TravelingRetninger

All-sæson Mountain Resort og "Gorky Gorod": anmeldelser og beskrivelse

"Hills City" - en året rundt Mountain Resort ligger ved foden af Greater Kaukasus bjergkæden, i Greater Sochi, i det område af Krasnaya Polyana. Turister forventes at spektakulære landskaber, smuk arkitektur og et højt serviceniveau.

udvej historie

"Gorky Gorod" (henvises der i artiklen) - det er en ung udvej. Allerede inden OL administration af Krasnodar-regionen, blev det besluttet på at skabe og udvikle et moderne skisportssted kaldet "Mountain Carousel". Når mødested for i 2014 OL valgte Sochi, er projektet med opførelsen af Media Village blevet udviklet. Det skulle rumme absolut alle medier, hvis vigtigste opgave - at fortælle verden om de begivenheder. Dette websted måtte også være centrum for kulturelle og sportslige liv. Valget faldt på "Mountain Carousel" er ikke nogen tilfældighed, fordi der på nuværende tidspunkt komplekset er det største skisportssted i hele Krasnaya Polyana. Kun dette kompleks har sådan et stort område, så du kan bygge en hel by og give deltagerne mulighed for at bo i De Olympiske Lege i 3000 værelser.

I 2010 blev et ambitiøst projekt, der er godkendt og modtaget en byggetilladelse. erfaring urbanisme berømte europæiske resorts blev brugt til at udvikle planen. Og som konsulent blev inviteret af arkitekten, at designe objekter i Courchevel.

På nuværende tidspunkt er det samlede areal af den fantastiske feriested 863.7 hektar.

Den komplekse infrastruktur

Hvem er "City of Hills"? Anmeldelser af turister, der besøger den udvej giver et indtryk af dens størrelse. Nu er dette er ikke nogen almindelig skisportssted, men en rigtig by med fremragende infrastruktur. Hele året rundt det bliver besøgt af tusindvis af turister fra Rusland og andre lande. Four Seasons Resort byder gæsterne velkommen på ethvert tidspunkt af året.

Det er værd at bemærke, at den udvej har en vis infrastruktur og er placeret på fire niveauer:

 1. "Lavere City" - i en højde på 540 m.
 2. "Øvre by" - i en højde af 960 mio.
 3. Svævebaner, udflugt faciliteter, skiløjper - i højder fra 2200 og 1500 m.

Det højeste punkt er toppen af afstamning "Black Pyramid", som ligger i en højde af 2340 meter over havets overflade.

"Øvre" og "lavere" niveau af indbyrdes forbundne kabel og motorveje. Samtidig er byen i stand til at rumme op til ti tusinde mennesker. Hvad er den funktion af denne udvej, som "Gorky Gorod"? Anmeldelser indikerer tilstedeværelsen af en række forskellige objekter på sit område. Der er restauranter, barer, cafeer, butikker, natklubber, en indendørs vandland med sandstrande, multi-niveau underholdningscenter, billard, bowling, børnehaver og klubber, sport skoler. Desuden kan gæsterne besøge forskellige kurbade, indendørs og udendørs swimmingpools, skønhedssaloner, fitnesscentre og medicinsk center.

Turister har mulighed for at bo i det område af de 11 lokaliteter, hvor mange værelser, der er 3070 numre. Samtidig, lejligheder og hoteller er i stand til at rumme op til 6.500 mennesker. Eget værelse fond består af lejligheder og et netværk af "Gorki" hoteller. Hertil kommer, at komplekse omfatter fremtrædende institution i mærker som Marriot Rixos.

"Lavere City"

I "Lavere City" er placeret et par hoteller, antal værelser, der består af 2.000 lejligheder. Derudover er der elementer som underholdningscenter, som var under OL mediecenter, butikker, messer, legepladser, et vandland, en medicinsk center.

Resort strækker sig langs bjerget floden Mzimta. På sin kyst dæmning bygget med brede gågader og rekreative områder. Denne del af "Gorky Gorod" resort (henvises der i artiklen), i udtalelsen af turister er mere demokratisk og aktiv. Her stammer elevator.

