Publikationer og skrive artiklerPublikation

DMN = KMN

den menneskelige fremtid i lyset af de evolutionære processer.

Man mente, og næsten endegyldigt, at universet er stabil, ændrer ikke, det er uendelig i tid og rum eksisterer evigt. Denne opfattelse er i besiddelse af de fleste forskere, herunder forfatteren af almene relativitetsteori (GTR) A. Einstein. Men i 1973, den berømte matematiker og fysiker A. A. Fridman, arbejder, ironisk nok, lige som ligninger generelle relativitetsteori Einstein kom til den konklusion, at universet ikke kan være stabil, det skal enten skrumpe eller udvide. Og allerede i 1979 denne videnskabelige forudsigelse har modtaget praktisk bekræftelse. Amerikansk astronom Hubble E fundet en spredning af galakser, og som en konsekvens af universets udvidelse. Disse konklusioner var baseret på den såkaldte rødforskydning i spektre af galakser, hvilket indikerer, at gaklaktiki væk fra os. Endelig i slutningen af 1990'erne, baseret på observationer af supernovaer, blev det konkluderet, at universets udvidelse sker med stigende hastighed af næsten eksponentielt, det vil sige, jo længere væk galaksen, jo større hastighed, de er fjernet. Efterfølgende, hele ideen om ustabilitet af universet er gentagne gange blevet bekræftet af astronomiske observationer, og anerkendt af forskere rundt om i verden.

I øjeblikket godt det fastslået, at universet varierer i tid og rum. Universet, som alt andet i denne verden er født, lever og dør. Det blev formuleret en idé om oprindelsen af universet som et resultat af "Big Bang" og var fast besluttet sin alder - 13,7 milliarder år. Således blev det klart, at hele vores univers er en evolution. Det er absolut universelt fænomen i universet. Livløst stof også var involveret i den overordnede evolutionære maraton. Det blev klart, at i denne verden er der intet, der kunne eksistere uden evolution.

De grundlæggende principper for evolution.

Essensen af evolution er en successiv overgang fra simplere former for organisering af stof til de mere komplekse, med den obligatoriske dannelsen af nye kvalitative egenskaber. Denne definition af evolution, på nuværende tidspunkt, anses for at være den mest acceptable. Lad os betragte denne proces ved eksemplet. En af de mest interessante stadier af evolutionen er overgangen fra encellede til flercellede livsformer. Denne transformation, i sin betydning, betragtes som en af de vigtigste evolutionære begivenheder, og resultatet heraf var netop sådan en udvikling af livet på jorden, hvad vi har i øjeblikket. Det blev konstateret, at livet på Jorden opstod mere end 3,5 milliarder år siden, og blev oprindeligt præsenteret nogle protister. Antallet af arter af organismer er mere end 70 tusind. De beboede planeten mere end 2,5 år mlod obinochestve fuldt ud, med ingen fjender, men selv.

Men her er det begyndte at dukke små kolonier af protozoer, encellede flagellater samfund med et mærkeligt navn Chlamydomonas, latinske navn - Chlamydomonas. Denne lille skabning dråbeformet form med to flageller og en lysfølsom øje, den eneste af sin slags, var i stand til at gå på eksistensen af enkeltpersoner til det sociale fællesskab, hvor de kombineres ind i koloni fra et par stykker til flere tusinde. Chlamydomonas var den eneste kandidat fra en enorm frigørelse af encellede organismer, som naturen har givet ret til at være en efterkommer af alle flercellede dyr i verden, hvor vi ser princippet om evolutionær selektiv, når naturen vælger panelet for den fremtidige udvikling af de mest lovende mål. Således for eksempel, af et stort antal repræsentanter for dyreverdenen kun abe blev stamfader til mennesket, og ikke en løve eller en elefant, som i kraft af sin magt kan virke mere bestå optagelsesprøven til denne rolle. Det samme kan iagttages på det molekylære niveau, når, præcis, molekylet af deoxyribonucleinsyre - DNA har formået at opbygge en celle og derved realisere overgangen fra livløst stof til levende former. Det kan bemærkes, og en interessant når tre elementarpartikler: protoner, neutroner og elektroner gennem forskellige kombinationer forvaltes postroil hele periodiske system.

