SundhedSygdomme og betingelser

Fnat: første tegn hos børn og voksne. Fnat: diagnose, behandling

Fnat - dermatologisk sygdom, som har høj forekomst i verden. Det er forårsaget af intradermale microparasites Fnatmide og er let overføres til andre. Det bør være forstå, hvad en fnat. De første tegn på sygdommen er det vigtigt at finde ud af så hurtigt som muligt at begynde behandling.

kløe-mide

Individuel mide bor mellem liderlig og kornede lag af epidermis. Hunnen er lidt større mandlige. Den opnår følgende dimensioner: 0,3-0,4 × 0,25-0,38 mm. Ved at gøre passerer den kvindelige lægger æg i huden. Efter to eller tre dage af dem ind larver, og en og en halv til to uger er allerede fuld voksne parasitter, som kan producere afkom.

Levende fnat mider op til to måneder. Uanset alder af insektet kan altid inficere mennesker. Et eksemplar i de tre måneder af livet er i stand til at føde seks generationer af deres slags, det samlede beløb kan nå 150 millioner.

Interessant, har kløe mide ikke tolerere forkert for ham miljøet. Især skadelig er den høje temperatur og lav fugtighed. Mide dør i en time, når udsættes for temperaturer over 60 grader celsius, og om dagen, hvis fugtigheden er mindre end 35 procent. Uden værten kroppen parasitten kan leve op til fem dage, og derefter dør.

Patogenesen af sygdommen og den særlige

Hvad er symptomerne på fnat, hvad vi har set, alle af dem - et resultat af en allergisk reaktion på tilstedeværelsen af mider og dens affaldsprodukter, herunder æg, spyt, afføring. Gang i den nye for den menneskelige krop, insekt kløe brug for tid til at bundfælde sig.

Inkubationstiden kan vare fra en til seks uger. I løbet af denne tid, er det patientens immunsystem også begyndt at tilpasse sig som reaktion på kløe mide. Jo flere personer kom til person, symptomerne manifestere sig hurtigt.

Hvis en af de mennesker, der allerede har været udsat for sådanne sygdomme, så re-infektion af de første tegn på fnat vises efter et par timer. På grund af en sådan hurtig reaktion på huden immunitet opdaget meget færre individer. Sværhedsgraden af udslæt og andre symptomer afhænge af alvoren af den allergiske reaktion i et individ.

Desværre, ofte på grund af læsioner i huden fnat forekomme co-infektioner, såsom stafylokokker. Udslæt på kroppen bliver mere forskelligartede, dannet pustler, hvilket komplicerer behandlingen. Om eftermiddagen og om morgenen inaktive personer, og om aftenen og om natten den kvindelige graver tunneler i menneskelig hud. I løbet af dagen den passerer 2-3 millimeter og kan lægge op til fire æg.

Spyt insekt stand til at opløse human epidermis, som det danner en speciel opløsning, som selv insekt- og feeds. Night mider gennemsøgning på hudoverfladen for at parre sig, eller at udvide deres bedrifter.

Hvis under huden på sådanne parasitter bevæger sig relativt langsomt på overfladen, er de i stand til at bevæge sig med en hastighed på 25 millimeter i minuttet. I forbindelse med denne funktion af flåter liv bliver klart for os, at den største risiko for infektion - natten igennem en fælles seng.

Manifestation af sygdommen hos voksne

Symptomer på fnat hos voksne er ens. Man kløe, vises udslæt på kroppen, til tider med små gennemsigtige bobler. Der er træk kløe mide. De er nemme at se. Det er ligesom tynde tråde under huden, som kan være lige og zigzag. Men nogle gange er der ingen kløe bevæger sig, så opdager det er næsten umuligt.

Fnat, de første tegn, der opstår efter at være blevet bidt fnat, er i hastig vækst. På huden er der nodules af varierende størrelse, og lidt senere på grund af virvaret dannede blod skorper.

De første tegn på fnat hos mennesker er erythematøse papler. De kan være flere, og dræn, og spredt. Over tid papuloobraznaya formular passerer ind bobler eller endda bulløs udslæt. Typen udslæt og intensitet afhænger af graden af den allergiske reaktion, men angiver ikke antallet af parasitter i kroppen. Alvorlige hudlæsioner kan føre til infektioner, bylder og eksem.

Oftest kan symptomer på fnat hos voksne findes på hænderne, i det interdigitale folder på maven, i området ved albuer og ben. Ofte udslæt vises omkring brystvorterne, balderne, huden af penis hos mænd, på hofter og popliteale lavninger.

Klassificering af sygdomsmanifestationer

  1. Symptom Arde med sådanne sygdomme som fnat. De første tegn er purulente skorper og pustler i albuerne.
  2. Symptom gorchakov. Til ovenstående sættes til blod skorper.
  3. Michaelis symptom omfatter udbrud i mezhyagodichnoy folder, der passerer på korsbenet.
  4. Sezary symptom er tilstedeværelsen af Burrows, påviselig ved palpering.

