HjemlighedHavearbejde

Når at plante lobelia udplantningsplanter: deadline

Hver gartner ønsker hans hjemmeside så elegant og lyse. Dette i høj grad hjælper blomsterne. Men foråret ofte ikke har tid til at vokse finurlige prydplanter. Der er en glimrende måde - Køb forud frø af Lobelia. Denne elegante og lyse plante, der ikke kræver næsten ingen pleje. Lobelia blomstrer villigt i en række forskellige steder, stille og roligt tolerere skyggefulde forhold senge og behager øjet indtil efteråret. I dag vil vi tale om, når at plante lobelia frøplanter.

Frøene af Lobelia

Primært skabe vanskeligheder frø selv - de er meget små, næsten pulverform. Hvis du køber en stor pakke, der indeholder 1 g frø, betyder det, at du kan vokse op til 50 000 rødder. Det er klart, at så mange, der sjældent påkrævet. Derfor er producenterne farende for at hjælpe avlerne og producere frø i kornene. Hver perle indeholder fra 5 til 8 frø, de er meget bekvemt at distribuere i en skuffe i frøplanter. Forlader nok plads mellem kornene, kan du undgå den kedelige plukning af mange små planter. Vi har endnu ikke reageret på de vigtigste spørgsmål, når at plante lobelia frøplanter. Travlt er ikke nødvendig, da manglende sol og varme kimplanter kan strække ud eller dø. Det ideelle tidspunkt - det er midt i marts. Siden såning til blomstring tager omkring 10 uger, så lyse blomster vil pynte din have i juni.

Den fokuserer primært på de klimatiske forhold i det område, hvor du bor. Jo tidligere en stabil varme vejr kommer, jo før kan du begynde plantning. Derfor er spørgsmålet om, hvornår at plante lobelia kimplanter, løst individuelt. Hvis du har en opvarmet drivhus, kan afgrøden blive udført i januar og februar, så med de første stråler af foråret for at sende materialet til gaden, efterfulgt af udplantning i åbent terræn.

afhente jorden

Frøene af denne plante er meget lille, så når du har brug for at plante frøplanter lobelia, bør først vælge den bedste jord. Brug aldrig grove fraktioner og for tung jord. De vigtigste krav - denne løshed, lethed og neutral-sammensætning af jorden. Den mest bekvemme måde at købe mix i butikken, kan du bruge en hvilken som helst struktur for stueplanter. Du kan tilberede og hjem substrat. For at gøre dette, tage 2 stykker græstørv jord 2 dele humus eller kompost, den samme mængde af ikke-sure tørv og 1 del fint floden sand. Hele blandingen må de sortere have sigte og derefter foldes til opbevaring i en pose eller et lukket drivhus. Efter behov, kan du ringe det i potter eller kasser.

Forhindre sætteplante sygdomme

Så du ved, hvornår plante lobelia frøplanter. Tre dage før den forventede dato er nødvendig for at bringe landet tilbage hjem. En dag senere, når det bliver varmt, skal du udfylde det i en skuffe og hæld kogende vand. Derefter skal du vande jorden med en opløsning af fungicid at forebygge sygdom skruebrækker. Nu forlader jorden tørre lidt ud. På den tredje dag vil det være klar til plantning frø.

landing Egenskaber

Frø, ligesom et støvkorn, er det meget vanskeligt at fordele jævnt. Tja, hvis arbejdet er at være en erfaren gartner, men når at plante lobelia hang-nedskydningen nødt til nye, ikke undgå fejl. Normalt forsøger de at så på den traditionelle måde, en knivspids distribuere frø. På samme tid i 2 uger vil du se en grøn hat mindelig og meget unge frøplanter, raspikirovat der ikke har nok styrke eller tålmodighed. Det eneste, der beroliger - Lobelia er ikke bange for nærhed og vokser godt selv i sådanne forhold. Plantet i jorden, kan det også bjælker. Men hvis du ønsker at trimme planterne, er det bedre at købe frø i kornene.

Andre fremgangsmåder til udplantning

På gartneren kommer til undsætning fremgangsmåde til blanding af små frø med tørre flod sand. Så du kan få en mere ensartet afgrøde og undgå fortykkelse. Vær sikker på at sætte en mærkat med navnet på sorten og den dato, især hvis flere sorter er sået.

Glem ikke, at frøene er fordelt over overfladen og dækket med jord. De bør kun sprøjtes med vand og dækglas. Glem ikke at slå det flere gange om dagen, da de kondensat dråber er skadelige for planter.

