Hvis indkomsten per måned blev overskredet, kan arbejdsgiveren gøre dig et gebyr på egen hånd. Hvis der er to steder af arbejdsprocesser betalingerne foretages, henholdsvis med hvert job. Til registrering tilskud skal indgives til en lægeerklæring.

Som for kvinder, der er arbejdsløse eller afskediget på grund af afvikling foretagender, skal modtage barselsdagpenge og fordele til gravide de vil være i mængden af 490 rubler om måneden. Sådanne betalinger foretages af de sociale velfærdssystemer agenturer. For at få denne fordel, skal du være registreret på jobcentret i mindst 12 måneder efter udskrivelsen.

Tilbagebetalingstid godtgørelser og barselsorlov skal udpeges inden 10 dage efter indgivelsen af alle nødvendige dokumenter. Og afhængig af finansiering, det kan udbetales på samme dag eller dagen for udbetaling af løn.

betalinger for fødsel: maternel kapital

Fra 1. januar 2013 i henhold til føderale lovgivning, angive en engangsbetaling ved fødslen, som er lavet i mængden af 13087 rubler, forudsat at en af forældrene har en officiel arbejdsplads. Den kan fås ved henvendelse til arbejdspladsen, som skulle give følgende dokumenter: fødselsattest, et certifikat fra registrator, et bevis for manglende modtagelse af de fordele, den anden forælder på sin arbejdsplads.

En anden betaling for fødslen af den anden og efterfølgende barn kaldet mødres kapital. Hun er single, og bortskaffe det kan være, når barnet fylder tre. Også ifølge ændringen, lov til at bruge dette beløb til at tilbagebetale lånet til køb af bolig, uanset tidspunktet for barnets fødsel. For at opnå disse ydelser, bør sikres et sæt dokumenter vedlagt udtalelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.