Men tilbage til Chlamydomonas. Hendes overgangen til flercellede fandt sted i en række temmelig godt spores adaptive forandringer. Så gonium offentlige har som led i sin Colne kun fire celler, gonium bib har 16 celler. Der er også arter af plante flagellater, og kolonier, som består af flere celler. Men i virkeligheden de repræsenterer ikke noget, men selv som organiseret samling af individuelle geometrisk Chlamydomonas. Det er klart, denne blindgyde filialer. Eventuelt Volvox, latinske navn - Volvox. Under mikroskopet ses det, at denne koloni indeholder op til 50 tysyach Chlamydomonas indesluttet i den gelerede vulst af ca. 1 mm i diameter. Hele overfladen af kuglen er dækket med flageller. Flageller flytte og bolden ruller. Volvox betyder rullende. En omhyggelig undersøgelse af strukturen af kolonierne viser, at alle celler er indbyrdes forbundne cytoplasmatiske broer og dannelse af et enkelt legeme. Flageller arbejder i fællesskab som et enkelt system, som angiver den tætte forbindelse mellem cellerne. Celler, der aktivt interagerer med hinanden, forenet i gruppen ændre deres struktur og funktionel betydning. De ydre celler har flageller og giver bevægelse af Volvox, andre synke ned i en kugle, der er opdelt hurtigt og derefter gå udenfor for at danne en ung koloni. Der er en strukturel og funktionel diffvrentsiatsiya. Volvox næsten mnogokleochnoe dyr.

Pass beboere.

 

Det er imidlertid klart, at Volvox er endnu ikke er fuldt udviklet repræsentant for flercellede verden, selv om den ikke er adskilt af den enkelte, og nogle antydning af en enkelt organisme, hvori forskellige celler struktur af gruppen har forskellige funktioner. Denne overgangsfase, er hjemmehørende i passet, på den ene side er en kæmpe verden af encellede, på den anden side, i det mindste den store verden af flercellede dyr.

Naturen skaber disse overgangsordninger links på hvert trin i sin udvikling. Er det tilstrækkeligt at minde om den fantastiske fossile fugl - Archaeopteryx. Denne skabning på størrelse med en due havde tegn på fugle og samtidig bevarer funktionerne i krybdyr. Archaeopteryx kunne ikke være en god flyer, siden han var underudviklet brystbenet, svage muskler af vingerne og kølen var fraværende, men dette er ikke et krybdyr. Hele hans krop er dækket med fjer, kan det flyve fra træ til træ, men det er stadig ikke en rigtig fugl. Dette er en anden beboer i passet, på den ene side, at klassen krybdyr eller krybdyr, de første rigtige terrestriske hvirveldyr på den anden side, klassen af fugle. I fysik velkendt fænomen af partikel-bølge dualitet, når de elementære partikler samtidig medføre egenskaber blodlegemer og bølger, hvor mindst overgangen fra længere bølgelængder (lavere frekvens) til en kort (høj frekvens) bølge egenskaber ved partiklerne vises svagere corpuscular og amplificeret. Således elementarpartikler er beboere passere mellem bølge og partikel stof.

Den rum-tid kontinuum kan også betragtes som en fuld bosiddende sadel og dele den rumlige og tidslige udvikling stof i to faser. Da tid og rum er de samme evolutionære produkter som atomer, molekyler og andre encellede organismer, skal her for deres dannelse respekteres princippet om interaktion. Til dette skal som rum og tid være sammensat af separate elementer. Naturligvis i rummet tid sagen ikke fandtes, viste det sig senere, og har sin oprindelse i et samspil mellem de strukturelle elementer i rummet, mens rummet selv skyldes interaktion predschestvuyuschih det noget elementer.

Gennem denne analogi, kan vi falde endnu lavere, end big bang. Overgangsformer giver os mulighed for at visualisere den evolutionære proces, indtil oprindelsen af vores univers. Men vi er interesseret i at bevæge sig fremad på den evolutionære stige, hvad der venter os i fremtiden.

Lodret og vandret evolution.

Mmterialny verden af vores univers er konstant opdateret med nye former. Postupaelnoe bevægelse af stof med sin permanente komplikation er en konsekvens af den aktive evolutionær proces. I stedet for den molekylære verdensfred kommer onoklegochnyh dyr, så er der en verden af flercellede dyr, planter, svampe, endelig verden en fornuftig person. I løbet af denne marathon neskonchakmogo evolutionære ændringer i strukturen, tilegne sig nye egenskaber. Med hvert trin i naturen stiger højere og højere på den evolutionære stige, søger hun at op spidsen af pilen tid, som er gået tabt i den enorme mængde af plads.

