ForretningHuman Resource Management

Jobbeskrivelse Regnskabschef

For at sikre organiseringen af regnskab, kontrol over en effektiv udnyttelse af ressourcerne, bevarelsen af den eksisterende ejerstruktur i virksomheden forudsætter, at regnskabsafdelingen. I denne stilling af lederskab, det tager den regnskabschef.

Jobbeskrivelse Regnskabschef bestemmer:

 1. Rational software system dokumentation omsætning.
 2. Under fuld hensyntagen til indkommende midler afspejler oplysningerne om dem i registrene.
 3. Korrekt og rettidig opladning (transfer), der kræves betalinger til budgettet for offentlige midler.
 4. Deltagelse i udarbejdelse af dokumenter, der angiver mangel på kontanter eller deres tyveri.
 5. Verifikation af regnskab i strukturelle eller produktionsafdelinger i organisationen, efterfulgt af en analyse af deres finansielle aktiviteter.
 6. Sikring af korrekt status, registrering og overførsel af finansielle dokumenter i arkivet.
 7. Systematisk kontrol af periodisering af løn, indstilling af løn i overensstemmelse med de positioner i nøje overensstemmelse med den finansielle og personale disciplin.
 8. Kontrol over kvaliteten af arbejdet på lageret i virksomheden.
 9. Rettidig samling af tilgodehavender og indfrielse af lån mulige.
 10. Tracking og bortskaffelse mangler, gæld og andre regnskabsmæssige tab.
 11. Regnskab for lovligheden af operationer i forbindelse med afvikling og lån.
 12. Advarsel om knaphed og ulovlig uautoriseret brug af midler og andre tilgængelige værdier i organisationen ved hjælp af særlige forebyggende foranstaltninger. Ved påvisning af de ulovlige handlinger regnskabschef skal straks rapportere til ledelsen.

Jobbeskrivelse Regnskabschef Officer giver visse beføjelser. For eksempel kan en bestemt type dokument kan ikke accepteres til udførelse uden hans underskrift. Underskrivelse af de andre typer af dokumenter kan foretages af embedsmænd i overensstemmelse med de fastsatte beføjelser. Dog skal listen over godkendte personer skal aftales med den regnskabschef.

Jobbeskrivelse Regnskabschef afgør dens ret til at udføre visse aktiviteter, såsom:

 1. Etablering af pligter ansatte under hans autoritet.
 2. Koordinering af aftaler, afskedigelse eller permutation af medarbejdere, der bærer ansvaret.
 3. Behandling og synet af traktater og aftaler, ordrer og instruktioner, til at styre de finansielle og økonomiske aktiviteter i organisationen.
 4. Kontrol af eksisterende normer for forbrug af råvarer med mulighed, hvis det er nødvendigt, anmode om revision.
 5. Udarbejdelse af forslag om at sænke eller tilbagetrækning af Chiefs premium divisioner, brigader, spaltning, og så videre., I tilfælde af manglende overholdelse i registrering af primære dokumenter.

Jobbeskrivelse Regnskabschef bestemmer, i hvilke tilfælde han er ansvarlig for. Overtrædelser direkte relateret til handlinger regnskabschef giver hans personlige ansvar uden inddragelse af hovedet.

Afskedigelse fra kontoret, samt opgaven til det, der udføres af den ordrehåndtering (CEO) af organisationen. Tjenestemænd , der handler regnskabschef foreslog rapport nøjagtige oplysninger til ledelsen om spørgsmål vedrørende kontanter omløb og andre tilgængelige værdier. Ved at identificere individuelle overtrædelser, er den ansvarlige medarbejder bestemt af undersøgelsesmyndighederne. Jobbeskrivelse Bogholder Løn skal følges for at dem fuldt ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.