BilerBiler

Hvordan vælger vinterdæk

November for russiske bilister er den mest ubehagelige periode, for om dagen er der fin sne eller regn, og om aftenen kommer frost og isformer. Vejrudsigterne laver normalt fejl med datoen for begyndelsen af tunge snefald og i vinter, så det er værd at forberede på forhånd til den kolde årstid, hvilket betyder at du allerede har brug for vinterdæk.

En del af vinterturen er, at i de kolde og isete forhold kan enhver kontrolfejl være kritisk, især hvis du stadig kører på sommerdæk. Det er på tide at stille et spørgsmål om, hvordan man vælger vinterdæk? Dette kan spare dig fra lange køer i dækmontering, som vil begynde meget snart, og vil også forsikre dig mod det dårlige vejr, som kan tage uoverensstemmelse.

Det er ikke nødvendigt at forklare, hvad fordelene ved vinterdæk er foran sommer- eller heltidsdæk, da de er indlysende. Sommerdæk er beregnet til brug ved temperaturer over +4 grader, og dæk til hele sæsonen er lavet til at kombinere de bedste kvaliteter af sommer- og vinterdæk, som ikke er egnet til russiske vinterforhold. Eksperter siger, at du ikke bør snyde på to sæt gummi til din bil. Og det er her, at vi står over for spørgsmålet om hvordan man vælger vinterdæk fra alle de foreslåede sorter? Valget af besat eller ikke-studded gummi afhænger af hvilken region i landet du bor i, fordi betingelserne er forskellige overalt. Ud over spikes skal du være opmærksom på slidbanemønsteret: skandinavisk eller europæisk. Den europæiske type er designet til drift i europæiske lande, hvor der ikke er nogen formodede torner, da klimaforholdene er milde. Disse dæk har et meget forgrenet system af riller, så du kan køre på veje, hvor mængden af snavs og sne ikke er så stor. Sådanne dæk er beregnet til højhastighedskørsel på autobahns. Russere behøver ikke denne type dæk. Mere "toothy" synes at være skandinaviske dæk. De har et mønster i form af rhombuses eller checkers, har skarpe kanter og brede drænspor. Denne form for beskytter giver dig mulighed for at skubbe gennem sneskorpen og en lille isskare, som om du bider i belægningen. Sådan materiale tolererer frost meget bedre. Selvfølgelig for russiske veje er denne slags gummi at foretrække.

Når man beslutter hvilke dæk der skal vælges, er det værd at overveje, hvilke veje du skal rejse i vintersæsonen. Hvis du plejer at køre på iskalde veje, så er studded dem en passende mulighed. De bør også være foretrukne for dem, der bor tæt på havkysten, fordi også vejene ofte er dækket af is. Fordelene ved pigge på denne overflade er indlysende: de klamrer sig simpelthen på isen. Som følge heraf får du en kort stopafstand, sikker og hurtig acceleration samt pålidelig svingning. Ulemperne er stigningen i støjniveauet under kørsel såvel som de høje omkostninger ved sådanne dæk.

I tilfælde af, at der under hjulene konstant løses og våd sne i form af en slags grød, er studded gummi simpelthen uønsket, da det ikke kan komme til noget. I besatte dæk på bare asfalthæmmende egenskaber forringes det markant, da overfladen af overfladerne markant reduceres. Bilen holder vejen værre, og når gasoverførslen kan endda springe over, godt, og når man bremser, er der ofte en lås med en efterfølgende yuz. Og så tænker bilisten på hvordan man vælger vinterdæk? I dette tilfælde er det bedst at give fortrins til studless gummi, hvilket ikke alene vil sikre dig selv under kørslen, men også ikke at ødelægge vejfladen. Ved høj hastighed skaber torner mikrovirkninger, som "ødelægger asfalten".

Nu har du en ide om, hvordan du vælger vinterdæk. Det er kun at gå til autoshop og købe dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.