HjemlighedHavearbejde

Hibiscus værelse: den rigtige pleje og de særlige forhold i vækst

Mange mennesker forsøger at skabe komfort i dit eget hjem bliver brugt som det primære middel til stueplanter. Et sådant anlæg er Hibiscus rum, der er fremragende IONIZER luftfugter og luftrenser, og også ilter værelse.

Før du begynder at vokse hibiscus rum, skal du huske, at det er de hurtigst voksende vidtstrakte buske, fordi det skal sættes ind i en stor gryde og sted for vækst at være for rummelig nok. Men nu er der flere sorter, som er karakteriseret ved langsom vækst.

Som regel potteplanter, hibiscus blandt som indtager en særlig plads, er vokset fra grønne skud, der kan opnås som følge af foråret afgrøde. Disse skud er derefter klippe og omdannet til stiklinger med tre blade. Hvis bladene er for store, de har brug for at blive forkortet til halvdelen af længden af venstre. Dette reducerer fordampningen af fugt. Når planten begynder at slå rod, kan bladene falder af. Bare rolig, fordi transplantatet forbliver i live, og derefter nye blade (efter fremkomsten af rødder) vil vokse på det.

Beskæftigelsesmaterialer hibiscus værelse letteste ting i vandet. Så snart du bemærker i bunden af stiklingerne opbygning, kan den placeres i den forberedte jord, vand i tilstrækkelige mængder og til at skabe drivhus betingelser. Du kan bruge drivhuset som en plastikpose eller plastflaske, hvor du skal gøre pre udluftningshuller. Så snart de første nye blade, planterne er klar til at flytte ud af de drivhus betingelser til fælles.

I naturen er der mange udtryk, der starter blomstrende stueplanter. Hibiscus blomstrer så tidligt som det år, der blev plantet unge træ. Som regel til fire måneders flugt kaster knopper fra toppen. Buds gradvist øges, og efter ca. 10-12 dage terry blomst blomstrer, kan hvis diameter nå 10 cm.

Perioden for livet for en blomst - dag. Efter dette, han falder ned, og derefter opløst den næste. Som regel hibiscus blomster rum året rundt (hvis den vokser på sydsiden). Ellers den er færdig blomstring i det sene efterår.

Særlig opmærksomhed kræver hibiscus plads som forberedelse til blomstring. Problemet er, at de knopper og blomster er populære hos den grønne ferskenbladlus. Når du opdager sit udseende, er det nødvendigt at behandle planten ved et lægemiddel, som dræber skadedyr. Når fersken bladlus forekommer i stort tal, er det nødvendigt at fjerne knopperne og holde deres fjernelse indtil indtil det er fuldstændig genopretning af anlægget.

Når det er marts måned, du begynder at engagere sig i dannelsen af planter. For at gøre dette, forkorte lange skud til muligheden for at forgrene. Hvis anlægget kun har en flugt, skal den afkortes til den ønskede højde.

I foråret skal transplanteres hibiscus rum i frisk substrat. Mens planten er ung, bør proceduren udføres hvert år, men når den når en alder af syv til ni år, skal repotted efter behov.

Hibiscus suge i jorden alle de næringsstoffer, så du kan transplantation, når det tilsættes til underlaget rådnet mullein i en lille mængde. Befrugtende planter skal udføres hver anden uge en særlig gødning beregnet til blomstrende planter.

Sommeren anbefales at placere potten af hibiscus udendørs. Emmu skal være en overflod af sollys, vanding med regnvand og frisk luft, denne ydelse før vinterperioden. I gennemsnit er den minimale temperatur, som tolereres af planter, er 10-12 grader over nul. Hvis det er lavere, er planternes rødder underafkølede, og det kan være tabt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.