ForretningHuman Resource Management

Grundprincipper for personale psykologi, eller hvordan man fører en jobsamtale

Udforskning af litteratur om beskæftigelse, vil du finde masser af tips til, hvordan man kan bestå en samtale og få et job. Men der er stort set ingen oplysninger om, at spørgsmålet om, hvordan man fører en samtale. Og dog hver enkelt af os kan blive udsat for en lignende nødvendighed, fordi løsningen af dette problem skal gribes an med den største alvor.

Naturligvis er hver af os bekymrede, forsøger at få et job, fordi du kan huske deres erfaringer på samme tid. Menneskets skæbne, der kommer til dig til en samtale, i dine hænder. Derfor bør man vide, hvordan man fører en samtale, at alt gik godt, og gav de bedste resultater. Det faktum, at det er umuligt at vende interviewet til et middel til selv-beundring. Den udføres med henblik på at demonstrere deres viden inden for psykologi og niveauet af indsigt.

Naturligvis denne procedure kræver træning. Først og fremmest skal du beslutte med de vigtigste spørgsmål, der skal indstilles til den kandidat efter hans officielle pligter. En jobbeskrivelse er forpligtet til at være altid i nærheden af dig. I virkeligheden, hvordan man fører en samtale, skal du straks præcisere, hvad punkter bør præciseres i første omgang, hvad de skal vente, og til at starte en samtale. Husk, at hver enkelt position kræver visse færdigheder og evner. Glem ikke at finde ud af det færdighedsniveau af en kandidat.

Da interviewet foregår, som regel med en vis mængde af mennesker, skal du forberede en liste med spørgsmål, tage den tæller for hver af kandidaterne og kortvarigt nedskrive svarene. Dette er for at sikre, at efter interviewet nøgternt kunne vurdere alle der besøgte dit kontor: analysere genoptage igen, læse svarene og drage konklusioner.

Det er dog vigtigt at huske, at, at beslutte om, hvordan man fører en samtale, når de ansøger om et job, er du nødt til at vurdere din evne til at gøre det. Hvis du ikke er helt sikker på, at meddelelsen og analysere alle med hensyn til hver kandidat, kan du inviterer en person fra personalet, så han kunne være til stede under proceduren.

Naturligvis har en samtale, er det vanskeligt at forstå karakteren af og forhåbninger mennesket. Derfor, for at klarlægge de dybere intentioner og interesser enkelte, kan du spørge hendes hobbyer, yndlingsfilm. Det hobbies hjælpe med at analysere arten og hensigten med mennesket mere dybt.

Også i spørgsmålet om, hvordan man fører en samtale, er det vigtigt at lære at afslå. Hvis du kan se, at en person har absolut ikke passer dig, er det nødvendigt straks at fortælle ham om det. Men det skal gøres så skånsomt som muligt.

Bemærk, at i løbet af en samtale, du har brug for at huske en uvildig vurdering af kandidaten. For at gøre dette, er du nødt til at forstå relationen til den person, så snart han krydsede grænsen af kabinettet, men stadig upartisk til enden. Hvis der under en samtale der er nogen tvivl eller udeladelser, er det bedre at afklare alt på én gang, på stedet.

Også være klar over den venlige holdning til hver kandidat. Efter alt, ikke kun du vælger medarbejderne, men de vælger et selskab. Og du i øjeblikket - hendes ansigt. Fordi forestille sig en virksomhed på den bedst mulige måde.

Det er vigtigt for begyndelsen af personale på spørgsmålet om, hvordan man fører en samtale, for at forstå tydeligt, at vi ikke kan acceptere en person til at arbejde ud af en følelse af medlidenhed og medfølelse. Det kan i fremtiden få os skade.

Interview - dette er en test, ikke kun for kandidaten, men også en test for personalet. Fordi der i løbet af samtalen i en kort periode er nødvendigt for at forstå essensen af en person som en professionel og som person i almindelighed.

Fortvivl ikke, hvis du ikke lykkes første gang. Al læring, og intet galt med det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.