SundhedPræparater

BioGaia dråber: instruktioner. "BioGaia": pris, anmeldelser

Probiotika og præbiotika, såvel som mange nyttige bakterier, bliver i stigende grad ordineret af læger rundt om i verden. Et af disse lægemidler er dråber af "BioGaia". Instruktioner for deres brug vil blive præsenteret for din opmærksomhed i artiklen. Også du vil lære om udtalelsen, som blev dannet af læger og patienter, der bruger dette stof. Det er værd at nævne prisen på "Biogia" medicin.

Hvad er en medicin?

Tilsætningsstof "BioGaia" er et probiotisk. Dens sammensætning indeholder mange nyttige bakterier, hvoraf de fleste er lactobaciller. Desuden indeholder dråberne vitamin D3 i deres sammensætning .

Smagen af lægemidlet er neutral. Dette giver dig mulighed for at bruge det til børn i alle aldre. Også værd at bemærke er det konkrete plus af dette stof. Den indeholder ikke konserveringsmidler og mælkeproteiner. Det mangler også lactose, som ofte forårsager ubehag i en lille barns mave.

Behandling med "BioGaia" og indikationer for det

Hvornår foreskriver læger sammensætningen af biogi? Instruktioner til brug angiver mange indikationer. Blandt dem er følgende situationer:

  • Dysbakteriose eller intestinal mikroflora lidelse;
  • Et mavesår og andre patologiske processer i dette organ;
  • Tilstand efter kemoterapi eller behandling med antibakterielle forbindelser;
  • Kolitis af varierende sværhedsgrad;
  • Forebyggelse af regurgitation hos små børn;
  • Etablering af mave-tarmkanalen hos nyfødte og for tidlige spædbørn;
  • Forøgelse af kroppens beskyttende funktioner, for eksempel med immundefekt.

Nogle gange bruges stoffet til kompleks behandling. De vigtigste indikationer for en sådan behandling er allergiske reaktioner, forgiftning, diarré eller opkastning.

Er der nogen begrænsninger?

I de fleste tilfælde tolereres dropen af "BioGaia" godt af babyens krop. Brugsanvisning informerer om, at kun lejlighedsvis kan der være allergiske reaktioner på brugen af medicinen. Årsagen til dette er i de fleste tilfælde den manglende overholdelse af adgangsreglerne.

Lægemidlet bør ikke anvendes med et overskud af D3-vitamin, samt muligheden for at udvikle allergier over for en eller flere af stoffets komponenter. Din læge vil fortælle dig dette under høringen.

Metode til brug og dosering af lægemidler til børn

Hvordan korrekt anvendes "BioGaia" dråberne? Instruktionen om brugen af formuleringen siger, at lægemidlet skal være drukket en gang dagligt. Det er tilrådeligt at gøre dette om morgenen. I dette tilfælde er dosis af lægemidlet fem dråber. Dette beløb skal fortyndes i en teskefuld vand. Du kan også bruge enhver væske, som dit barn foretrækker (juice, te, modermælk eller kefir).

Lægemidlet kan ikke fortyndes i varme fødevarer. Ellers kan alle nyttige levende bakterier dø. Dette vil ikke medføre negative konsekvenser. Effekten af behandling vil dog ikke opnås. Det er værd at huske, at vandet, hvor du fortynder medicinen, skal være rent og egnet til drikke. Det samme gælder for opvasken. Før du bruger lægemidlet, skal du rykke flasken grundigt.

Er det muligt at bruge andre lægemidler på samme tid som beskrevet?

Er dråber til børn af "Biogia" kombineret med andre lægemidler? Instruktioner for brug tyder på, at stoffet ikke er forbudt at forbruge samtidig med antibiotika og nogle antimikrobielle stoffer. Hvis den komplekse behandling indeholder antivirale lægemidler, styrker dråberne "Biogia" dens virkning.

På trods af disse oplysninger, inden du bruger andre lægemidler på samme tid, er det værd at konsultere med din læge. Kun en læge vil være i stand til præcist at besvare spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at bruge stoffet "BioGaia" (dråber) sammen med andre lægemidler.

Medicin "BioGaia": prisen på medicin

Hvor meget koster dette produkt? Svaret på dette spørgsmål afhænger af den region, hvor du bor. Også den mindste rolle i prisdannelsen spilles også af apotekets netværk.

Den gennemsnitlige pris for en pakke dråber "Biogia" med vitamin D3 er 1300 rubler. Den høje pris forklares ved anvendelse af usædvanligt højkvalitets og dyre produkter til fremstilling af sammensætningen.

Anmeldelser af læger og forbrugere om stoffet "BioGaia" i form af dråber

Hvad er "BioGaia" -dråberne? I deres flertal er velkendte meninger positive. Negative anmeldelser af stoffet er kun baseret på de høje omkostninger ved medicin. I dette tilfælde opfylder hulrummet pris / kvalitetskriterierne.

Forbrugerne siger, at stoffet hurtigt begynder at arbejde. Efter et par dage med regelmæssig brug bliver resultatet mærkbart. Lægemidlet forbedrer maven og tarmens arbejde. Fødevarer fordøjes meget lettere. Lægemiddelet hjælper også med at nedbryde mejeriprodukter. Tross alt spiser små børn hovedsagelig denne mad.

Læger siger, at dråberne "BioGaia" også har en virkning på human immunitet. Så med regelmæssig brug og overholdelse af den etablerede dosis øges kroppens modstand. Barnets immunitet bliver stærkere, forkølelse oftere påvirker kroppen. Lægerne siger også, at medicinen hurtigt kan fjerne de negative virkninger af antibakterielle lægemidler. Og med samtidig brug af dråber forhindres udviklingen af diarré og dysbiose. Vedligeholdelsen i dråber af D3-vitamin, som er nødvendig for barnet, hjælper med at forhindre udvikling af rickets og fremmer absorptionen af calcium.

Sammenfatning

Du har lært om et nyt moderne værktøj, der hjælper med at klare mange patologiske tilstande i den humane mave-tarmkanalen. Dette er en dråbe af "BioGaia". Undervisningen bliver præsenteret for din opmærksomhed. Det er værd at bemærke, at stoffet betragtes som barnligt. Det kan dog bruges af voksne patienter. I dette tilfælde er det nødvendigt at øge hyppigheden af modtagelse op til to gange om dagen. Nummeret til engangsbrug er ikke længere værd at gøre. Dette er fyldt med konsekvenser. Stærk til dig sundhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.