Kunst og underholdningLitteratur

Stykket-fortælling "Skyggen", Schwarz: en oversigt over de fantastiske værker

Fortrolig med arbejdet i denne skribent begynder ikke med bøgerne og med spillefilm. Det er forbløffende, er det ikke? Der er ikke noget usædvanligt, og dog utroligt, vidunderligt, magisk, når det kommer til Evgenii Shvartse - den store sovjetiske historiefortæller. Han huskede os og fantastiske manuskripter til de gode gamle eventyr og børns historier og digte, og, selvfølgelig, berømt for sine fantastiske præstationer. Blandt de sidstnævnte, skuespillet "Skyggen" (Schwartz). Kort indhold af arbejdet vil være med til at stifte bekendtskab med denne smukke arbejde.

Lidt sydlige land

En dag i nogle sydlige land, i et lille hotel kommer en ung forsker ved navn Christian Theodore. Han bosatte sig ikke bare overalt, men i det rum, hvor han boede før den berømte historiefortæller Hans Christian Anderson. Tilsyneladende, dette er ikke tilfældigt, hvem ved?

Knows Annunziata - datter af krovært. Normalt er det at holde stille, men her, ud af en følelse af goodwill til det nye logerende, at dele med dem skjult. Det viser sig, at i en lille sydlige land fortællinger - det er sandt. Bor i dette sted og sovende skønhed, og en kannibal, og Tommeliden. Og alligevel her reglerne en gang kongen. Han var for længst død og efterlod en ekstraordinær testamente. I det, han befalede sin datter Louise skal kigge efter i en persons mænd er ikke de rige og ædle, og en enkel, ærlig og god. Dette mandat er et stort mysterium, men i drømmeland og væggene har ører. Så hvad om det engang kender gadedrenge. For at opfylde de sidste ønsker en forælder, prinsessen hemmeligt forlader paladset. Mange ønsker at finde sin hvilested for at blive gift og tage den kongelige trone.

Bekendtskab med prinsessen

Vi fortsætter med at udforske stykket "Skyggen" (Schwartz). Resumé arbejde slutter ikke. Flytning på ... Lyt til historien om en simpel pige, videnskabsmand uendeligt distraheret. Han holdt kigge på balkonen i det næste hus, hvortil hele tiden kommer ud af en smuk fremmed. Annunziata ser en mærkelig opførsel af nye logerende, og advarer ham om, at det måske er begyndelsen på en ny eventyr, og i slutningen af det kan være trist. Christian Theodor beroliger hende, og alligevel vover at tale med en fremmed pige. Han falder i kærlighed ved første blik, og det lader til, at hans følelse er gensidig. Evgeniy Shvarts ( "Skyggen", hvoraf et sammendrag vi fortsætter med at præsentere) stille og roligt fører læseren til at spekulere i, at måske er det netop den løbske prinsesse?

Forsker længes efter at fortsætte samtalen og med ironi tilbyde løgne i skyggen af hans ben til at gå i stedet for at den unge skønhed, og fortælle hende om hans kærlighed. Overraskende skygge virkelig adskiller behændigt glider ind i den tilstødende balkon døren og forsvinder i et mørkt rum. Ung mand skæring bliver syg. Rummet kører en herres datter. Hendes frygt og frygt var ikke forgæves: der er ingen skygge, og det er en meget dårligt varsel. Hun løber for lægen.