"Øvre by"

Hvad kan behage det øverste niveau af den udvej "Gorki Gorod" (Sochi)? Anmeldelser sige, at resten af "Øvre by" mere afmålt og rolig. Arkitekturen i bygningerne er noget der minder om aristokratiske stil byer i Frankrig, Italien og Spanien. Ud over et omfattende netværk af hoteller, antal værelser, som er 1070 lejligheder, der er restauranter, cafeer, områder til sport og kulturelle arrangementer.

Hvil i vinter

På grund af den særegne placering af sæsonen ski bjerg resort er forskellig varighed. Det begynder i december og slutter i slutningen af maj. Om vinteren, tredive kilometer pister venter gæsterne komplekse "Gorky Gorod". Stier (anmeldelser - direkte bevis) har meget forskellige niveauer af kompleksitet, herunder selv et spor, oplyste om natten skiløb og kunstgræs.

Vinter tilbud - elleve svævebaner, stolelifte og en gondol type. For turister, den udvej drives udlejning af skiudstyr, uddannelse skoler, og en børneklub. Pleje om sikkerheden for gæster, har den udvej administrationen sørget for, at kun højt kvalificerede specialister, der arbejder i de rednings-grupper.

sommerferie

Komplekset er af interesse ikke kun om vinteren. I de varmere måneder funktioner - alle former for aktiviteter, der kan gøre et interessant ophold i et vidunderligt sted som "City of Hills" (Sochi). Anmeldelser af turister på ferie her i sommer, antyder, at der er en unik samling af spor, der er bygget til styrtløb på cykler kaldes "cykel Gorky Park." Til træning mountainbike kompleks giver en jordovn og træ pampas spor, samt færdighed-park.

Aktive turister har mulighed for at gå til fods langs vandrestier af forskellige niveauer af kompleksitet. Gæsterne på feriestedet kan se alpine enge, gå til Bear Falls, besøg levn skov og Polikarya vandfald.

Derudover kan hele familien gå til rebet park. Der er ikke kun en simpel sti, men også ekstreme ruter, vil alle finde noget interessant underholdning. Og for børnene udviklet deres egne ruter, som ikke kræver særlig forberedelse.

erfarne instruktører, som helt sikkert vil blive undervist, hvordan man korrekt brug af udstyret i et kabel park. ruter "Mountain panorama" vil være for de mest dristige og erfarne gæster, og en reel udfordring, "Himmelske cykel". Deres bortgang er en stor oplevelse og følelser.

Blandt aktive underholdning - quad bike udflugter, hvorunder de besøgende opfordres til at besøge de smukkeste steder i Sochi Park.

Rafting kan overmande de tre mulige ruter for legeringen Mzimta floden. Hvis de første to af dem er designet for utrænede mennesker, den tredje vej kun ved ekstrem.

Den udvej kan lejes scootere, Segway, cykler og ruller.

"Gorky Gorod» Lejligheder

Turister planlægger en tur til Four Seasons Resort, nødt til at tænke på forhånd mulighederne for overnatning i komplekset "Gorki Gorod". Lejlighed (på den feedback, vi giver dem nedenfor i artiklen), beliggende i centrum af Krasnaya Polyana kan være en stor mulighed for et behageligt ophold.

I nærheden ligger den vigtigste linje af tovbanen, uddannelse skoler, vandland, leje og biograf. Hvilke numre er tilgængelige i fritids-kompleks "Gorky Gorod"? Maison (feedback vedrørende udelukkende positive tal) af komplekset har en størrelse fra 40 til 200 sq. i. De er alle udstyret med køkken, pengeskab, TV og aircondition. Ekstra senge er tilgængelige i værelser på sovesofa.

Badeværelserne for gæster er forsynet kosmetik og rengøringsmidler, samt hårtørrer. Alle værelser er udstyret med trådløs internetadgang (gratis) og satellit-tv (mere end hundrede programmer).

Moderne hotel "Gorky Gorod" (reaktioner på bekræftelse) har en god beliggenhed, da det er placeret i nærhed til alle de skiområder, som er på det område i Krasnaya Polyana. Komplekse hotellet er ganske let at nå, fordi det ligger fem minutter fra banegården og fyrre minutter fra Sochi lufthavnen.