Vi bemærker en vigtigt øjeblik i udviklingen af sagen. Vi ser, at de gamle former, skaber nye, fortsætte med at eksistere. Vores verden er fyldt med repræsentanter fra de tidligere stadier af evolutionen. Med vores naboer Over hele verden encellede dyr, samtidig med at slå vores fantasi med sin mangfoldighed og vitalitet i hele verden af pattedyr, fisk, fugle, planter, alle den uorganiske verden: stjerner, planeter, stråling prostraknstvo, tid og så videre. Og alt dette mangfoldighed af former er ikke noget, frosne, er det aktivt at tilpasse sig det skiftende miljø, men det vil ikke erhverve nye egenskaber eller ny kvalitet kun forbedre de gamle former og egenskaber.

Intuitivt kan det tages i betragtning, såsom udviklingen af hesten. Det er svært at forestille sig, at hendes forfædre var på størrelse med en kanin, havde tetradigitate tre-fingered forlemmer og hind havde knobby tænder og boede i områder med varmt og fugtigt klima. Ved udgangen af Neocene klimaet har ændret sig væsentligt: vegetationen er blevet tør og ru, men i de åbne stepper bvlo frelse kun kan findes i sprint. Kampen for suschesvovanie og naturlig udvælgelse fandt sted i retning af benet udvidelse, opbygge muskler og ryg ukpepleniyu, hvilket bringer disse dyr har fået en moderne form. Flagermus udsender højfrekvente lyde - ultralyd, greb, at de er orienteret i rummet. Om natten, på flue, de er i stand til at spore og fange små insekter. Nogle slanger på den øvre og nedre kæber er små organer, der kan opdage infrarød stråling. Det giver dem mulighed for at skelne mellem temperaturforskel i en tusindedel af en grad, og at føle bytte fra en afstand på 30 meter. Falcon med stor højde kan skelne lille mus i græsset, geparder, i en kort afstand, kan nå hastighed på 120 km i timen. Denne liste bliver ved og ved, at bemærke mange flere fantastiske funktioner, men ingen af disse dyr har ikke fået en ny kvalitet. Når dannet flercellede verden, en verden af encellede organismer fortsatte med at udvikle, men forblev en verden af encellede organismer, selv om det er i øjeblikket en flot kolichkstvo mutationer giver dem mulighed for at fortsætte med at eksistere på trods af vores alvorlige klager over nogle patogene repræsentanter for verden, såsom bakterier eller vira.

Det er derfor, vi har kaldt denne udvikling en vandret udvikling. Drivkraften bag denne udvikling er kampen for tilværelsen og naturlig udvælgelse, er præcis, hvad Charles Darwin sagde. Selvfølgelig kunne han ikke kender de snørklede af den mekanisme af variation i naturen, essensen af det er, at det aggressive miljø påvirker DNA-molekylet bryder sin struktur og forårsage mutationer, som er grundlaget for variabilitet. Og først derefter den træder i kraft estestaenny udvælgelse, forlader til livet for de mest stabile former. Men ikke kun leve iaterii genstande falder på den vandrette linje i evolutionen. Alle objekter af livløst stof foregående stadier af evolutionen også falde på den vandrette linje i evolutionen. De tilpasser aktivt til ændrede miljøforhold. For dem, der ikke er behov for at søge op den evolutionære stige, kan de eksistere i sin tidligere form ved at justere i givet fald dens form og egenskaber. Det skal bemærkes, at ændringer i den uorganiske verden: en verden af stjerner, stjernehobe, forekomme planeter meget langsommere og tid er milliarder af år gammel, men principperne er de samme udvikling for at leve og ikke-levende materiale.

Objekter i en vandret linje af evolution kan ikke oprette et nyt produkt med nye egenskaber, de kun forbedre de eksisterende. Dog er naturen ikke begrænset til denne form for udvikling. Den søger at skabe en mere avancerede evolutionære produkter helt ny struktur med helt nye egenskaber. Sådanne produkter med et konstant behov for at blive vist på hver ny evolutionær fase eller hver næste evolutionære stige. Den vandrette linje protivopolohnost evolution kalde denne evolutionære stige linje lodret evolution.

Det er nu ved at blive ponchtno, at mennesket ikke er slutproduktet af den lodrette zvolyutsii. Desuden er han uundgåeligt falder på den vandrette linje i evolutionen. Lodret evolution fortsætter, og menneskets skæbne at forbedre deres kvalitet til at tilpasse sig ændrede miljøforhold. Lad os undersøge denne proces i flere detaljer.

