ForretningHuman Resource Management

Træning af medarbejdere, typer af personalets uddannelse.

En af de vigtigste betingelser for virksomhedens udvikling, øge sin prestige i markedet og øget konkurrenceevne er kvalitet virksomhedernes viden, som skal til stadighed forbedres og forbedres. Uddannelse af personalet er rettet mod at tilpasse den viden og færdigheder af medarbejdere til det krævede niveau for produktion, forbedre det faglige niveau af medarbejdere.

Typer af uddannelse af personale kan være følgende:  

1.Professionalnaya træning. Det kan være primære, sekundære og højere, og dets varighed kan derfor ligge i området fra 1 til 6 år. Grunduddannelsen er rettet mod at opnå en besættelse på erhvervsskoler. Videregående uddannelse - er at udarbejde en højt niveau og faglig udvikling, dybtgående og uddannelse af høj kvalitet. Ved afslutningen af uddannelsen i hænderne udstedt et dokument om uddannelse (eksamensbevis, certifikat).  

2. Professional Development. Hvis der er en specifik uddannelse medarbejderen kan forbedre deres færdigheder i faglige kurser, specialiserede afdelinger og business institutioner. Træning kan vare fra 1 dag til seks måneder. I betragtning af, at videnskaben, økonomi og teknologi ikke står stille og er i konstant udvikling, den tidligere opnåede viden bliver forældet. Alle former for træning i sin egen attraktive til medarbejdere og personaleafdelinger, men træning tager en særlig plads blandt dem en række årsager: - det er en billig og hurtig måde at lære på, sammenlignet med faglig uddannelse - et snævert udvalg af uddannelsesmoduler og specifikke mål orientering af uddannelse.

3. Omskoling. Denne type træning involverer få et nyt erhverv eller en anden specialitet. Nogle gange er der et overskud, eller mangel på specialister bestemt speciale, blev det derefter kræves for at opnå en anden arbejdsdag erhverv for medarbejderne. Normalt denne type uddannelse i efterspørgslen i de jobcentre, hvor folk kommer efter reduktionen fra den tidligere arbejdsplads. Lærlinge: fra seks måneder til 2 år.

4. Postgraduate uddannelse omfatter at opnå den højeste akademiske eller faglige kvalifikationer (postgraduat og ph.d.-studier). Varighed af uddannelse: 2 til 4 år. Ikke nødvendigvis omfatter alle former for træning i uddannelsesplanen, vil det være nok en-to.

Stadier af uddannelse rederiets personale.

Der er en vis procedure for uddannelse af ansatte i virksomheden eller selskab, som skal overholdes:

1. Foretage et introduktionskursus der varer fra 8 til 16 timer for nyansatte. Disse kurser studere reglerne i virksomhedens struktur, principper og vigtigste retningslinjer for arbejdet. Ifølge resultaterne af undersøgelsen skal opveje, som er resultatet af prøveperioden;

2. Udnævnelse til en ny position ledere og specialister flyttet til et andet kontor, afholdt et kursus på orlov fra arbejdet for indførelse af høj kvalitet kontor (fra 24 til 32 timer)

3. Alle lederne af strukturelle divisioner i selskabet skal holdes fra tid til anden af den relevante studieprogram etableret af ledelsen (kurser, seminarer, workshops);

4. Arbejdere i masse handler årligt skal uddannes i genopfriskningskurser;

5. Alle medarbejdere på indførelsen af et nyt regulatorisk dokument eller vejledning i forbindelse med deres præstationer med officielle pligter, skal gennemgå obligatorisk uddannelse. Alle andre former for uddannelse bør indgå i den årlige plan for medarbejderudvikling og i overensstemmelse med den vejledning. På grund af det faktum, at en forbedring af personalets uddannelse system er permanent, bør indgå i denne plan, og nye metoder til forbedring professionelt personale færdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.