Kæmning sukkerærter alle manifestationer fører som regel til infektioner. Kan udvikle pyoderma, og hun til gengæld kan føre til post-streptokok glomerulonephritis. I sjældne alvorlige tilfælde kan endda reumatiske skader på hjertet.

Pyoderma med sådanne sygdomme er ofte ledsaget koger kan forekomme ecthyma, lymfadenitis eller lymfangitis. Nogle patienter tolerere mikrobiel eksem. Og halvtreds procent af patienterne har allergisk dermatitis.

Fnat: første tegn, billeder (hos børn)

Selv i ammeperioden har de samme symptomer som voksne. Især er de diagnosticerede kløe bevæger sig, samt papulovezikuly. Stadig udvikling paronychion, onycha og suge. I de første måneder af livet sygdommen kan ligne almindelige bistader. Dette komplicerer den hurtige diagnose.

De første tegn på fnat hos børn forekommer oftere på fodsålerne og selv på overfladen af håret af hovedet. Lokalisering blærer opstår i ryggen, balder og ansigt. På grund af ridser, er de omfattet af den blodige skorpe. Lidt senere, er det domineret af små udslæt, og i nogle tilfælde børn ligner fnat symptomer på akut eksem (se. Foto nedenfor).

Kløe fornemmelser kan sprede sig til store områder af huden, som ofte fører til at sove forstyrrelser. Der er også lymfadenitis lymfangitis, lymfocytose, og leukocytose, albuminuri, accelereret ESR og spædbørn selv sepsis. stigende antal sygdomme med symptomer slettet hvert år.

Fnat: første tegn i graviditet

Hvis sygdommen opdages i tide og korrekt behandling, så fosteret vil ikke være nogen negativ indvirkning. Kun Ulempen er, at fnat forårsager skade på den vordende moder. Dette fører til en forringelse af hendes tilstand, nogle gange endda til en stigning i temperatur, spilder.

Hvis ikke straks diagnosticeres fnat og ikke ejer den rigtige behandling, kan du udvikle en mere alvorlig form, når formularen bylder, opstår infektion. Alt dette kan have en negativ indflydelse på udviklingen af fosteret.
En høj risiko for infektion findes under selve fødslen. Så er der risiko overførsel sukkerærter nyfødt baby. Som allerede kendt, at sygdom hos nyfødte er mere alvorlige og ofte ligner nældefeber.

Hvis retten til ikke er korrekt diagnosticeret, kan fnat føre til alvorlige konsekvenser af smitsomme sygdomme, der skal følges af en kompleks og langvarig genopretning.

Sygdommen manifesterer sig i gravide standard symptomer. Alle de samme, svær kløe, som natten bliver en stærkere tilstedeværelse af subkutane mide bevæger sig. Der er også tegn på skab på deres hænder, navnlig mellem fingrene, på håndled, på bøje af albuen og kønsdelene.

Hvis du oplever ovenstående symptomer, skal du sørge for at tage en skrabning fra huden. Tilstedeværelsen af fnat mide kan forveksles med de såkaldte fnat under graviditet, som opstår på grund af væsentlige ændringer i en kvindes krop.

diagnose

Diagnosticere fnat efter kliniske forsøg (på grundlag af epidemiologiske og laboratoriedata). Især når slettet symptomer på sygdom en læge bør ikke stole på deres erfaringer eller forslag. Der er fire metode til at diagnosticere fnat.

Den første er mekanisk ekstraktion af fnat fra en blind tur. insekt og derefter undersøgt under et mikroskop. Men denne metode er sjældent effektiv. Læger ofte finde forfaldne papler, som ikke er egnet til undersøgelsen.

En anden fremgangsmåde er skæringen af et lille område af epidermis nær Burrows. Dette giver dig mulighed for at tilbringe kvalitetstid histologisk undersøgelse, afslører ikke blot kløe mide, men hans nosser.

Undertiden bruge skrabning af lagdeling i en blind slagtilfælde indtil dråber blod. Udtagne materiale blev også testet.

Sidstnævnte metode, som anvendes af moderne medicin - en måde alkalisk præparat. Efter matserirovanuyu hud behandlinger undersøgt.

En af ovenstående manipulation udføres omhyggeligt for at undgå kløe af en person, der går til en læge med lignende symptomer. Der bør lægges særlig vægt på det, hvis lignende tegn er dukket på nogle af familiens medlemmer. Så diagnosticeret fnat. De første tegn på behandling defineres og tildeles en erfaren læge.

