ForretningIndustri

"Admiral Panteleyev" - stor antisubmarine skib: beskrivelse, historie, sammensætning, og interessante fakta

Stor anti-ubåd skib "Admiral Panteleyev" - den sidste af de 12 skibe af projekt 1155 NATO klassificering i forhold til denne kategori - Udaloy klasse fregat. BOD blev lagt på Baltic Shipbuilding Plant, blev det givet skroget nummer 548. Producenten ligger i Kaliningrad, den første afstamning krigsskib sted i maj 1987. I 1991 blev rejst flaget i Den Russiske Føderation, og den første af maj næste år, skibet kom ind i Stillehavet Fleet. Navnet "Admiral Panteleyev" uddeles til ære for den berømte sovjetiske voennokomanduyuschego. Skibet deltog i eftersøgningen operation til påvisning af skibe i nød (Maizuru, Japan). Desuden repræsenterede han den russiske flåde på parade i Busan, som er timet til at falde sammen med fejringen af den tresindstyvende årsdagen for grundlæggelsen af Sydkorea.

Drift til bekæmpe pirater

"Admiral Panteleyev" - skibet, der var i marts 2009 sendt til bekæmpelse af piratkopiering inden for rammerne af internationale aftaler. På tankskibe "Irkutsk", "Izhora" hav slæb detachement forlod Vladivostok Aden bugten. Der har været flere operationer. Hertil kommer, at besætningen fik værdifuld erfaring på udførelse konfrontationen med havet banditter.

Der eskadrille ændrede tankskibe "PECHENEG", "Boris Butoma" og skib "Admiral Vinogradov", "Fotiy Krylov". I slutningen af april, BCP "Admiral Panteleyev" tilbageholdt skibet med tre dusin pirater og militære våben. Denne begivenhed skete nær den østlige Somalias kyst. Angiveligt taget til fange gruppe af militante tidligere angreb olietankskib NS Commander, på vej til Singapore under den liberiske flag. Om bord blev overværet af medlemmer af besætningen med russisk statsborgerskab. Lidt senere, at skibet deltog i forebyggelsen af pirat beslaglæggelse af tankskibet "Bulava Bank" i den samme del af Adenbugten.

Funktioner og bevæbning

Følgende er de grundlæggende parametre for den tekniske plan:

 • Begræns deplacement - 7480 tons.
 • Længden / bredde / udkast - 163/19 / 7,8 m.
 • Cruising fart - 29 knob.
 • Cruising vifte af næsten syv tusinde nautiske miles.
 • Svømning offline - en måned.

BPL "Admiral Panteleyev" er veludstyret med hensyn til våben. På skibet, er der:

 • Taktisk udstyr - to pakker af raket torpedoer "Flare", placeret på de fire stykker.
 • Artilleri udstyr - damp enheder AK-100 kaliber hundrede millimeter.
 • AK-630M luftværnskanoner.
 • Missiler SAM "Dagger".
 • Anti-bombe type RSL-60.
 • Miner og torpedoer (530 mm).
 • Luftfart - to helikoptere Ka-27.

I begyndelsen af september 2013 gik skibet gennem de tyrkiske stræder til Middelhavet, og i december samme år, vendte tilbage til hjemmebasen i Vladivostok. I 2014 passerede vi lære Peter den Stores Bay, sammen med de japanske flådestyrker med destroyeren JS Hamagiri (DD-155).

line-up

Nedenfor er en del af den øverstbefalende for skibet (oplysningerne er fokuseret på året 1991):

 • Lederen af skibet - kaptajnen på den anden rang Evgeniy Viktorovich Kraynov.
 • kommandør Mate - kaptajn på den tredje rang Aleksandr Viktorovich Marchenko.
 • Stedfortræder af produktionen - Shidenko AV (kaptajn 3. rang).
 • Assistant Commander skib - kaptajnløjtnant Michael Klimovich Mos.
 • Stedfortrædende indkøb - Senior løjtnant Maksim Valentinovich Lebedev.
 • Tidligere sekretær i Komsomol udvalg - Sudoplatov VV (Premierløjtnant).
 • Lederen af skibets navigationsudstyr afdeling - Ushakov Petr Evgenevich (kaptajnløjtnant).
 • Cheferne i missiler og elektroniske dele - Semenov og VV Kolesov A.
 • Chumachenko VI og venligt B. (chefer af mine-torpedo og elektromekanisk afdeling).

