ForretningHuman Resource Management

Tjenesten job til en forretningsrejse - en formalitet eller beskyttelse?

arbejderen i hans arbejder tur ledsaget af den obligatoriske registrering af følgende dokumenter: officiel opgave for en forretningsrejse, orden og rejser certifikat. Som en generel regel, en medarbejder på forhånd henter ansvarlighed nødvendige midler ved at udstede en tilsvarende program. Eller den betaling af forretningsrejser lavet ved at vende tilbage til et fast job, og virksomheden skal tilbagebetale de penge brugt. I begge tilfælde er grundlag for betalingen er forskud rapport og de dokumenter, der bekræfter visse udgifter (billetter til destinationen og tilbage gennem hotellet, dagpenge).

Beløbet kan overføres til en personlig konto eller modtaget kontant i billetindtægter skærer organisationen. missionsrapporter skal ske inden tre arbejdsdage efter dens afslutning. Når du rejser i udlandet, den periode steget til ti dage.

Rækkefølgen af at sende en mission er en samlet formular. Det er oftest forberedt på Institut for Human Resources. Endvidere dokument underskrevet af lederen af organisationen, og dets nummer, dato og titel registreres i en særskilt logbog af ordrer på forretningsrejser. Udstationerede medarbejdere kender rækkefølgen i hånden og få dine hænder på en kopi.

Tjenesten opgave på forretningsrejse er et bindende dokument, da det afspejler indholdet af turen. Før dokumentet vil blive underskrevet af lederen af organisationen, idet det er aftalt med vejleder af medarbejderen. Det er vigtigt at vide, at der er visse kategorier af arbejdstagere er beskyttet af loven og har ret til at trække sig tilbage fra turen:

- gravide kvinder;

- kvinder med børn op til 3 år;

- medarbejdere, der er under 18 år;

- medarbejdere, der arbejder i organisationen på baggrund af lærlingekontrakt og sendt på en mission, der ikke er relateret til uddannelse;

- enlige forældre, hvis barnet er under 5 år;

- forældre hæve et handicappet barn;

- medarbejderne passer deres syge familiemedlem.

Tjenesten opgave på forretningsrejse kan have en ulempe, som opregner de ovennævnte kategorier af borgere og er forbeholdt medarbejdernes tæller - afslag / samtykke til turen, fulde navn, stilling og datoen for undertegnelsen. Begge fakta (enighed eller uenighed) kræver kun en skriftlig bekræftelse formular. Streng overholdelse af lovkrav Ved afslutning af dokumentet vil spare fra konflikt situationer.

Hertil kommer, en rejse service job indeholder en rapport om gennemførelsen af som præsenteres i oversigtsform af medarbejderen. Og denne indsats bør bekræfte den personlige signatur og nærmeste leder og leder af virksomheden. For at undgå problemer med den rapport om det udførte arbejde før turen regnskab, du skal kontrollere identiteten af data i alle dokumenter. Eventuelle uoverensstemmelser i efternavn, fornavn, mellemnavn, eller timingen af ture vil kræve justering og dokumentation af yderligere spild af tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.