ComputereUdstyr

Sådan sprede processoren gennem selv BIOS

Lad os tale om , hvordan man kan overclocke CPU'en via BIOS. Som vi ved, er dette en stor del af alle computere og bærbare computere. Det afhænger af det, hvor hurtigt vil udføre visse opgaver. Derfor er dette spørgsmål er ganske relevant for brugerne, især for ejere af en smule forældet teknologi, som ikke kan klare eventuelle mere eller mindre alvorlige problemer.

Før beskrivelsen metoden til, hvordan man kan overclocke CPU'en via BIOS, er det værd at sige, at brugerne sådan procedure udføres i lang tid, ikke kun gennem BIOS. Rimeligt at sige, at tingene ikke altid går glat. Det sker ofte, at disse handlinger fører til svigt af processoren, så du bør gøre alt meget omhyggeligt. Før testen processor, tror, kan, er det bedre at overlade fagfolk acceleration, hvis ikke at opgive denne idé. Dette vil tillade dig at gemme "sten" i orden.

Vi går nu videre til, hvordan man kan overclocke CPU'en via BIOS. Det har en specifik parameter, som er ansvarlig for dækket komponent frekvens. Typisk er det værdien af 123, 233 og så videre. Name it - Ur. Også er en faktor for ham (otte, fjorten, eller tyve). Hvis vi ganger hyppigheden af denne bus til denne faktor, får vi den nøjagtige værdi i Hertz. Lad os tage et eksempel, overveje følgende formel. Tag bus frekvens lig med 133, ganges med en faktor på 20, for at opnå et resultat af 2,66 gigahertz.

Nu gå ind i din BIOS (ved at trykke på "Slet" i startfasen) og er i en bestemt kategori indikator Ur, de to sidste cifre, som vil være lig med treogtredive. Gradvist tilsættes fem punkter. Husk, at hvis der er en kraftig acceleration gennem BIOS, øger risikoen for, at enheden simpelthen "brænde". Også stærkt anbefaler ikke denne procedure for ældre computere såsom Pentium 2 eller 3.

Hvis computeren fryser, straks gøre en reset for at genstarte, og derefter indtaste BIOS og reducere ydelsen. Når udføre proceduren, skal du sørge for at teste processor til stabilitet. I løbet af denne, bør han ikke hænge.

Det bedste ville være en lille acceleration. For eksempel er de processorer, hyppigheden af dem er lig med 2,66 GHz, giver det mening at sprede til tre. Det er tilrådeligt, hvis du beder om hjælp fra erfarne fagfolk.

Det er alt, jeg ønskede at sige om, hvordan man kan overclocke CPU'en via BIOS. i sig selv er ikke en vanskelig procedure, men det er meget farligt og risikabelt for processoren. Hvis du beslutter at gøre det selv, er det ikke nødvendigt at skynde sig. Hæv ene ydeevne, op til et par grader. Efter hver handling, downloade systemet, observere driften af computer eller bærbare computer i et stykke tid. Når du øger ydeevnen af "Stone" af femten procent, jeg råde dig til at begrænse denne. Teoretisk er det muligt at sprede og mere, men i dette tilfælde øger belastningen på det, og derfor risiko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.