"Gorky Gorod" hotel lejligheder

Anmeldelser vedrørende antallet af værelser giver grund til at anbefale hotellet som et godt sted at slappe af. Nye moderne lejligheder (i alt mere end tusind) tilbyder overnatning i værelser i forskellige kategorier. De har alle et andet layout, andet område, og adskiller sig i antallet af værelser, kan der være fra et til fem. Alle lejligheder er udstyret med nødvendigt køkkenudstyr, som er udstyret med en opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, el-kedel og bordservice sæt.

Hvad er værelserne overnatningsmuligheder tilbydes af hotellet "Gorky Gorod"? Anmeldelser af turister indikerer tilstedeværelsen af følgende kategorier af værelser:

 1. Et soveværelse (område 50 m.).
 2. To soveværelser (100 m.).
 3. Tre-værelses lejligheder (område 135 m.).

De største værelser er fem soveværelser. Der er rummelige værelser og en kompakt blandt det store antal fond. Desuden er de fleste af værelserne har terrasser eller franske altaner. Moderne air-condition og varmeanlæg gør det meget behageligt ophold i "City of Hills". Anmeldelser taler om at opretholde en meget behagelig temperatur indendørs. Og alle takket være udstyre værelser med individuelle termostater.

"Gorky Gorod" Hotel (Krasnaya Polyana): rejsende anmeldelser

Apropos hotelkomplekset, jeg ønsker at henvende sig til de anmeldelser gæster, det hvilede i den seneste tid. Er det virkelig god aparthotel "Gorki Gorod" (Krasnaya Polyana)? Anmeldelser overvejende positive. Næsten alle campister er meget tilfredse med vores ophold på hotellet. Især tilstedeværelsen af gæster som de køkkener i lejlighederne. Dette gør det muligt at spare på mad. De fleste af turisterne benytte lejligheden til at tilberede deres egen mad.

Ifølge gæsterne, værelser har store faciliteter, de har alt du nogensinde kunne behøver mens du slapper af i "City of Hills" kompleks. Aparthotel 3 * (henvises der i artiklen) er praktisk på alle måder, startende med placering og på internettet. Hotellets personale er opmærksomme på gæsterne og forsøger at hjælpe i alle sager.

Men rengøring - det er spørgsmålet om, hvilke gæster har givet udtryk for helt modsatrettede synspunkter, som giver grund til at betvivle kvaliteten af den service værelser på hotellet "Gorky Gorod" 3 *. Gæstevurderinger er selvmodsigende, selv om de fleste mennesker forbliver yderst tilfreds med ikke kun tal, men også rengøring og vedligeholdelse af kvalitet. Klager over rengøring, ser ud til at være forbundet med den menneskelige faktor. Efter alt, den Komplekset består af mange dele, som hver især fastholder sit eget personale. Tilsyneladende ikke alle er heldig med pigerne.

Ifølge anmeldelser, hotellet ligger i et område med veletableret infrastruktur. I nærheden er der underholdning, et supermarked med rimelige priser (produkt Prisen er ikke oppustet), butikker og restauranter.

udvej Entertainment

I koldt vejr, turister har en stor mulighed for at forkæle dig selv og børn går til den smukke vandland. "Gorky Gorod" (kundeanmeldelser bekræfte dette faktum) og så godt, der har den mest udvalg af underholdning på deres område, som er tilgængelige på alle tider af året, og i al slags vejr.

Et vandland med et smukt navn "Beach Mountain" giver dig mulighed for straks finde dig selv i den varme sommer atmosfære og nyde vand attraktioner. Samtidig, hæve hans øjne op til den gennemsigtige kuppel, kan du beundre de snedækkede tinder. Denne slående kontrast gør ferien endnu mere interessant.

Ifølge de turister, vandland er et besøg for alle gæster af den udvej værd at få en masse behagelige følelser. Efter alt, her kan du slappe af på denne sandstrand omgivet af bjerge, for at deltage i fritidsaktiviteter, turneringer, sport spil, som indehaves af animatorerne, spille badminton og volleyball, en finsk sauna og et boblebad, massage, en restaurant nede ved stranden, og bare gå på dias og svømme i poolen. Bedste underholdning, i henhold til gæsterne i den kolde årstid, du vil ikke finde. Meget gode anmeldelser efterladt af turister om massage, som du kan besøge et vandland. Her kan du tilbyde ham følgende typer: akupunktur, vakuum, lymfedrænage, anti-cellulite, kinesisk dot, klassiske, og mange andre.