Den mest pålidelige indikator for, at det virkelig er en smitsom sygdom, fnat er en dissektion skalpel slagtilfælde. Slots beskadiget hornlag af huden, så de resulterende materialer mikroskopiruyut. Det er ønskeligt, at studeret bevæger blev ikke kæmmet, og at træffe sådanne afskrab mest effektive i det område af håndleddet.

Hvis lægen bruger kalium-hydrochlorid, kan det identificere de mider og deres æg bedre.

Identificer kløe skridt vil være lettere, hvis det berørte sted at sætte jod tinktur. Så, på baggrund af sund hud vil straks skille sig ud passager af parasitten. De vil være mere brun. Udlandet for sådanne diagnostik anvendes blæk.

For at detektere kløe bevæger videodermatoskop også anvendt. Han zoomer ind seks hundrede gange, der giver dig mulighed for præcist at overveje de problemområder på hovedet med denne sygdom som fnat. De første tegn på de berørte steder og fotos er angivet nedenfor.

Fremgangsmåder til behandling

Fnat selv vil ikke videregive sine egne. Det kan kun blive værre, utæt endda mange år (det er værd at huske, hvor meget den enkelte kan producere en enkelt kvindelig i mit liv!). For at helbrede sygdommen, gælder visse foranstaltninger er nok. Der er ikke behov i den almindelige behandling. Brugen af lægemidler vil kun være lokal. Alle disse værktøjer kan opdeles i fire grupper:

- syntetiske derivater af balsamiske midler;

- svovl, svovl salve, salve Wilkinson;

- antiparasitære insekticid sæbe, salver piretry, flitsid flydende præparater "Tizol", "creolin";

- folkemusik retsmidler, som omfatter petroleum, benzin, brændselsolie, avtolovoe olie, råolie, aske lud.

Det er værd at overveje som behandlede fnat, de første tegn (se billeder i papiret.), Rækkefølgen af behandling:

Før påføring helst middel til en patients legeme skal vaskes for at fjerne mider, der gennemsøges ud til overfladen. Nu kan du begynde at gnide intenst et terapeutisk middel, især med hensyn til lokalisering af parasitter. Hvis huden er allerede mere alvorlig skade, så vil det være nok bare at smøre det med en løsning. Håndtag kan være hele kroppen undtagen hovedet.

Emulsionen benzylbenzoat

Dette værktøj er den mest almindelige. Dvadtsatiprotsentnym opløsning anvendes voksne og små børn vil være tilstrækkeligt 10% af lægemidlet. På den første dag af behandlingen af inflammation foci to gange i 10 min. en ti-minutters interval blev behandlet med denne emulsion med en vatpind. Ændring af sengelinned og tøj. På andendagen, gentag proceduren. Efter tre dage, kan du vaske i brusebad og ændre undertøj igen.

fremgangsmåde Dem'yanovich

Enhver behandling er effektiv, når en person ser det allerførste symptom på fnat og træffe passende foranstaltninger. To blandinger fremstilles i forvejen: shestidesyatiprotsentny natrium giposulfata og seks procent opløsning af saltsyre.

Rummet til behandling skal være varm. En patient fuldstændigt klædte. Lægen strømmer ind i beholderen af de første hundrede milliliter opløsning. Patienten begynder at gnide sine håndled. Du skal først behandle skuldre og arme (især i højre side, og den anden - til venstre). Yderligere midler til at anvende al kroppen, og i slutningen - på begge fødder. På hvert sted har brug for at gnide opløsning i mindst to minutter. Derefter kan du slappe lidt af.

Når blandingen tørrer, huden dækket med hvide krystaller, fra begge pulvere. Nu er det muligt at gentage gnidning i samme rækkefølge. Krystaller af salte indeholdt i opløsningen ødelægge indgange klør bevæger sig, tillader lægemidlet at arbejde effektivt.

Når huden er tør, er det muligt at flytte til den anden opløsning. Lidt efter lidt, hælde det på din hule hånd, er det nødvendigt at behandle hele kroppen i samme rækkefølge. Aftørring bør kun udføres i et minut. Efter tørring, gentages proceduren to gange mere. Det er nødvendigt at sætte på rent tøj, og du kan vaske tre dage.

Hvis der er et positivt resultat, anbefales det, at behandlingen gentages efter fem dage. Faktisk er det kun i sjældne tilfælde, en genbehandling. Når tildeles to opløsninger svovldioxid og svovl, som pålideligt dræber mider og deres æg. Fnat, de første tegn på, at - det er en frygtelig kløe og forandringer i huden, ikke går så hurtigt, som der er.

svovlsyre salve

Til behandling af udvalgte tridtsatitrehprotsentnoe midler. Det er ikke kun anvendes til hovedbunden. I fem dage, skal salven gnides en gang om dagen (om natten). Derefter et to-dages pause gjort. Når behandlingen ikke udføres, er sengelinned ikke ændret.

