SundhedSygdomme og betingelser

Snorken behandling i hjemmet ved hjælp af specielle øvelser og værktøjer

I oldtiden troede man, at jo højere en drøm, så det er sundere. Men moderne medicin krav: snorken - det er et signal, der fortæller kroppen, det er værd at tjekke. Desuden er han en dødelig fare for mennesker - det skyldes det faktum, at en lempelse af halsen muskler kan forekomme stikning af sprog, så folk kan blive udsat for respirationsstop. For at slippe af med dette problem, tilbringe nogle mennesker snorken behandling i hjemmet. Men det er nødvendigt at kende de grunde, som det forekommer.

Årsagerne til snorken

En af de mest almindelige årsager til dette er ikke meget behagelige betingelser er en afbøjet septum, polypper, medfødt snæverhed af de nasale passager. Endvidere kan selv misdannet bid eller overvægt forårsage snorken. Det sidste punkt fører til dette fænomen skyldes fedtaflejringer er deponeret i halsområdet.

Snorken behandling i hjemmet

For at hjælpe dig selv og din familie, du først bør henvise til otolaryngologist. Han vil afsløre den sande årsag til sygdommen, så kan du prøve at slippe af med sygdommen. snorken behandling i hjemmet kan finde sted med brug af folkemusik retsmidler. For eksempel er det første skridt til at vænne en person, der lider af dette problem, sove på ryggen. Dette vil bidrage til de sædvanlige pyjamas ubehagelige med den særlige indsats på bagsiden. Hvis begivenheden ikke var effektiv, kan du bruge specielle øvelser for snorken.

Styrkelse af den bløde gane og tunge muskler

For at gøre dette, den stærkest holde tungen frem og lås den i denne position i en kort periode. Denne øvelse skal gentages omkring 30 gange. Du kan derefter arbejde hans kæbe frem og tilbage. Det sidste møde - kompression gummi objekt i fem minutter tænder.

Særlige enheder

Ofte for at helbrede snorken hjemme blev en succes, læger anbefaler brug af en særlig post, noget, der ligner en brystvorte. Denne enhed giver næsten hele tiden for at holde tungen i god form. Desuden er der en anordning i lighed med indføring af tænderne i boxershorts. Med det, er underkæben fastsat til en særlig position. I det tilfælde, hvor snorken opstår på grund af åndedrætsbesvær, mere effektivt at slippe af med det er nødvendigt at gøre en udvidelse af de nasale passager. Til dette formål, en særlig ekspander udformet i form af elastiske etiketter.

Snorken piller - Sandhed eller myte?

Nogle gange meget større effekt bringer velkommen specielle tabletter. Især glæder dem ville være uundværlige under lange ture og på steder, hvor den nat vil have med fremmede i samme rum. Men læger hævder, at det ikke er nødvendigt at tage disse stoffer i lang tid. Derudover bør være opmærksom på kontraindikationer og bivirkninger. For eksempel er deres accept forbudt under graviditet og amning.

andre teknikker

Sidst, især populære erhverver pude snorken - med hjælp af hovedet er placeret i en bestemt vinkel og i en position, der reducerer symptomerne beskrevet af lyd. Kirurgi er imidlertid det mest effektive. Operationen udføres på den bløde gane og meget sikkert. Hvad ville du huske metoden er ikke blevet valgt, er det bedre at henvende sig til fagfolk til at hjælpe med at bestemme årsagen til snorken og slippe af med det for evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.