RelationerMød

Mand Lion i kærlighed og ægteskab

En mand på en horoskop - Leo, aldrig ophold i skyggen. Han er charmerende og tiltrækker opmærksomhed, selv når han sover. Han indser, at han er værdig til en sådan tilbedelse, og kan bruge det. Uden tilbedelse, komplimenter og universel beundring Leo visne som en plante uden vand. Denne ekspansive personlighed, der indkapsler sin charme hele vejen rundt. Leo har brug for at føle sig i rampelyset og begivenheder, og han optræder på mange forskellige måder: de ekstravagante tiltag, den prangende trop. Lions har en behagelig udseende, udstrålende charme, smukke atletisk krop, de fængsle en strålende smil. Det er en solrig natur - optimistisk, energisk, generøse.

Lions - udadvendte, er de ikke tilbøjelige til at dykke ned i sig selv, og kan derfor ikke altid være empatisk. Denne sensuelle og levende mænd tiltrække mange kvinder selv er ikke ligeglade med charms af kvinder. Selv med den smukkeste af kvinder, Leo vil se nøje på siderne - og det er ikke et tegn på letsind, snarere - resultatet af frodig vitalitet og instinkt af en jæger. Samtidig, løver tendens til despoti. Den elskede de vil nidkært overvåge, ikke at give modstanderne en chance. I karriere og arbejde Leo manifesterer sig som: gavmild, blid, charmerende, det er, takket være sin magt og naturkraft, Søger fabelagtige succes. På trods af, at han kan lide at være centrum for opmærksomhed, er det aldrig smålige egoistisk.

Mand Lion in Love

Man-løve - det er meget vanskeligt "at tæmme" naturen. Svært, ikke fordi det er svært at få hans opmærksomhed - det er bare en leg. Det er nok til at vise ham sin sensuelle skønhed, tid og subtilt smigrende, at være uafhængig, men på samme tid giver ham til at forstå, at han er kongen. En kvinde bør være i stand til at modtage gaver, fordi kærlighed Leo vil være glade for blot at fylde hans udvalgte farver, dyre og udsøgt gave. Han er villig til at gøre i kærlighedens navn lyse og usædvanlig adfærd. Selvfølgelig er der en vis selv-beundring, men beskedenhed i kærlighed - det er ikke for Lion. Mand løve i kærlighed opfindsomme og lidenskabelig - en stor elsker spilder selv med en virkelig kongelig gavmildhed. Da det er umuligt at kede sig. Men tror ikke, at Leo temperamentsfuld begrænset fysisk. Nej, han var gavmild og oprigtig. Ikke at have nogen særlig underfundighed af følelser og mysteriet om nogle andre tegn i dyrekredsen, Leo mand er forelsket lagt ud til det maksimale, hvilket bringer i et forhold al iver af sanserne, som han er i stand til. Han er i stand til at overleve på grund af en kvinde febrilsk at lide, at skælve i forventning om mødet, og falder i den ukuelige vrede, hvis han ser, at af hensyn til hans flirte med en anden kvinde.

Mand Lion i kærlighed: hvordan man vinder

Hvorfor har Leo er ikke let at leve sammen? Det faktum, at den kvinde, han havde brug for passende. The Lion forelsket endda lidt teatralsk: en kvinde, der ikke tåler omtale, er ikke klar til at være en dronning, i det mindste under en vandretur i restauranten, er det usandsynligt, at han vil være en god partner. Han værdsætter kvinder evnen til at være spektakulær, fantastisk. Samtidig har han brug for en klog kvinde med stærke nerver, fordi hun roligt bør acceptere hans såkaldte "udsigt til side" og overføre det nemt jaloux. Han har heller ikke tolerere tvang, det er svært at være enig med ham. I de fleste tilfælde, det hele tilgivet for sin charme, men hvis en kvinde vover at argumentere åbent med Leo, skal det forstås, at karakteren af hans ild ikke vil tillade ham at indrømme, at han var forkert. Det er derfor, den bedste partner for en Leo - en kvinde at have en virkelig feminin list og visdom, den, der vil være i stand til at overbevise ham om, at kronen er kun på hans hoved. Han sætter pris på varme og komfort, han har brug for en partner, der er i stand til at balancere sin tid og "scratch bag øret."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.