skygge

Om de fantastiske begivenheder, der finder sted i det sydlige land, ved alt og journalist Tsezar Bordzhia, og kromanden Pietro og sanger Julia, og, selvfølgelig, ministrene. Det slutter ikke historien (Shvarts E. L., "Skyggen"). Resumé af arbejdet kan ikke viderebringe alle nuancerne i den tegn oplevelse. Forfatteren endvidere fortæller os, at alle byens borgere, uden undtagelse, ikke godkende af disse oprigtige følelser, at på et øjeblik opstod mellem forskere og prinsessen, og fortsætte med at vokse, trods sygdom og adskillelse. Det er farligt. Christian Theodore kan snart blive en konge, og han var ikke en gangster, ikke pengeafpresser og ikke en bedrager, og en simpel ærlig mand. Som du ved, at forudsige adfærd af sådanne mennesker er umuligt. Hvad skal man gøre? Kun én vej ud - at slippe af med ham. Du kan dræbe eller bestikke. For at udføre denne meget opgave er ikke så enkel. Hertil skal du bruge en ven. Kun han ved, at hun elsker og en videnskabsmand, end det kan købes, eller hvad der er livsfare for ham. Og her på en scene er der en skygge, der synes gamle og trofaste ven af hovedpersonen.

sammensværgelse

Som historien udfolder sig på eventyret "Skyggen" (Schwartz)? Resumé slutter ikke der, såvel som selve arbejdet. I skyggen har en snedig plan. Uretmæssigt gør han Christian Theodor underskrive en dispensation fra prinsessen. Angiveligt det vil lulle årvågenhed ministre, og så vil de være i stand til Louise for at flygte fra den hadefulde land. Og han selv, i mellemtiden, viser prinsessen underskrev sin elskede papir af abdikation. Ulykkelig kvinde kan ikke tilgive en forræder. Ligesom vinden, hendes stemninger og følelser er vægelsindet, og straks hun giver efter for ham. "Hvad er dit navn?" - hun beder Shadow. Som reaktion på at høre Theodore fornavn. Det er næsten det samme som den Christian Theodore. Så hun beslutter ikke længere ked af det, og gifte sig med en skygge.

udførelse

En slyngel og en løgner fejrer hans kroning og forbereder sig på brylluppet frodig med prinsesse Louise. Det eneste udestående spørgsmål - Scientist. Dræb ham giver ingen mening, men der er et stort ønske om at undertvinge og blive sin herre. Lad det nu være bag ham, lydløst, usynligt. Han befaler kristne til Theodore at sende ham en seddel ved midnat med samtykke til overgivelse.

Videnskabsmanden ved, at i tilfælde af svigt det er truet af forestående død. Men han kan ikke gøre andet. Ja, retten har været Annunziata, var han i et eventyr med en trist slutning.

Fra en afstand kom trommerne. Dødsdommen resulterede i udførelsen. Forskere har taget ned mit hoved ... Men pludselig og hoved Shadow flyver fra hans skuldre. Retten forstår, at der var en fatal fejltagelse. Hvad skal man gøre? Beslut dig for at få skjult under syv låse af levende vand, som har den mirakuløse magt til at helbrede alle sygdomme og genopstå fra de døde. At levere Theodor-kristen, er det nødvendigt at genoplive den kristelig-Theodore.

lykkelig slutning

Den nuværende herre over alle mulige og umulige fe rige er Schwartz. "Skyggen" (sammendrag for læserens dagbog er genstand for denne anmeldelse) - et ordspil på det faktum, at ingen af dem har den magiske - af loyalitet, værdighed, af venlighed og evnen til at elske, som aldrig vil komme til en ende.

Hoved Shadows tilbage til deres oprindelige placering. Men hændelsen ikke tillader ham at genvinde sin tidligere styrke. Fra nu af er han bange for sit liv og kæmper for at behage sin tidligere mester. Prinsesse i harme og bandlyser denne elsker. Shadow wraps i sorte gevandter, presset mod væggen og forsvinder. Forsker mener, at dette ikke er enden. Mere end en gang han møder ham på vej. Så lad det være, men for nu er han glad. Han tager hånd sin sande kærlighed - Annunziata, og de forlader paladset.

Endnu engang vil jeg minde om, at denne artikel handler om play-fortælling "Skyggen" (Schwartz). Resumé kan ikke beskrive alle de følelser og følelser af hovedpersonerne, kan ikke viderebringe den fine linje mellem magi og virkelighed, som er så klart og naturligt portrætteret af forfatteren. Derfor er læsning af værket i sin helhed er et must.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.