Af teknologiElektronik

Hvordan man vælger en quadrocopter med et videokamera for begyndere?

Reklame pjecer og adræt kreditorer fortælle os om det nye modeller quadrocopter (multicopter), der vil "opfylde alle vores krav." I ethvert online forhandler, der sælger den slags gadgets, kan du finde mere end hundrede varianter af droner. Vild i alt denne sort er meget let, og derfor forsøge at organisere alt vi ved om disse gadgets, og besvare grundlæggende spørgsmål oftest stillet af uerfarne brugere: hvordan man vælger quadrocopter for begyndere til erfarne, for at tage et videokamera eller ej, hvor mange knive etc.

Vælg en god fly, som er ideel til at opfylde alle dine krav, er det ikke så enkelt. Vi skal starte med det faktum, at alle quadrocopter modeller adskiller sig fra hinanden ved flere vigtigste karakteristika, som påvirker både de muligheder og omkostningerne af drone, og derfor har brug for at finde en vis balance af disse indikatorer, før du vælger quadrocopter.

Antal knive

Multicopter - en ubemandede droner er fjernstyret, hvor roden af "Multi" betyder "meget". En af de mest populære sorter af disse enheder - en quadrocopter, dvs. droner med fire rækker tænder, men markedet kan se gadgets og med to, tre, seks og otte skruer.

Her er princippet enkel - jo flere blade, jo mere strøm og mere stabil flyvning. Men vi må forstå og selv en simpel ting - flere blade betyder flere motorer, og det er til tider reducerer batteriets levetid drone og batteriniveauet er bogstaveligt smelter for øjnene. Så du beslutter at vælge imellem quadrocopter: en stabil kurs selv under dårlige vejrforhold og korte batterilevetid, eller noget midt imellem, men med en acceptabel flyvetid.

dimensioner

Alt multicopter kan inddeles i tre størrelsesgrupper. Først - dette er små og ultra-små droner. Sådanne forslag er primært for begyndere, amatører og børn. Disse enheder passer nemt i din taske, og nogle gange endda i lommen. Før du vælger quadrocopter til et barn eller novice amatør, huske på, at på grund af deres lille størrelse disse enheder er belastet med, kan problemer med flyvning stabilitet og en stærk vindstød ikke bare banke dem ud af vejen, men også for at vælte jorden.

Mean maskiner

mellemstore droner er de mest populære hos de fleste fans multicopter. De bruges af både begyndere og professionelle. Dimensionerne gør det muligt at bære den i en rygsæk uden problemer. Disse droner kan udstyres med et videokamera med god opløsning, men ofte nødt til at købe et fashionabelt tilføjelse separat, så holder det i tankerne, før du vælger quadrocopter medium størrelse.

store droner

Store enheder bruges normalt til erhvervsmæssige formål. Det var en rigtig fetish blandt dem, der holdt op med at opfatte dronerne ligesom nogle nemme dille, hvilket gør det mest foretrukne aktivitet i en alvorlig hobby eller endda et job.

Droner kan bære en stor belastning på en meget solid og stabil planlægger i øjeblikket på en god højde. Meget ofte er disse enheder udstyret med ekstra batterier og specielle suspensioner til tilpasning af spejlreflekskameraer. Anbefal denne model kategori for begyndere eller børn kan ikke - for dyrt legetøj. Komponenter i tilfælde af skade omkostningerne er ikke billigt, selv om, og nedbryde skruerne i disse modeller er vanskelig på grund af deres kvalitet og holdbarhed, så holder det i tankerne, før du vælger quadrocopter stor.

Tilstedeværelsen af kameraet

Dette øjeblik er hjørnestenen for hver drone. Som nævnt ovenfor, er der en model, hvor et videokamera er inkluderet. Og der er en meget mærkelig mønster - jo flere dimensioner på drone, jo mindre sandsynligt, at det vil være quadrocopter kamera.

