SundhedSund kost

Under graviditet, ordentlig ernæring

Korrekt ernæring under graviditet.

Mangel på næringsstoffer er til skade for dannelsen af en levende organisme. Til tider øger behovet for vitaminer i kvinder, der er i en position eller ammende. Og nu mere end nogensinde, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på deres helbred. Når du ansvarlig ikke kun for sig selv, men også for barnet.

I almindelige liv har vi ikke ofte formår at holde sig til ordentlig kost, kombineret balance af proteiner, fedt og kulhydrater. Ofte er vi opgive morgenmad til fordel for en solid middag. En nyttig friske råvarer vi erstatte på fastfood. Men nu er der en periode, hvor du er nødt til at tænke for dig dvoih.Zakladyvat grundlaget for et nyt liv.

Men det betyder ikke, du er nødt til bogstaveligt "at spise for to", eller helt ændre deres smag vaner til fordel for de rigtige fødevarer. Denne fremgangsmåde kan føre til depression eller sundhedsproblemer.

Hvordan at vælge produkter

I forventning om barnet, opmærksomme på kvaliteten af de produkter, tilsætning af forskellige kemiske tilsætningsstoffer. Bare en lang holdbarhed ikke taler til hans fordel.
Og glem ikke, fødevaren bevarer det største antal af sine næringsstoffer, når madlavning for et par, i stedet for stegning i olie.
Sådan laver dine måltider korrekt.

På det vigtige foranstaltning, er det nødvendigt at spise, når du opleve følelsen af sult, snarere end at beslaglægge de kommercielle pauser mellem dine yndlingsfilm. Prøv at observere de kvantitative standarder, der kræves af kroppen under graviditeten. Dem til den normale kost bør tilsættes 400 gram kulhydrater, 80 g fedt og 100 gram protein.

I forventning om barnet er nødvendig for at nægte fra stegt, meget akut, og være særlig opmærksom på fiber og frisk frugt og grøntsager. Hvis du nu tænker over din figur, så vælger de rigtige kulhydrater. De kan otnetsi - langsomme kulhydrater - det er korn, grøntsager og frugter, de giver en følelse af oppustethed og det aktive arbejde i maven. Mel, slik er hurtige kulhydrater, der fortrinsvis spises om morgenen.

Så det er bedre at holde sig til én spisetider, ikke at forglemme at omfatte mellem de vigtigste morgenmad, frokost, middag - snacks. Spis frugt eller drikke en kop yoghurt er det bedste valg, ikke kun under graviditeten, men også ved indføring.
Og resten, er det nødvendigt at lytte til din krop, er det nødvendigt at dyrke sin afbalanceret kost.

Fremskridt-Med http://www.progressmed.spb.ru/

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.