LovStat og lov

Begrebet folkeretten

International ret (MP) - et system, som eksisterer samtidig med systemets regler for de forskellige stater.

Hans udseende moderne MP er forpligtet til FN, som blev grundlagt i 1945 og under hvis indflydelse det udvikler sig. Den internationale juridiske begreb modernitet kan sammenlignes med den klassiske af flere grunde. Først og fremmest forskelle vedrører emnerne. Klassisk MP anerkendt som et emne kun civiliserede nationer, mens moderne genkender alle stater og mellemstatslige organisationer. For det andet forbyder den gældende lov staterne til at føre krig. De kan bruge udelukkende fredelige midler til at løse konflikter situationer. For det tredje, ændre kilder, som i den klassiske folkeret er skikke og i moderne - internationale traktater.

Koncept og typer af emner af international ret

Ved fastlæggelsen af emner af MP, det er værd at bemærke, at det er deltagerne i internationale forbindelser, udstyret med rettigheder og pligter for den komplekse, der dannes som et resultat af den internationale retsorden.

MP fag er opdelt i primære og sekundære. Den første gruppe omfatter stat og gosudarstvopodobnye uddannelse. Denne selv-dannende, som er kendetegnet ved selvstyre. De har, i kraft af sin eksistens, har et bestemt sæt af rettigheder og pligter. Takket være de relationer, der opstår mellem de primære aktører, skaber mulighed for, at der findes folkeretten og dens håndhævelse.

Den anden kategori er emnerne for internationale organisationer og nationer kæmper for selvbestemmelse.

Begrebet folkeretten forskelligt korreleret med den nationale lovgivning i stater. Der er tre teorier relationer MP normer og national lovgivning. Den første af dem - monic af MP forrang over vnutrigosudartvennym ret. Anden - monic af forrang den nationale lovgivning i internationale. Sidste - dualistisk, anerkender eksistensen af uafhængige systemer, som er udviklet parallelt.

Begrebet folkeretten som videnskab kan opdeles i to grene: WFP (offentlig ret) og MPP (privatret).

Begrebet international privatret - den gren af loven, som udgør reglerne for en bestemt slags forhold, der opstår fra handel, økonomiske, videnskabelige, tekniske og kulturelle forbindelser én tilstand til en anden, der udføres på grundlag af et samarbejde mellem stater og samvittighedsfulde opfyldelse af forpligtelser på vej ud af en anerkendt offentlig principper og MP bestemmelser, der er indeholdt i den indgået mellem stater internationale traktater.

Begrebet MPP (offentlig ret) er et system af juridiske normer, der styrer de internationale mezhvlastnye relationer sine fag.

Til denne dag, har ingen konsensus udviklet i relation forsyninger og eksistensen af disse to brancher. Ifølge nogle, MPP og MPP - to selvstændige eksisterende retssystem. For andre, de udgør branchens MP samlet system. Atter andre hævder, at MP - det er MPP (offentlig ret) og privat - det er en del af den nationale lovgivning.

Konceptet af folkeretten, som omfatter MPP og MPP, definerer forskellen mellem dem på følgende kriterier: emne, objekt, kilde og metode til retlige regulering.

Listen over emner, har WFP allerede givet ovenfor, så overvej dem i privatret. Disse omfatter følgende: staten, internationale organisationer, juridiske enheder og enkeltpersoner.

Almindelige kilder til MPP og MPP er international kutyme, internationale traktater og handlinger internationale organisationer, konferencer og møder. Og de følgende kilder var enestående til IPL: handelsret, national lovgivning, retspraksis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.