I 2009, "Admiral Panteleyev" erstattet luftfartøjschefen. De blev kaptajnen på anden rang Sobkar SS

interessante fakta

Set store ASW skib Pacific flåde ind i Røde Hav i 2013 for en kamp mission. Ifølge erklæringen af Kaptajn 1. rang Romanov, skibet krydsede Suez-kanalen og begyndte at udføre opgaven. "Admiral Panteleev", en model er vist på billedet ovenfor, udføres overvågning af handlinger luftfartsselskab kamp gruppe af flådestyrker i Amerika. Skibet var i en enkelt rejse. Særlig opmærksomhed blev udbetalt til opførslen af hangarskibet "Nimitz".

Amerikanske destroyere udstyret med krydsermissiler "Tomahawk" systemet, der ligger i Middelhavet nær Syrien. Dette gjorde det muligt at antage, at de kan slå til Syrien, i tilfælde af ordren kvittering fra øverstkommanderende. Det er værd at bemærke, at indholdet af de ugentlige amerikanske skibe i Middelhavet og Det Røde Hav koste budgettet mindst $ 60 million.

Hvor er skibet "Admiral Panteleyev" nu?

Militære opgaver, i henhold til den øverstbefalende for den russiske flåde, mere end to dusin skibe opererer i havet. Det drejer sig om omkring sikkerheden i Syrien, Adenbugten. Den armada er ikke kun betragtes som BOD, men også redde slæbebåd SB-522, tankskibet "Boris Butoma", "Varyag" skibe "Moskva" og en række fregatter og krydsere.

På spørgsmålet om, hvor "Admiral Panteleev", en repræsentant for personale sagde, at efter de store militære øvelser i Primorje i foråret 2016, er det tilbage til hjemmebasen, i Vladivostok. Det skete den 22. december 2016. Forud for dette, at skibet har deltaget i de fælles japansk-russiske øvelser (2014), og gjorde razziaer i Stillehavet og Det Indiske Ocean (2015).

Lidt om flytninger af russiske militære skibe

Middelhavet vandretur, med undtagelse af den betragtede skibet ud af retten "Admiral Nevel 'og landing ombord" Relight ". Efter passagen af hælde af Bosporus Darnell, de kom ind i Middelhavet og sluttede sig til en fælles gruppe af skibe af den russiske flåde. Inden da, i det område, flyttede tankskibet "PECHENEG" (Limassol havn). Ocean livredder var på det tidspunkt i Novorossiysk.

Efter storstilede øvelser i Stillehavet flådefartøjer vende tilbage til Vladivostok. Den samlede testperiode tog omkring en og en halv måned. Retten passerede gennemsnitligt 8 til 12 tusind nautiske miles, afsluttede snesevis af simuleringer af kampoperationer, lavet en landing i Arktis.

Seneste nyheder

Hvor "Admiral Panteleyev" var i 2016. Ifølge Søværnets ledelse til pressen tjeneste, skibet i april i år gennemført et uofficielt besøg i løsrivelse af skibe i Stillehavet Fleet Sri Lanka (Colombo). I juli, flagskibet i den besøgte havn Damang i Vietnam. I august, en stor anti-ubåd skib tilbage til sin udgangsposition (Vladivostok).

Som nævnt i nyhederne, i august 2016 blev foretaget test af fly take-off og landing manøvrer i form af helikoptere Ka-27. Crews søgning, redning og angrebshelikoptere har arbejdet med fremragende resultater. I december, skibet endelig vendte tilbage til Vladivostok efter en lang sørejse.

I foråret 2017 blev udført flagskib kontrol kontrollere den. Ifølge sine resultater afgørelsen om parathed BOD til at arbejde i vintervejr, samt udført test af opgaver at afvise angreb af fly betinget fjende. Hertil kommer, at udføre træningsflyvninger piloterne af skibsbaserede helikoptere. Som et resultat, det gjorde 25 landinger om bord, der ligger i drift, der ligger for anker. Forsøgene blev udført på forskellige tidspunkter af dagen.

Som konklusion

Bright repræsentant for den russiske flåde er blevet en stor anti-ubåd skib "Admiral Panteleyev". Hvor er dette skib, nævnt ovenfor. Dets historie begyndte med den vellykkede test og fortsætter på en positiv måde. på mange måder overlegne til skibet ikke blot indenlandske modparter, men de fleste af de udenlandske konkurrenter i sin klasse.

En række tests viste, at flagskibet kan rejse over lange afstande i off-line arbejder mindst 30 dage. Moderne våben giver dig mulighed for at udføre flere opgaver samtidig, herunder støtte fra den vigtigste flåde, beskyttelse af kystzonen, nederlag fjendens luft og undersøiske mål. Besætningen gentagne gange demonstreret høj kvalitet på tests, som mange af dens medlemmer blev præmieret på forskellige niveauer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.