ForretningHuman Resource Management

Aflønningssystem: transaktionen, povremenka eller akkord

Under løn: et system af relationer i forbindelse med gennemførelsen af arbejdsgiveren løn medarbejderen for sit arbejde i overensstemmelse med de love og bestemmelser, aftaler, arbejdskraft og kollektive aftaler og kontrakter. Der er flere former, samt en bred vifte af lønsystem.
I enhver form for løn - en belønning for det arbejde, som afhænger af mængde, kvalitet, tilstand og kompleksiteten af det arbejde, samt en specialist kvalifikation. Denne kategori omfatter også en række betalinger, iført en stimulerende og kompenserende.
Lønningerne er normalt udstedes i form af penge. Men ifølge ansættelseskontrakten eller kollektiv overenskomst og andre mulige former for vederlag, ikke-monetære tegn (i naturalier) og ikke i strid med lovgivningen. Dette vederlag udbetales efter skriftlig anmodning fra medarbejderen, og må ikke overstige en femtedel af den samlede løn.
Der er nogle typer af betalinger arbejde i akkord, akkord og tidsbaseret. De klassificeres i undertyper: en simpel tidsbaseret, tid-bonus, lige akkordarbejde, stykke-progressiv, stykke-bonus, akkordarbejde, indirekte lønomkostninger.
Med tidsbaseret arbejde indkomst beregnes for den angivne tid, arbejdskraft, og er ikke afhængig af mængden af det udførte arbejde. Løn til en tid-baseret system for vederlag beregnes ved at gange de daglige eller timepriser for arbejdstimer det antal dage eller timer. For nogle kategorier af arbejder ud med den fulde månedsløn etableret i form af officielle løn. Med en delvis antal arbejdsdage beregnes ved at dividere indtjening sats på hastigheden for kalenderdage arbejdsdage, og gange resultatet med antallet af arbejdsdage på.
Betaling foretages på tidspunktet plus-bonussystem er lavet ved at tilføje til den toldmæssige indtjening præmie, som er bestemt af en procentdel af medarbejderens løn eller sats. Medarbejdere, der arbejder på den regnskabsmæssige povremenka udføres med plader, som er de primære dokumenter.
Akkordfortjeneste (transaktioner) lønsystem dannes baseret på antallet af enheder, der er fremstillet eller produceret arbejde på faste priser, som er sat ud fra kvalifikationer. Når akkord-bonus betaling i henhold til tildeling af bonus til medarbejderne for overskridelse af standarder for produktion, såvel som for opnåelse af kvalitetsindikatorer (mangel på klager, ægteskab).

Ifølge stykket-progressivt system tilvejebringer forøget betaling for det samme arbejde, men udført over normen. Indirekte stykke-sæt for arbejdstagere, der er involveret i tjeneste produktion, picker, ingeniører, assistent værkfører mv Dens størrelse er beregnet som en procentdel af indtjeningen i de store arbejdstagere, der udfører arbejdsopgaver i oplandet.
Når beregningerne lønnen for akkordarbejde system, der anvendes dokumenter på udviklingen.
I nogle tilfælde er det afregningssystemet blandet. Så arbejdet i visse kategorier af arbejdstagere kan udbetales på samme tid for akkordarbejde og tid-baseret system. For eksempel, hvis lederen af et lille team kombinerer forvaltning (tid-baseret system) med en produktion af arbejdets art, udbetaling beregnes ved stykke-priser.
Når det faste betalingssystem er udført for et bestemt beløb af produkter eller for passage af visse faser af arbejdet.
Når Brigade Arbejdsorganisation til at tage hensyn til bidraget fra den enkelte medarbejder, med samtykke fra de medlemmer af holdet kan bruge koefficient af arbejdskraft deltagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.