Mad og drikkevarerVin og spiritus

Sådan koge cider: to måder

Cider kaldet lav-alkoholisk sodavand, som oftest fremstillet af æbler. Faktisk er det æblejuice med kuldioxid. Hvis du jævnligt akkumulere lagre af æbler i hjemmet, er det nyttigt at vide, hvordan man kokken cider. Dette er en original måde at bruge frugt, som bevarer vitaminer og mineraler.

Sådan koge cider: afhente æbler

I dette tilfælde betyder det ikke passer nogen frugt. Juice skal gennemgå gæringsprocessen, så du skal ikke vælge en sur sort. Sour-søde æbler med en lille mængde af sukker er langt bedre egnet. For eksempel, er det nødvendigt at tage den hvide fyldning, Antonovka eller Borovinka. samtidig er det ikke nødvendigt at tage æbler af forskellige sorter. Desuden skal du ikke bruge overmoden frugt, eller dem, hvor der er tegn på skader og råd. Frugten skal være moden og frisk. Når æblet er et lille mørkt sted, kan det simpelthen afskåret, når du fjerner stilken og bægerblade før cider. Hvis det produkt, du har, kan du gå direkte til processen med sin behandling.

Hvordan til at forberede en cider hus: en opskrift på langtidsopbevaring

Der findes mange forskellige opskrifter, men forskellene er generelt kun indgås i forskellige andele af frugt og sukker. En anden forskel ligger i det faktum, at nogle af de sorter af drikkevarer kan opbevares i lang tid, mens andre anbefales at drikke med det samme. Lad os starte med cider, som kan lagres i lang tid. Der bør tages æbler, som allerede nævnt, sursød. Skær de vaskede æbler i skiver og hak blender eller kødhakkemaskine. Tilsæt sukker - et hundrede og halvtreds gram pr kg frugt. Hæld alt i en beholder og binde det med en gaze top. Fjern et par dage i et varmt sted. Efter nogen tid, vil saften forblive på bunden, og kage pops. Hans behov for at trykke og stamme væsken. I saften, tilsæt sukker i samme forhold som i det første trin. Hældes i en flaske og luk låget med et hul med halm. Den ene ende er nødt til at blive sænket ned i saften, den anden - i en krukke med vand. Luften kommer ud fra fermenteringen, vil falde i vandet. Lad cider i tyve dage, og derefter hældes på flasker eller krukker og luk hætten. For at sortere ud hvordan man laver cider, kan du lave en drink, der Du kan gemme op til fire måneder. Dens smag er mere som et æble juice end vin, men drikke er meget velsmagende.

Hvordan forbereder til hurtig forbrug af cider

Bland æblejuice med honning og krydderier efter smag. Sæt gryden over høj varme og kog, så reduceres varmen og lad det simre i cirka ti minutter. Fjern fra varmen en drink, lidt køligt og filter. Tilføj en tynd skive appelsin og tjene lidt varm. Hold en drik aftapning, absolut umuligt, selv om det giver en meget usædvanlig og nyttig. Med former for krydderier og kan du eksperimentere for at gøre det til det perfekte smag for dig selv. Du kan også prøve at forberede den samme drik er søde og modne pærer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.