SkønhedNegle

Manicure med frugt: gode ideer

I den varme årstid du ønsker at leve et mere levende og mættet. Derfor er mange af pigerne dekorere deres negle smukke nail art.

Frugt og blomster er perfekt til en sommer manicure. Du kan oprette en række forskellige mønstre med disse elementer. Nu manicure med frugt er et fashionabelt tendens.

Her er et par muligheder for nail art. De er nemme at implementere og vil behage enhver fashionista.

Jordbær på neglene: hvordan man gør en manicure med frugt

Manicure med saftige jordbær kan gøres på flere måder. Berry male på neglene som helhed i forbindelse med blade eller blomster. Som en af flerheden af muligheder - kan trække på en klo jordbær, andre lakeret i farve, der er forbundet med bær, såsom rød, bordeaux eller mat pink.

At manicure frugt glad sin besidderen længere, bør anvendes første basefarve, og derefter - det grundlæggende mønster. De mest almindelige og let i udførelsesformen manicure med et jordbær. For at genskabe alle de negle er helt dækket med rød lak. Derefter påføres overfladen pletter hvid eller sort. Efter brug grøn lak i bunden af hullet klo formet i form af et jordbær kronblade. Points kan indsættes, udskifte pailletter, sten.

Manicure med æbler

Fortsat temaet for manicure med frugt, skal vi også diskutere modne æbler.
Tilslutning fantasi, sommer humør, og lykkes! Du vil også brug for følgende materialer:

  • grundlag;
  • lakker i farverne: lys grøn, grøn, rød, hvide og brune;
  • tynd pensel;
  • fixer.

Er først anvendt grundlag under lak, fernis og derefter grøn farve på spidsen af neglen for at få formen på et æble. Suppleant rød og grøn farve, der udfører det samme billede på alle morgenfruer. Når værktøjet er tør, tage en fin pensel og trækker hvidmalede højdepunkter på frugterne. Det er nødvendigt at tilføje volumen. Fjern ikke den tynde pensel.

Hun stadig behov for at trække stilken og bladene. Forankring toplak og nyde resultatet.

Volumen søm kunst

Hvis malingen ikke virker, og det trendy manicure frugt meget vel ønsker at gøre det let opgave - at købe et særligt sæt med bær. Først satte vi nogen grundfarve. Så, uden at lade det tørre, skal du placere et stykke frugt, afhængigt af bredden af en fingernegl.

Så fastgøre en lille mængde af basefarve. Over det andet lag igen plotte basefarve. Stick kan være en bred vifte af frugt, grøntsager og endda tørrede blomster. Mest populære - det er appelsiner, kirsebær, vandmelon, citron og kiwi. Af den måde, den sidste frugt nu taler for sig.

kiwi

Vi viser dig, hvordan du kan stadig gøre en manicure. Frugt på neglene vil nu blive foretaget i grønt. Som du har set, vi nu taler om denne frugt, ligesom kiwi.

Grundlaget for at tage en lys-grøn lak, dække dem med al den neglepladen. Brug derefter hvid akryl maling på midten af neglen male et lille ovale og tynde korte strimler af det. Derefter sætte vi små sorte prikker (frø). Top - fixer for stabilitet. I en anden udformning, en lysegrøn lak malet kun en del af neglen, dvs. kant. Så cirkel den hvide mindre diameter trækkes oven på lys grøn. Med sort blæk setpunkt på kanten af halvcirkel, lavet i hvid.

For at tegne strukturen af frugten, tage en mørkere nuance af grøn maling. Ovenfor vi fastsætte en speciel belægning.

Manicure med kirsebær

Cherry - en kilde til vitaminer, vinter er godt at drikke te med kirsebær marmelade, men der sagde, at denne frugt kun i kagerne? Marigold ser på kirsebær mindst appetitvækkende! Hvordan man laver en sommer manicure med frugt?

Før selv basiscoating anvendes, skal neglepladen affedtes med et flydende neglelakfjerner. Pas på, at væsken ikke indeholder acetone! Så gælder grunderen. Når den er tørret, cover negle primære farve (hvid, beige, lyserød). Så tage den røde eller pink maling og med en fin pensel ved siden af to punkter. Dette vil være den fremtidige kirsebær. Varnish grøn er nyttigt at drage de kviste og blade. Og glem ikke slut.

Meget interessant er den klassiske jakke med kirsebær på en af morgenfrue. Frugt kan være pladskrævende. For eksempel, en rød pasta rhinestones, godt kviste lodtrækning tager ikke meget.

konklusion

Manicure med frugt billeder, som du kan se i artiklen, som du kan se, er enkel. Det kan tillade sig ikke kun om sommeren, men også i foråret. Efter manicure frugt er passende for open-air partier, gåture i parken, og endda en stoppet kontor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.