SkønhedHudpleje

Moisturizing facial olie til tør hud: et overblik, programfunktioner, ydeevne og anmeldelser

Det bliver stadig mere populært olie til ansigtet. For tør hud, kan de blive en rigtig frelse. Naturlige olier kan hjælpe, selv i tilfælde, hvor de dyreste cremer er magtesløse. Derfor er flere kvinder henvender sig til de traditionelle kosmetik.

Hvorfor er tør hud i ansigtet

Tør ansigtshuden - det er et fælles problem, der kan opstå af en række årsager:

 • fejlfunktion af talgkirtler;
 • problemer i fordøjelsessystemet, samt følsomhed over for stress;
 • ændringer på grund af alder;
 • mangel på vitaminer og næringsstoffer i kroppen;
 • aggressiv udsættelse for direkte sollys eller ultraviolet lys;
 • misbrug aggressive scrubs og skræl;
 • hårdt vand med et højt indhold af chlor;
 • vaske den sædvanlige toilet sæbe.

Kosmetiske olier til tør hud

Trods det faktum, at hver dag på markedet ser flere og flere nye kosmetik, er kvinder i stigende grad henvender sig til naturlige stoffer, blandt hvilke det første sted er besat af olie. Så er de mest populære og effektive, er som følger:

 • Avocado olie er rig på vitamin A og B-vitaminer, så huden hurtigt genoprettes;
 • Abrikoskerneolie - er en uerstattelig kilde til fedt til epidermis, og det er derfor et must for dem kæmper med tørhed;
 • sesamolie - absorberes hurtigt, det fugter huden og beriger den med værdifuld vitamin E;
 • olivenolie - er et alsidigt værktøj, der er absolut velegnet til alle typer;
 • sojabønneolie bekæmper irritation og inflammation, som er uundværlige satellitter tørre og følsomme epidermis.

Æteriske olier til tør hud

Base kosmetiske olier er ikke altid i stand til at have en udtalt effekt, men fordi de bør kombineres med afgørende. I denne kategori de ubestridelige ledere er som følger:

 • ester gulerodsfrø hjælper med at fjerne toksiner og forbedre beskyttende hudreaktioner;
 • ether roser gør huden blød og fløjlsagtig at røre ved;
 • neroli ester funktion kan antages, at den bidrager til tilbageholdelse af fugt i epidermis, samt eliminerer irritation og pigmentering.

Det er værd at bemærke, at disse stoffer ikke anvendes i ren form. De er meget koncentreret, og derfor kan forårsage irritation og endda forbrændinger. Det er bedre at kombinere dem med basale kosmetiske olier.

ricinusolie

I stigende grad kvinder ty til at sikre, at brugen af olie til ansigtet. For tør hud, anbefales det at anvende ricinusolie. På trods af, at denne olie er udvundet fra giftige planter i behandlingen af alle skadelige stoffer forlade og kan kun bruge. Det ligger i det faktum, at den tørre og aldrende hud får den nødvendige strøm, hvilket gør det glat og smidig. Det skal også bemærkes, at dette værktøj vil hjælpe dig til at beskæftige sig med rynker. På grund af det faktum, at ricinusolie kan forårsage allergi, er det bedst at bruge ikke i sin rene form, og fortyndes med andre basisolier.

olivenolie

Folk kosmetologi anbefaler, at kvinder bruger olien til ansigtet. Tør hud anses for at være en af de bedste olivenolie. Dens ejendommelighed er, at det hurtigt absorberes i overhuden, og i lang tid ikke tillader fugt at fordampe. Samtidig, denne olie har en forholdsvis let konsistens, så porerne ikke bliver tilstoppet, og de fortsætter med at flyde ilt.

Olivenolie - en sand eliksir af ungdommen. Samtidig kan det bruges ikke kun til forebyggelse, men også for at bekæmpe aldersrelaterede forandringer. Takket være en enorm koncentration af vitamin A, E og B, vil din hud altid være hydreret, smidig og blød.

til tør hud kan anvendes olivenolie både selvstændigt og som en bestanddel af fugtgivende masker. Du kan bare sætte det på den tætte lag af huden i et par minutter, derefter tørre rest. Denne komponent fungerer godt sammen med ost, æggeblommer, samt alle former for æteriske olier.

jojobaolie

Jojobaolie - en universel fugtgivende olie. For tør hud, er det den person, der passer perfekt og kan gøre mest godt. Dette mirakel produkt er ikke kun kæmper med afskalning og tæthed, men også hjælper med at genoprette hudens elasticitet og gør kredsløbet mere klart.