Med denne metode til plantning er meget svært at holde styr på tilstanden af jord - det er tørt, tværtimod, efter vanding overdrevent hydreret. Derfor har gartnere opfundet en anden måde. Ved den tid, du kommer til at plante lobelia, skal du være gennemsigtige emballage kasser. Hvis de er intakte, er det nødvendigt at lave huller i de øvre og nedre øjenlåg.

Ordningen af beplantning er simpelt - blot udfylde felterne under jorden, placere frøene og behandle dem én gang ud af sprøjten med vand. Efter at dække kassen med plastlåg og læg dem i en flad skål. Under sådanne omstændigheder vil låget ikke dannes kondensat vil løbende frisk luft. Vanding kimplanter er også meget enkel, bare hælde lidt vand i gryden, og det optages gennem det nederste hul. Gennem den transparente væg er klart synlig. Om en måned senere, de planter vokser til at dække boksen, kan du nu åbne den og tynde ud i planterne.

sværdkampe

Alle beslutter for sig selv, når at plante Lobelia. Deadline - dette er begyndelsen af maj, når frøene direkte i åbent terræn (det er muligt at dække et lagen). Men i dette tilfælde indtil midten af sommeren, behøver planterne ikke blomstre. En sådan udførelsesform er praktisk, idet den kræver ingen hakker og borde. Bemærk, at de første frøplanter udvikler sig langsomt, som er bygget op rodsystemet. Af den måde, kan pick også ske på forskellige måder. Tiny sarte planter er meget vanskeligt at omplante én efter én med en tandstikker, så er du velkommen til Arm tsk. Med dette værktøj kan du hente et stykke jord med en flok af kimplanter og til at flytte til et nyt område. Det kan være en person eller en generel plantning pot. Raspikirovat ønskelige kimplanter dyrket på et køligt sted ved en temperatur på 16 grader.

Vi interesserer os for formen af fremtidige anlæg

Før plantning i jorden er stadig langt væk, og tage sig af udseendet af fremtiden for buskene har brug for nu. Undtagelse - hang-Downing form deres skønhed er lige så lang pisk. Spray lobelia nødt til at knibe eller skæres til buskene var kompakt og busket. Når planterne nå op på omkring 5 cm i højden, er det tid til at starte. Klem hver af dem er svært, så tage din saks og trimme toppen af kimplanter.

Bedding

En tid, hvor du har brug for at plante lobelia kimplanter, kan defineres empirisk. Nok til at plante frøene i et par potter med et interval på to uger. Men så snart det varme vejr (normalt, dette er slutningen af maj eller begyndelsen af juni), kan du begynde at udfældning af planterne i jorden. Hvis der er et drivhus film, er det muligt at gøre det så tidligt som midten af april, efter at trække filmen og opvarmning af jorden. Landing forekommer også i små bundter, som er fordelt i en lille afstand fra hinanden.

Plant Pleje

Ved plantning lobelia Vælg et solrigt sted, eller delvis skygge (i begge tilfælde får du en lys blomst seng). blomstrende datoer er direkte afhængige af, når at plante Lobelia. Anmeldelser gartnere tyder på, at den bedste løsning er sået i begyndelsen af marts. Så fra juni til september i haven behager øjet blå måtten.

bør tage det roligt med gødning - økologisk overskydende negativ effekt på blomstring. Men den grønne masse vil vokse i al sin pragt. Men der er en lille nuance. I sensommeren skal gøre rigeligt befrugtende med organisk gødning. Dette vil give en ny skyde vækst, som i efteråret vil blive blomstre aktivt.

Hele sommeren dit blomsterbed brug for opmærksomhed. Når blomstre bliver svagere, er det nødvendigt at skære enderne af stilkene. Fordi buskene er mere frodig desuden det aktiverer farven.

plantemateriale

Lobelia er elsket af mange gartnere til robusthed, lysstyrke og lang blomstring. Derfor er det værd at tænke over efteråret til lager frø til næste år. Hvis du har en have af glatte, nemahrovaya lobelia arter, er der intet galt med det - bare for at ryste kernerne ud fra de modne bælg. Dette kan gøres, når du tager væk deres senge og træk modne planter.

Terry planter formeres ved stiklinger. For at gøre dette, buskene købt i planteskoler, transplanteret efterår i en gryde. Overvintrer på plante lys, kølig vindueskarm. I slutningen af vinteren, når det giver sideskud, hans stiklinger og dyrke nye anlæg.

Sammenfattende kan vi sige, at lobelia - dette er en meget populær plante, uden hvilken det er vanskeligt at forestille sig en smuk have. Efter råd fra fagfolk, kan det dyrkes nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.