SundhedPræparater

Lys og salve "Gepazolon": anmeldelser, instruktioner, priser

Moderne farmaceutiske virksomheder producere en bred vifte af lægemidler. Alle af dem er designet til at hjælpe en person føler sig bedre. Midler til behandling af hæmorider er altid indtager en separat position i hver apotek netværk. En af disse er den "Gepazolon". Anmeldelser om det er forskellige. Men som for anden medicin. Denne artikel vil fortælle dig, at rapporten præparat "Gepazolon" anmeldelser, brugsanvisninger og udtalelser fra læger.

Typen og sammensætningen af lægemidlet

Om "Gepazolon" forberedelse anmeldelser sige, at lægemidlet har en bekvem form for frigørelse. Producenten tilbyder at købe stearinlys til indførelse af tarmen og salve, som anvendes til den ydre form af hæmorider. I modsætning til andre lignende stoffer, der kun har én type, kan værktøjet blive kaldt universel.

Det aktive lægemiddelstof heparin natrium, lidocain og prednison. Som yderligere komponenter er de stoffer, der tillader at opnå den endelige form af lægemidlet, uanset om det er en salve eller stearinlys.

Indikationer for

Hvad er medicin "Gepazolon" svar fra læger? Læger rapporterer, der anbefales stoffet til brug med hæmorider. Specialister bemærke, at en rulle af tumorer er tilrådeligt at bruge medicinen i form af en salve.

De anmærkninger er specificeret, og andre indikationer. Således, et lægemiddel ordineret til dannelse af fistler, eksem, under alvorlig kløe i anus. Præparatet kan anvendes profylaktisk til åreknuder, og den høje sandsynlighed for dannelse af knuder. Sammensætningen ordineret af en læge, efter at brugt operation på fjernelse af hæmorider.

Muligheden for bivirkninger og kontraindikationer

Om sammensætningen af "Gepazolon" gennemgår de læger siger, at det tåles godt af patienter. Men er det ikke anbefales til brug i tilfælde af overfølsomhed over for et af de aktive stoffer medicin. Medicin kontraindiceret med virus-, bakterie- og svampeinfektioner behandlede overflade. Komposition bruges ikke i tilbøjeligheden til blødning og lavt antal blodplader. Ikke udpeget de midler, der er beskrevet på nogen måde for vordende og ammende mødre. Du må heller ikke bruge det i børn, der ikke har nået 12 år.

Med langvarig brug af sammensætningen og anvendelsen af høje doser kan forekomme ubehagelige reaktioner såsom allergier, kløe, brændende. Blandt de farer kan identificeres binyrebarksuppression drift, udvikling af diabetes, sygdomme i hjertemusklen. Mindre almindelige er hovedpine og søvnløshed. Hvis du har en en af de ovennævnte symptomer, bør du straks kontakte en læge til råds. Mest sandsynligt, vil lægen annullere narkotika og vil præsentere dig med et alternativt middel til bekæmpelse af sygdommen.

brug metoden

Hvad betyder "Gepazolon" drug anmeldelser? Stearinlys er kendetegnet ved god udsigt. Forbrugerne siger, at stoffet er nyttig. I modsætning til andre analoger, administreres medikamentet fra 1 til 2 gange dagligt. Patienten kan manipulere morgenen og om aftenen derhjemme. Læger anbefaler, at forud for behandling for at rense tarmene. Du kan gøre dette spontant eller ved hjælp af afføringsmidler. Efter at vaske hænderne grundigt og sæt stikpille i anus. Det skal bemærkes, at denne ordning for ansøgning egnet til patienter med interne hæmorider.

Hvis det er en rulle af formationer, der sige om medicin "Gepazolon" i denne situation feedback? Salve udpegede læger præcis når lignende symptomer. I dette tilfælde skal du smøre dumpet direkte vært for op til tre gange om dagen. I nogle tilfælde kan til behandling af eksterne hæmorider bruges stearinlys. Til denne stikpille skal indtastes ikke helt, og vente, indtil den er opløst. Det vil ske i løbet af 2-3 minutter.

Udgifterne til medicin

Hvilke oplysninger stadig bærer "Gepazolon" forstås feedback? Prisen af lægemidlet ifølge forbrugerne, helt acceptabelt. Farmaceuter rapporterede, at mange andre fonde med en lignende sammensætning er flere gange dyrere. En pakke af medicin, der indeholder 10 stikpiller vil koste dig kun 250 rubler. Dette beløb vil være nok til hele behandlingsforløbet, der normalt varer ikke mere end en uge.

Når du køber salver være parat til at betale fra 180 til 300 rubler. I forskellige apotekskæder denne medicin priserne er meget forskellige fra hinanden. Før du køber en sammensætning henvise til flere kiosker og vælg det mest fordelagtige tilbud.

Drug "Gepazolon": anmeldelser

Stearinlys til indsættelse i anus dannede sig kun positive udtalelser. Negative anmeldelser er karakteriseret ved forkert anvendelse af sammensætningen. som du allerede kender, kan en overdosis opleve meget ubehagelige bivirkninger.

Ifølge forbrugerne, stearinlys smelter hurtigt og forårsager ikke nogen ubehag. Deres virkning er observeret efter et par minutter. På grund af indholdet af lidocain i en formulering eller sammensætning tilvejebringer en analgetisk virkning frysning. Ubehagelige fornemmelser, der ledsager hver hæmorider pass. Det aktive stof er heparin fremmer blod fortynding og -dannelse. Prednisolon besidder antiinflammatorisk aktivitet. Lægerne siger, at det er meget vigtigt. Da åreknuder altid øger risikoen for betændelse.

Patienterne siger, at sammensætningen bør anvendes i henhold til vejledningen. I dette tilfælde vil du få kun gavn af medicinen. Læger er enige med denne udtalelse. eksperter rådgive også til at pre-rådføre sig med lægen.

konklusion

Du kunne finde ud af, hvad de siger om den medicin "Gepazolon" anmeldelser, instruktioner. Udtalelsen fra forbrugere og læger bør altid overvejes, når du vælger en medicin. Du skal dog ikke blindt tror anmeldelser og stole på dem. Glem ikke at studere brugsanvisningen og overholde råd hos din læge. Jeg ønsker dig et godt helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.