Gæsterne på feriestedet har mulighed for at besøge de mange spa-komplekser: "Soul Spa" spa hotel "Rixos" spas "Hills" hoteller "Panorama". Hver af disse faciliteter tilbyder en vifte af tjenester, og også har sine egne karakteristika. At have en idé om hver, for at besøge alle spa-faciliteter. I dem kan du nyde behandlinger, slappe af ved de indendørs og udendørs swimmingpools, besøge gym.

Desuden kan gæsterne på resortet besøge biografen, mange klubber, bowling, paragliding, samle op og besøge turen.

Følgende retninger kan skelnes blandt de mest populære udflugter:

 1. Mount Akhun.
 2. Sightseeing tur til Sochi.
 3. Olympic Park.
 4. Hellige steder.
 5. Matsesta dalen.
 6. Funny Animals.
 7. Olympiske Krasnaya Polyana.
 8. Fire Elements.

Komplekset for turister gennemtænkt udvalg af underholdning, som vil gøre dig ophold uforglemmeligt.

En af de mest populære steder er cyklen parken bygget på den nordlige del af bjerget Aibga, i nærheden af "Mountain karrusel". Cykelstier af forskellig beskaffenhed have en længde på ca. 7,5 km. Parken er udstyret med alt det nødvendige for et behageligt ophold og har en udviklet infrastruktur.

"Gorky Gorod" kompleks serverer gratis transport til Olympic Park, Sochi. Alle kan drage fordel af sine tjenester.

wellness-programmer

"Hills City" - en all-sæsonen resort, der er besøgt af turister ikke kun for fritid, men også til restaurering og styrkelse af sundhed. Komplekset er beliggende i et enestående område af reserven, er der dannet sit eget mikroklima, takket være en kombination af hav og bjergluft. Dette bjerg klima har en positiv effekt på mennesker, der lider af forhøjet blodtryk, astma, koronararteriesygdom, bronkitis og mange andre sygdomme.

særlige wellness-program, herunder en række procedurer, der skal ty gæster. Blandt dem er følgende områder: vægttab, ansigts foryngelse, sundt hjerte, detox, sundt barn, fri vejrtrækning og andre.

Restauranter og cafeer af den udvej

Og hvad har at tilbyde "Gorki Gorod" restaurant? Anmeldelser siger, at sådanne virksomheder på resortet er der et utroligt antal. Her er blot nogle af dem: "Brunello", "Buffett", "Lolivo", "Rive", "Medora," "House of Gorky," "Japan Mother", "Mennesker", "Petersbourg", "Nippon House", " Frau Martha "" usbekisk kvinde "" roman "og mange andre. Alle institutioner har fremragende køkken og vidunderlige interiør, så en aften brugt i en af dem, giver ikke kun en behagelig oplevelse, men vil også give mulighed for at opfylde de mest krævende kulinariske smag.

Ikke mindre imponerende er listen over barer og caféer kompleks. Sådanne steder findes på næsten hvert hjørne. der er institutioner blandt dem: "Royal", "God beliggenhed," cafe-bageri, en strand cafe i vandlandet "Europa Bar", "Sirtaki", "Sherlock", "Sennep", "gæster" og mange andre.

For de turister, der bor i lejligheden "Gorky Gorod" er tilgængelig gratis måltid leveringsservice til dit værelse. Alle kan bruge det.

Resort anmeldelser

Ifølge de turister, "Hills By" - en fantastisk moderne resort ferie, hvor de mest behagelige minder. Smuk arkitektur og infrastruktur - kortet industrien. Vacationers kommer til udvej hele året, som i hver sæson er der masser af underholdning og aktiviteter for besøgende i alle aldre. Jo mere, at moderne kompleks egnet ikke kun for sport, men også for en rolig og målt hvile, fordi ikke alle turister kommer her udelukkende til skiløjper og skøjteløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.