Det er værd at bemærke, at jojobaolie har en forholdsvis tæt tekstur, som kan være en smule tung for huden. I sin rene form er det bruges kun en prik på de mest problematiske områder, hvor der er en meget stærk afskalning. I så fald, hvis du ønsker at anvende den på hele overfladen af huden, fortyndes før abrikos eller olivenolie i lige store andele.

mandelolie

Den øgede koncentration af vitamin A - er en af de vigtigste fordele mandelolie til ansigt. For tør hud, denne ingrediens er simpelthen uerstattelige, fordi det afhænger af ham hastigheden og kvaliteten af de processer af regenerering. Også dette produkt er i stand til at bremse aldringsprocessen og fjerne rynker hurtigt.

Mandelolie er ikke kun giver overflade fugt, men også for gradvist at normalisere vandbalancen af epidermis. Hvis der på grund af tørhed i dit ansigt havde rynker og revner, så være sikker på, at stoffet hurtigt at håndtere dem. Også værd at bemærke er, at mandelolie er et must for dem, der arbejder hårdt og udsat for stress, som forringer kvaliteten af huden. Forårsager mandelolie natten, næste morgen vil du finde din hud er helt udhvilet og genvindes.

kokosolie

Notering de bedste olier til tør hud, kan du ikke ignorere kokos. Dets vigtigste værdi ligger i det faktum, at i sin sammensætning indeholder en stor mængde fedtsyrer, der er væsentlige for at opretholde vandbalancen i epidermis. Ved regelmæssig brug, kokosolie kan løse problemet helt tørt. Og på grund af det faktum, at det utroligt absorberes hurtigt, når der ikke ubehag anvendt du føler. Alt dette tyder på, at kokosolie kan være tilsvarende alternativer til enhver fugtighedscreme.

Anvendes på huden kokosolie er meget enkel. Det er nødvendigt at afbryde et lille stykke og anvende til ansigt. Fra kontakt med varm hud, er det straks begynder at smelte og blive absorberet øjeblikkeligt. Hvis det er du føler upassende, så betyder apoteket kan også findes i flydende form.

Funktioner af brugen af kosmetik og æteriske olier

For at bringe olien tør hud det maksimale udbytte, du skal overveje, når du bruger en række funktioner:

 • før påføring olie ansigt skal rengøres grundigt ved anvendelse af en speciel gel eller skum;
 • bedre, hvis huden er god dampet (i hvilket tilfælde det ville være godt at optage næringsstoffer);
 • Hvis der efter et par minutter efter indgrebet ikke absorberes al den olie, derefter fjerne overskydende anvendelse af et væv for at undgå dannelse af en olieagtig film;
 • Brug ikke for meget fede og æteriske olier i deres rene form (det er kun tilladt i visse områder).

anmeldelser

Det er vigtigt at vælge en ideel olie til tør hud. Anmeldelser dette vil hjælpe dig:

 • Olivenolie kan erstatte fugtighedscreme, og det er perfekt til at gøre masker;
 • hvis sat på natten af abrikoskerneolie, næste morgen epidermis bliver mere elastisk, og dens farve - sund og frisk;
 • om vinteren, når huden lider kulde og vind, bliver den nuværende redning kokosolie, som hurtigt eliminerer afskalning og heler sår;
 • hvis der er tørhed af øjenlåg, hver aften et obligatorisk program bør være anvendelsen af mandelolie (det er ikke bare kæmper med tørhed og rynker, men også styrker øjenvipper og øjenbryn);
 • tilføje kosmetik eller basisolie steg æterisk olie kan gøre huden mere elastisk, blød og bud at røre ved.

nyttige tips

Tør hud har brug for særlig pleje om detaljerne i, som ikke er kendt af alle kvinder. Så er der nogle nyttige retningslinjer:

 • Prøv ikke at vaske i morgen (eller i det mindste ikke bruge geler, skum og andre detergenter), fordi per nat og talgkirtler producere en vis mængde fedt, der virker som en beskyttende barriere;
 • i hvert fald ikke vaskes med varmt vand;
 • fordi chlorerede hårdt vand kun forværrer problemet med tør hud, vil den ideelle løsning være at vaske det filtrerede eller mineralvand;
 • Saml den makeup, der passer til din hudtype;
 • tage regelmæssig nærende fugtgivende maske;
 • Beslut hvilken slags olie til tør hud passer dig og anvende det regelmæssigt.

Kosmetik og æteriske olier bør være i enhver kvindes pung, og især dem, der klager over tør hud. Hvis butikken betyder hovedsagelig fugt trækkes fra de dybe lag af epidermis, de naturlige stoffer er fundamentalt forskellige. De er designet til passe huden udefra, og tillader ikke væsken fordampe. Hertil kommer, at olien løse også mange andre problemer, den mest alvorlige kan betragtes rynker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.