HjemlighedHavearbejde

Mericariae lisohvostnikovaya: plantning og vedligeholdelse (Myricaria alopecuroides)

Mericariae lisohvostnikovaya, plantning og pleje, som ikke udgør nogen vanskelighed, er et dekorativt busk, som er stor (i størrelsesordenen 2 meters højde), samt den usædvanlige form og farve blomsterstande og busk.

Mericariae: levested

Eksotiske planter forbedret udseende uforudsigelig. Dens blomster blomstre uventet og gradvist trukket i lange blomsterstande, der ligner brand ræv haler (deraf kom navnet Bush). Mericariae arter i naturen, er der omkring et dusin, og de vokser i Østeuropa og i Centralasien, Mongoliet og Himalaya, Pamir og Altai. "Resident" i ådalene, stenet sandstrande og småsten. Mericariae kan findes i bjergene, i en højde af 1900 meter.

Mericariae lisohvostnikovaya: beskrivelse

Eksternt bush mericariae repræsenterer patula busk, som består af subramose oprejst skud. De bevæger sig væk fra roden i en mængde på 10-20 enheder. Blade af planten sarte, meget melenkie, tæt siddende på skuddene. De har en slags blå-grøn kødfulde skæl. Det er en spektakulær blå-grå farve af blade ekstrakter mericariae lisohvostnikovuyu lyspunkt blandt de sædvanlige grønne.

Omkring midten af maj på busken gradvist vises et stort antal af lilla blomster, der gradvist danner en lang spike blomsterstand. Den første af dem blomstre i bunden af busken, bevæger sig gradvist til toppen. mericariae blomstring periode varer omkring 2 måneder og varer indtil begyndelsen af august. Levetiden for en blomst - 3-5 dage. Det er bemærkelsesværdigt, at enderne af skuddene af denne plante aldrig odrevesneyut, så forskerne se mericariae buske.

Landing betingelser mericariae

Mericariae lisohvostnikovaya, plantning og pleje, som kraften i selv en novice gartner, er fugt- og lys-elskende planter, helt betyder at jordens frugtbarhed. På solrige beliggenhed, vil hun føle sig meget komfortabel, og i Penumbra blomstring vil være mere knappe. Buske (foto) kan transplanteres i foråret (når i bushen er ingen blade) og efterår (groft - i oktober). Det er tilrådeligt at forlade på rødderne af en klump jord, der i væsentlig grad vil øge andelen af overlevelse af planten. Jorden, hvilket skal udfylde plantning hul, kan fremstilles ved at kombinere med tørv i det samme forhold; at tilføje træaske.

Tamarisk og mericariae - meget ens i ydre tegn på anlægget. De adskiller sig kun ved, at tamarisk ikke tolererer vinteren og mericariae lisohvostnikovaya modstandsdygtige over for vinterforhold; Selvfølgelig er der den årlige indefrysning af plantens rødder, men det ikke forårsager væsentlig skade på anlægget. Frost under -40 ° C planterne ikke bekymre - kan du ikke engang bekymre sig om ekstra læ for hende. Ikke desto mindre, til beskyttelse mod frost mericariae skyder bedre forbundet, så de ikke er for brudt under vægten af våd sne. Unge buske anbefalede bøje til jordoverfladen.

Funktioner pleje mericariae

Som med enhver plante, mericariae lisohvostnikovaya reagerer på pleje aktiv vækst og rigelige blomstring. Foder bush anbefalet kompost eller humus, som det anbefales at anvende en fjeder, lavvandet indføring i rodzonen. producere kræver bioklip Efter et par uger, hvilket gør en jordfugtighed indeholdende humus barkflis (tørv, humus partikelformet, ituskårne tree chips). Denne operation er nødvendig for at stabilisere den optimale luftfugtighed modus.

I løbet af sommeren anbefales en eller to gange infusionsvæske gødning mullein, fortyndet med vand i forholdet 1 til 10 med beregningen af 2 liter pr hver plante.

Vanding mericariae kræves for at producere en gang om ugen, hvorefter jorden omkring planterne skal løsnes.

Mericariae: reproduktion

mericariae reproduktion produceret af stiklinger og frø, indsamling af hvilke der kræves til at overholde de opbevaringsbetingelser, fordi de hurtigt mister deres spireevne. Før såning af frø fra 1 til 5 dage, opbevares i køleskab ved en temperatur på 3-5 grader, hvilket giver dem til formodede spiring op til 95%. Uden brug af lagdeling (holde frøet ved en specifik temperatur, der giver spiring acceleration) spiring af planter ikke overstiger 30%.

Den mest bekvemme er ved stiklinger, der skal udarbejde i midten af sommeren, i den periode af blomstrende planter. På Bush stængler trimmet og bunden af planter plantet i beholdere, i forberedt jord, bestående af tørv, humus og sand, taget ligeligt.

Skæring og formning krone mericariae

Beskæring sker i begyndelsen af bladre; podmerzshie skud forkortet til sund træ. Nogle gange anlægget på grund af de korte skud, der strækker sig ud over kronen, erhverver dekotrativny pænt udseende. Af den måde, kompakthed mericariae opnåede skæring, fuldstændig forvandler buskene (foto). Det er ønskeligt at processen med at danne et attraktivt krone at starte med den unge alder af planten, kun prischipyvaya første grønne tips af stilke og begrænse dem til en halv meter i længden. Dette kan gøres i hele sæsonen, som genvækst. I september bør stoppes beskæring proces at gøre det muligt for planten at forberede sig til det kolde vintervejr. Således fra en busk krone hvert år vil blive mere frodig, vender anlægget i et tæt halvkugle grå-blå farve. Disse buske i en enkelt udplantning, dannet med ægte kærlighed, vil oprindeligt tildeles på et grønt tæppe baggrund.

Mericariae som et dekorativt element i haven sammensætninger

Mericariae held kan plantes i et bymiljø, bruger det som en kant kantsten, park stræder og grønne områder avtorazvyazok. Mericariae lisohvostnikovaya, plantning og pleje, der adskiller det fra vilde enheder, oprindelige udseende på baggrund af damme og store sten, genoplive deres tavse kvarter; plante passer i fyrretræ haven, der ligner en stedsegrøn busk. mericariae gruppe, kan anvendes som en dekoration af en lille hældning, givet et sted ved foden.

Ikke mange gartnere forstå den utrolige skønhed af busken. Ofte er det allokerer plads et eller andet sted i maloprimetnom hjørne af haven. Faktisk mericariae lisohvostnikovaya, plantning og pleje, som ikke er svært, kan det være en lys attraktiv havecenter af sammensætningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.