Det vigtigste træk ved personen er myschlenie, dvs. produktionen af ideer. Jeg tænkte - det er en af den seneste udvikling af produkter på nuværende udviklingstrin, og at der fra den skal fortsætte i denne sag.

 

Hvad er ideen?

 

   Det er kendt, at produktionen af ideer udføres i frontallapperne af cortex af de cerebrale halvkugler. Cortex grå stof med et lag, hvis tykkelse kan variere fra to til fem millimeter. Dette lag består af et stort antal neuroner, deres ca. 50 mia. En neuron består af en celle krop fra kotorpoy efterlader en lang vedhæng - axon forgrening og i slutningen af en gruppe af korte dendritiske processer - dendritter. Overfladen er dækket med skyder synapser små løgformet formationer, hvorved forbindelsen mellem neuroner. Det samlede antal af disse bindinger i den grå substans i hjernen beregnes i fra 150 billion.

Signalerne kommer ind i hjernen fra det ydre miljø indflydelse, nemlig på sammenhængen mellem neuroner. Under indflydelse af disse signaler ændrer formen, dimensionerne og arten af forgrening skyder, antallet af synapse stiger kraftigt, og følgelig antallet af forbindelser mellem neuroner, synapser volumenforøgelse, hvilket indikerer, at aktivering af fysiologiske processer i nerveceller, der er en omfordeling af kontakter på overfladen af neuroner. Derfor neuroner frontale cortex indbyrdes forbundet bestemt måde, der danner en såkaldt neuronal konglomerat. Nemlig er neuronal konglomerat tænkte. Ideen er et fællesskab af neuroner indbyrdes forbundet på en bestemt måde. Arten og formen af disse bindinger, og derfor konglomeratet struktur, bestemmes af naturen af signaler modtaget af hjernen. Et stort antal links nye indbyrdes bestemmer mangfoldigheden af nye konglomerater, og denne mangfoldighed er ubegrænsede. Men på dette tidspunkt hjernen kan kun oprette ét konglomerat, da det indebar bygning, når alle neuroner i frontallapperne. Aldrig i cortex ikke forekommer på samme tid de to konglomerater. Når hjernen modtager en ny serie af signaler, vil det gamle bindinger brudt, dannelsen af nye og ifølge disse forbindelser, dannes den nye konglomerat.

Værdien af obligationer i progizvodstva konglomerat på ingen måde overdrevet. Det er kendt, at de mest intense og betydningsfulde kvantitative og morfologiske ændringer, der skete i de cerebrale halvkugler af hjernen i den evolutionære proces, berørte, nemlig interneuronale forbindelser snarere end neuroner selv. De samme neuroner er involveret i produktionen af et stort udvalg af konglomerater. Ingen tvivl om, i neuronerne selv også forekomme væsentlige ændringer, men de vedrører metabolisme eller intern metabolisme af proteiner forbundet med produktionen af nye synapser, og for at flytte og ændre konfigurationen spiring af neuroner. Signalet på nervespiring og synapse fødes videre gennem overfladen af neuron. På overfladen af neuronen modtager et signal inde i cellen til et DNA-molekyle, som straks videre til syntese af proteiner, der kræves for omlejring og dannelse af nye synaptiske forbindelser blandt neuroner, og dermed den nye konglomerat. Det skal bemærkes, at inden for rammerne af den moderne verden paradigme, er selve universet betragtet som en samling af links. Verden er udelelig virkelighed universelle forbindelser og det menneskelige sind oprindeligt vævet ind i systemet af relaterede ting og fænomener

Dannet i hjernebarken konglomerat sender nerve-pigge struktureret elektromagnetiske impulser, som tilføres til tale- muskler. Flere og flere signaler til hjernen postupyut konsekvent skiftende ene efter den anden konglomerat. En serie af elektromagnetiske impulser leveret til musklerne og oversætter tale til tale. Denne proces er realiseringen af ideer. Tanker angivet med de ord, der bliver sagt højt eller progovorivayutsya selv. Troede progovorennaya indadtil sagt højt, udpegede gestus-skrevet på papir eller skærm angivet på anden måde er information. I denne form, dvs i form af information, kan semantisk essensen af konglomeratet allerede eksisterer uafhængigt af hjernen og osoznovat mand. Tid bevidsthed konglomerat, som udføres ved hjælp af tale varer fra få sekunder til minutter. Denne såkaldte korttidshukommelse. Efter denne konglomerat er ødelagt. Når disse oplysninger er, da det viser sig i løbet af sin realisering, er en vis betydning for den menneskelige hjerne holder det længe nok, at du ønsker at overføre disse oplysninger til departementerne langtidshukommelse Allerede på langtidsopbevaring. Dette sker, som vi alle ved, gentaget gentagelse af sådanne oplysninger.