I nogle tilfælde den foreslåede enkelt anvendelse af svovl salve. Patienten inden for to timer efter fremstillingen gnides ind i huden, fugtes med sæbevand krop. Derefter dækker pulveriseret talkum. Tre dage senere en mand til at rengøre og ændre linned.

træaske

Denne husråd har vist sig godt, når fejlfinding sådanne sygdomme som fnat. De første tegn i maven og andre steder er godt helbredt på denne måde. Træet aske indeholder en tilstrækkelig mængde af svovlforbindelser. De er i stand til at ødelægge mide. Af denne salve produkt fremstillet i et forhold på 30/70. Dette produkt anvendes ligesom alle andre svovl salve.

Det er også muligt at forberede infusionen. Et glas aske og to glas vand omrøres og koges i omkring tyve minutter. Derefter kan den resulterende væske filtreres. Klar kage blev gnedet ind i huden, iblødsætning det tidligere lavet med lud. Sådanne procedurer gør i løbet af ugen for tredive minutter om natten.

paraffin behandling

Behov petroleum og enhver vegetabilsk olie. Komponenterne blandes i lige store andele. Inden for to til tre dage for natten smurt hele huden, er også behandlet strømper, undertøj, vanter. Om morgenen kan du vaske kroppen og skifte tøj. For fuld behandling, som regel mangler to eller tre behandlinger. Anvendelsen af denne metode i behandlingen af børn bør være forsigtig, da der er risiko for at udvikle eksem.

Efter proceduren bør alle linned og patient tøj omhyggeligt koge. Andre ting der skal stryges med et varmt jern eller udluftning i det fri for omkring en uge. Hvis en gruppe af mennesker syge med fnat, bør behandlingen starte med det samme.

Nye behandlingsformer

I moderne medicin til bekæmpelse af fnat anvende sådanne medikamenter "Crotamiton", "Spregal" "Permethrin", "Lindan". De fremstilles i form af en opløsning, creme eller aerosol.

Brug af "Crotamiton"

Denne formulering ekstern applikation. Før brug skal du teste for følsomhed over for sine patienter. Det er bedst at anvende creme eller lotion. Efter forberedelse sjælen skal være grundigt gnides ind i huden, startende fra hagen, og de sidste tæer. Efter en dag, gentag proceduren. Meget opmærksomhed bør rettes, når den anvendes til folden. Den næste dag, vi har brug for en ændring af undertøj og tage et brusebad. Hvis det er nødvendigt, kan behandlingen gentages.

Lægemiddel "Spregal"

Før du bruger denne medicin bør også teste for følsomheden af mikroflora. Påfør produktet anbefales om aftenen for at hans vigtigste påvirkning kom fra natten. Spray lægemidlet bør være i en afstand af 20-30 cm fra overfladen af integument. Profylaktisk behandling bør gennemføres for alle familiemedlemmer. Medicinen må ikke anvendes kun på hoved og ansigt.

Hvis der inden for ti dage, skal du symptomerne på sygdommen ikke passere, så er du nødt til at re-terapi. Fnat, de første tegn, billeder - omkring er blevet opmærksom på i artiklen.

Hvis der ud over fnat patient dukkede eksem, mens før behandling betyder "Spregal" (per dag) skal gnides ind i de ramte områder af glukokortikoid salve. Hvis du har at gøre med børn, så behandlingen af huden spray er nødvendigt at lukke deres mund og næse med en serviet, og når skiftende bleer eller bleer at oparbejde den balder område.

Det er vigtigt at genkende symptomerne på fnat hos børn. Foto dens manifestationer i ansigtet er præsenteret nedenfor. Hvis hårdt ramt store områder af huden, så de også kan behandles med et middel til "Spregal". Men det skal ske ikke ud af sprøjten, og en vatpind. Hvis der pludselig betyder kom ind øjnene, skal de skylles grundigt med vand.

I tilfælde af en rettidig behandlingsstart og ved normale immunsystem fnat går hurtigt, patienten kommer sig helt. Kun i sjældne alvorlige tilfælde af sygdommen kan føre til reumatiske hjertesygdomme, samt post-streptokok glomerulonephritis.

Hvordan undgår infektion?

Enhver har ret til information om, hvad der er fnat. De første tegn på sygdommen og fotos, som er beskrevet og placeres i denne artikel bør hjælpe offeret til at tage den rigtige beslutning og objektivt at vurdere situationen og starter effektiv behandling.

Selv om mange mennesker tror, at infektion med fnat afhænger af overholdelsen af reglerne for hygiejne, er det ikke. Itch mide er ikke bange for ingen vand eller sæbe. Derfor, for at forsøget på at ødelægge parasitterne med en almindelig bruser ubrugelig. Det er nødvendigt at kontakte eksperterne, og kun erfarne læger kan korrekt identificere sygdommen og ordinere behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.