Hvordan at vælge den bedste løsning? Det er ret simpelt. Droner er medium i størrelse - er universel multicopter, der er ofte udstyret med indbygget kamera, og med en høj opløsning på 10-14 megapixel. Disse fly kan anbefales, ikke kun for begyndere, piloter, men selv børn af teenage alder (helst under opsyn af en voksen).

De fleste piloter foretrækker at personligt monteret på deres droner kamera, at vælge den pixelering, som er nødvendig for dem. Som regel er der tale om en ekstrem model GoPro, berømt for sin "zatankovannostyu" og masser af nyttige funktioner. Dette punkt er også nødvendigt at tage hensyn til, før du vælger quadrocopter med et videokamera.

De mindre modeller til børn og begyndere kamera er standard, og langt de fleste af det er indbygget i selve drone. På grund af sin størrelse, det er en forholdsvis enkel indretning med en lav opløsning undersøgelse (0,3-2 M).

Principper quadrocopter styrer med kamera

Populære og høj kvalitet drone modeller kan fløjet af en smartphone, tablet eller bærbare computer. Kommunikation sker på bekostning af en trådløs protokol wi-fi. Og det er meget bekvemt, fordi dronen styres gennem en intuitiv og velkendt grænseflade.

Takket være den berøringsfølsomme skærm, kan piloten styre retningen af flyvningen quadrocopter, dets højde og hastighed. Derudover kan brugeren bruge billedet fra kameraet i realtid, med evnen til at optage video og fotos med et fugleperspektiv.

Alt er godt, men der er et princip om regeringsførelse er en dråbe malurt i bægeret - drone kan kun flyve i en bestemt afstand (omkring ti meter), det vil sige inden for intervallet wi-fi-signal. Alternativt kan du bruge de mærkevarer fjernbetjeninger, der vil nulstille grænse og øge flyvningen rækkevidde på op til flere kilometer. Den eneste ulempe ved denne metode - det er ledelsen kompleksitet på grund af den overflod af ekstra funktioner og forskellige specifikke funktioner, som mangler de sædvanlige mobile gadgets. Husk det, før du vælger quadrocopter. Nogle modeller kan kombineres med proprietære kontrolpaneler, så for eksempel bruge din mobile enhed som en skærm, hvis der mangler fjernbetjeningen.

Stand-alone drift

Dette er et andet vigtigt punkt, der vil hjælpe med at besvare spørgsmålet: "? Hvordan vælger quadrocopter". Jo større batterikapacitet, jo længere og længere være i stand til at flyve en drone. Den gennemsnitlig levetid fleste antenneapparater området fra 8-15 minutter i basen.

Store modeller kan udstyres med valgfrie, eksterne batteripakker, der vil forlænge flyvetid på cirka en halv time. Med mellemstore og små droner minder om "opgradering" til at gøre mere vanskeligt, da strømmen ikke tillader skruer til at løfte en masse vægt, og vejer en sådan batteri meget. Hertil kommer, denne revision er ikke altid muligt på hardware-niveau.

Problemet med et lille batteri levetid kan delvist løses på grund af et sæt udskiftelige batterier, der nemt kan udskiftes, før du placerer den på jorden multicopter. Udgifterne til et ekstra sæt batterier til mellemstore droner er ikke så høj, så der er ingen kritiske problemer, og endnu en gang inspicere skruerne mens landing under batteriskift ville være overflødig handling.

populære modeller

Vi har skitseret de vigtigste punkter, du skal kigge efter, når de vælger quadrocopter for begyndere. Nedenfor er en liste over de mest succesfulde og avancerede modeller til både begyndere og professionelle. Alle er udstyret med et videokamera og har en fornuftig velafbalancerede tekniske egenskaber sammen med passende pris, og derfor bør være opmærksomme på dem.

Populære modeller af droner:

  1. DJI Spredning Wings S900.
  2. Byrobot Drone Fighter (bekæmpe drone).
  3. DJI Phantom 2 Vision + (tilstedeværelse GoPro kamera).
  4. Parrot AR.Drone 2.0 (for teenagere og begyndere).
  5. Wltoys V272 (for børn).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.