Det vigtigste i denne proces er, at langtidshukommelsen af informationsafdelingen kan ophobes og interagere med hinanden. Det er præcis, hvad der er grundlaget for videreførelsen af den evolutionære proces. Dannelse af en ny udvikling af produktet er altid et resultat af samspillet mellem den tidligere by Nature tidligere valgt til dette formål produkt. Informationen lagres i ikke-flygtig hukommelse sektioner og er klar til interaktion.

 

 

Hukommelse og personlighed.

Generelt biologisk forståelse af hukommelse er et af de grundlæggende elementer i alle levende væsener på planeten. Det hjælper dyret til at tilpasse sig forholdene i verden izienyayuschimsya. Der findes flere typer af hukommelse, er det immunologisk hukommelse, genetisk hukommelse af DNA-molekyler, neuronal hukommelse eller hjerneneuroner. Vi er interesseret i neuronal hukommelse.

Under den neuronale hukommelse refererer til ejendommen af CNS, især neuroner i hjernen til at opfatte, kode, lagre og gengive de oplysninger, hvis det er nødvendigt. Den menneskelige hjerne vælger og lagrer kun den nødvendige og mest vigtige oplysninger, dvs. e.. Menneskelige hukommelse er selektiv. Ejendom af selektivitet, samt den egenskab at glemme, lade hjernen til at være ,, oversvømmet "kontinuerlig strøm af indkommende signaler, så man undgår den form for oplysninger katastrofen ..      Neuronal hukommelse er opdelt i to typer: kort og lang sigt. Korttidshukommelse, som vi sagde ovenfor, er eksistensen af en tanke eller et konglomerat af neuroner før dens ødelæggelse. Langsigtet hukommelse giver opbevaring af oplysninger gennem hele livet af en individuel og ganske resistente over for forskellige ydre påvirkninger.

Undersøgelser har vist, at langtidshukommelse opbevaring er placeret i tindingelapperne af cortex af de cerebrale hemisfærer. I organiseringen af langtidshukommelse, samt i produktionen af tanke involverer mange dele af hjernen, men deres rolle er naturligvis en ekstra. Blandt de ekstra afdelinger i dannelsen af hukommelse alvorlige påstande til den første del præsenterer hippocampus. Denne gyrus halvkugle, anbragt i bunden ivsochnoy fraktionen er porten til langtidshukommelse. Hippocampus rydder oplysninger fra alle de fornemmelser og følelsesmæssige nuancer. klare oplysninger findes i afsnittene dolglvremennoy hukommelsen. Ideen er produceret i de forreste kamre af cortex af de cerebrale hemisfærer, indså, at der tales højt eller lydløst, og således oversat til information. Hvis denne information er vigtig for den enkelte er det banker på døren af hippocampus. Gennem gentagelse, og med tilstrækkelig vedholdenhed oplysninger går i langtidshukommelsen divisioner. Ved langtidsbehandling er hukommelse divisioner information ikke er lagret i sin oprindelige form, er det omsættes med hinanden, danne en stabil og på begrænset plads bølge struktur eller bølge information kompleks. Wave informatsionnfy kompleks, i det væsentlige, det er den menneskelige personlighed

Ifølge moderne videnskabelige ideer ethvert bestilt materialestruktur skaber en periodisk felt af elektromagnetisk natur og samme område opretholder sin stabile tilstand i rummet. Sådanne strukturer er i stand til aktivt at samarbejde med hinanden baseret på den bølge. Kendt i fysikken åbne systemer fænomenet resonans interaktion mellem to eller flere bølgefunktioner tillade dannelse af et stabilt og begrænset i rummet delbilledstruktur.

