HjemlighedVærktøj og udstyr

Bærbare grill til afhøring: hvad man skal vælge

Næsten alle moderne mobile grill er designet til at lette overføre dem. Behold nogle renter fabrikanter og stationære modeller, men repræsentanter for dette segment er ikke så praktisk at bruge. Typisk er denne tunge støbejern enheder, berettigelsen af som kan henføres måske, at holdbarhed og høj pålidelighed. Til gengæld for de bærbare griller give den bedste ydelse og høj udholdenhed og komfort under brug. Men selv i denne kategori har deres valg af nuancerne, der er værd at være opmærksom.

Hvad er de særlige kendetegn ved bærbare grill?

Den adskilt bærbar konstruktion næppe skelnes fra stationære analoger. Typisk er basen dannet af samme metalkasse på ben. I driften af bærbare grill giver lignende muligheder chargrilled med spyd og grill. Faktisk lighederne med de klassiske stationære end modeller.

Den vigtigste funktion, der adskiller sammenklappeligt design, bevæger kapaciteter. I denne BBQ sammenklappelig ikke bare giver dig mulighed for at ændre placeringen, men også til at transportere med maksimal komfort. Men der er ulemper ved at bruge sådanne strukturer. Stadig ingen integritet enhed som sådan påvirker pålideligheden egenskaber. Desuden kan nogle modeller levere kompleksiteten af installationen.

Optimal ydeevne af byggeri

Den enkleste løsning ville være tilstedeværelsen af metalstolper, som er forbundet i par og giver en mulighed for at lægge en spyddet over en brand. Dette design er på klar pejs, kun optager lidt plads og er kendetegnet ved nem overførsel. Let håndtering på grund af det faktum, at folde grill i denne version ikke har sidevægge og bund. Men skrabet design har sine ulemper. Det er skrøbeligt og et minimalt sæt ekstra muligheder.

Standard bærbare grill stadig give en fuld metal base, som er opdelt i enkelte segmenter. Meget nem at bruge og BBQ-taske, som gør det muligt for ejeren at bære det som en massiv pose med en speciel pen. En anden ting er, at vægten af konstruktionen kan selv når den er foldet bringe nogle ulemper.

Valget af materiale

Hvis sammenfoldelige konstruktionsmæssige diagram modeller oprindeligt mister stationære modstykker med hensyn til pålidelighed, fremstilling materialet opfylder krav til styrke og holdbarhed. Den mest almindelige rustfri rist, hvor tykkelsen ark er fra 0,5 til 3 mm. Stål er den bedste løsning er for sammenklappelige strukturer på grund af den lethed og muligheden for at anvende tynde plader. Men den svagere magt bunden af grillen, så det er lettere at vedligeholde og samtidig er mindre pålidelige.

Hvis den beregnede udnyttelse af byggeri i årtier, må vi fokusere på de støbejern modeller. Dette metal er mere holdbare, stærkere og bedre til at fange varme. Men at betale for disse fordele har problemer med transport, fordi sådanne enheder er tunge. Desuden støbejern grill kræver organisering særlige opbevaringsbetingelser på grund af dets følsomhed over for korrosion.

dimensionerne

Vigtige parametre i dette tilfælde - er længden og dybden af strukturen. Som fagmanden grilschiki, den optimale afstand fra produktet til kul er 10 cm. Følgelig bør omtrent dybden af fyrfad. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle af muren vil være "arbejde" afstand. Du bør lade omkring 3-5 cm til tekniske huller og riller. Med hensyn til længde, kan de bærbare grill har forskellige indikatorer -. Et gennemsnit på 40 til 80 cm Selvfølgelig begrebet mobile enheder er mere tilbøjelige til at den lille størrelse, men valget er stadig ønskeligt at fokusere på mængden af brygget kød.

Betingelser for beskyttelse dæksel

Vi har allerede bemærket, at jern kræver særlig beskyttelse mod ydre påvirkninger. Først og fremmest han er bange for fugtighed, hvilket kan udløse negative processer korrosion. Men BBQ rustfrit stål er svært at tillægge den immun struktur stand uden yderligere beskyttelse til at modstå eksterne trusler. I dette tilfælde taler vi om den termiske effekt.

Anden fabrik metaloverflade bør dækkes af specielle sorte blæk som, afhængigt af sammensætningen kan tilvejebringe en barriere til en temperatur af størrelsesordenen 600-800 ° C På dette lag som sagt dens modstand selv under længere tids brug. For at vurdere på forhånd ejendommen ikke er muligt, så eksperter anbefaler alle det samme ikke købe bærbare grill med brandhæmmende maling belægning. Den omstændighed, at virkningen af høje temperaturer, før eller senere, vil stadig resultere i en ophobning af dækning, og partiklerne vil blive overvældet direkte i fødevarer. Alternativt er en anden foreslået beskyttelse metoder metal. Aktuelle modeller har galvanisk belægning som ikke smuldrer, når de udsættes for ild, men tilbyder meget pålidelig beskyttelse af metallet.

Produkter, som virksomhederne foretrækker?

Et omfattende sortiment af design til forskellige behov, der tilbydes af Forester. Inden 500-1000 rubler. i rækken af dette selskab, kan du finde kvalitet modeller i form af forenklede installationer med støtteben og stropper til grill og spyd. 3-4 ths. Rub. BBQ til rådighed og kufferter i forskellige versioner. For eksempel HS-781 modifikation er kompakt, men det indeholder alle de nødvendige elementer, blandt hvilke bakkevæggene og støttebenene.

God grill producerer også producent Kraftool. Folding design af dette mærke kan transporteres i en bil, går på en picnic. Omhyggelig teknisk anordning sådanne grill eliminerer eventuelle vanskeligheder under installation og madlavning. Fortjener opmærksomhed og indenlandske varer. For eksempel kan grillenheden fra "TECHNOLIT" med parametre 70h30h70 cm anvendes til fremstilling af store mængder kød.

Hvad andet at overveje, når du vælger?

bør tages Valget af grill, ud over de grundlæggende kriterier i betragtning og yderligere design muligt. Således i den nedre del af enhver moderne maskine af denne type billede åbninger for oxygen. På kul antændelse fase af deres tilstedeværelse nødvendigvis, men midt i madlavning kød god assistent vil udføre en speciel ventil til regulering af hullet. Også for fremstillingen af nogle retter du kan få brug for at grille med låget helt dækker arbejdsområdet. Klassiske modeller, som regel, ikke har et sådant tillæg, men i den udvidede konfiguration lignende enheder bliver mere og mere almindelige. Samt kompleksiteten af grill, der sættes til kits og støtte manuel justering.

konklusion

Design fyrfadet udadtil virker ganske enkel og tilgængelig for uafhængig produktion. Derfor er mange indenlandske mestre beslutter at redde deres egne hænder ved at gøre disse enheder. Men som praksis viser, at tage hensyn til alle de funktioner i byggeri, korrekt beregning af clearance og færdiggøre tilslutningspunktet, nogle kan. Især hvis planlagt jern rist, som er langt sværere at fremstille, fordi over metal egenskaber. På den anden side, har producenterne ikke begrænset til simple modeller, der giver enheder med moderne funktioner. På markedet er der stigende grill spyd med automatisk rotation, ergonomisk kontrol ventilation, og så videre. D. En anden ting er, at der er meget dyrere end tilsvarende design af baseanaloger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.