Den menneskelige hjerne er også en åben fysisk system. Han, ligesom mange andre væv og organer i en tilstand af aktivitet er en kilde til elektromagnetisk stråling. Kilden til disse strålinger er ionstrømme skyldes elektriske aktivitet i cellemembranerne i nerveceller. Oplysningerne i langtidshukommelsen afdelingsoplysninger er placeret på en lille gruppe af neuroner. Disse grupper af neuroner bære en bestemt type oplysninger, skaber omkring dem struktureret i overensstemmelse hermed denne information zlektromagnitnoe felt. Når mængden af akkumuleret information orazom når en vis mængde det begynder at reagere, formningsinformation kompleks. Dette kompleks, som vi har sagt, er personlighed på den person. Karakteren af den enkelte afhænger af kvaliteten af den akkumulerede information Hvis disse oplysninger er af teknisk karakter, så har vi en ingeniør, hvis oplysningerne vedrører medicin, får vi en læge, og så videre. Hver person har deres egen individuelle, unikke nuance afhængigt af de yderligere oplysninger. Disse yderligere faktor, der påvirker arten af personligheden er den følelsesmæssige type person, hans uddannelse, økonomisk status, social status, og mere. Men i sidste ende, dannede en unik personlighed, som vi opfatter som et individ.

Næste.

 

Udviklingen af den menneskelige personlighed er en mappe asego kun en af de sidste stadier af den evolutionære stige. Det er helt naturligt, at den evolutionære proces vil fortsætte. I dette tilfælde taler vi om lodret evolution, og det er forståeligt, da det er her, at vi venter på fremkomsten af en ny udvikling af produktet med en ny kvalitet. Dannelse af en sådan produketa bør baseres på interaktionen af elementer foregående det evolution, nemlig information på interaktionen af komplekser eller personligheder. Vi er nævnt ovenfor, at det er samspillet - grundlæggende og universelt princip om evolution. Det er fordelt som et levende og ikke levende stof. Vi siger, at atomerne er resultatet af interaktion elementarnh partikler, molekyler - atomerne celler - molekyler. Personlighed opstod på grund af samspillet oplysninger. Og nu, for den videre udvikling, personlighed bør være en kilde objekt til at interagere. For at gøre dette, er det nødvendigt at være fri og at være i stand til at akkumulere i tilstrækkelige mængder.

Så længe personen er i live, en person bundet til hans hjerne, er det elektromagnetiske felt bundet til den strømførende leder producerer dette felt. Efter døden af chelovnea person erhverver frihed og eksisterer uafhængigt af mennesket. Hun får mulighed for at akkumulere og interagere. I henhold til princippet om selektivitet, ikke alle af den enkelte vil blive anvendt til yderligere udvikling. den førende neyrofiziollog, medlem af det russiske videnskabsakademi korresponent Således N.P.Behtereva siger: "Kun en vis del af de mennesker fortsætter med at eksistere efter døden, adskilt fra kroppen og skifter form" Denne anden form for liv, hun foretrækker at kalde sjælen af berømte engelske videnskabsmand S. Parin mere Han udpegede det en del af de mennesker. Det issledovapiyah det var omkring 12% af det samlede antal undersøgte deres hjertepatienter, der overlevede klinisk død. I 2001 en gruppe hollandske forskere ledet af MD P.V.Lammelya, afholdt seriøse undersøgelser af overlevende fra klinisk død storstilet. Baseret på statistiske data indsamlet over en 10-års periode issdedovany, steg dette tal til 18%. Vifte af mennesker, der er involveret i disse procentsatser er meget forskellige. Berømte australsk læge, forfatter af bogen - den bedst sælgende "liv efter liv" af R. Moody, på grundlag af sin mangeårige og omfattende forskning bemærker, at mens der er ingen specifikke kriterier, som folk er blandt disse procenter. Denne gruppe omfatter en bred vifte af mennesker: dyrlæger, studerende, college studerende, husmødre, drivere og mange andre. Men han mener, at disse mennesker oyuedinyaet iboende i dem, på den ene eller anden måde, medfølelse for kære.

Akkumulerende personligheder frigjort fra skallen legeme og deres interaktion forekommer i nær rum. Det var der en ny evolutionær produkt af en helt anden form og helt andre egenskaber. Lad os kalde det simpelthen den næste, det vil sige efter de Homo sapiens. Næste - dette er endnu et skridt på den evolutionære stige, dette er et andet produkt af evolution lodret. Undersøgelser af visse karakteristika for det elektromagnetiske felt i jorden landing af UFO og sammenligne dem med de særlige kendetegn ved den elektromagnetiske stråling golpovnogo menneskelige hjerne antyder, at fysisk repræsenterer plasmoid Næste især objekter lignende UFO. Plasmoider aktivt studeret både i vores land og i udlandet. Italiensk videnskabsmand L. Bocconi anser dem rimelige faciliteter. Der er en mening om den fremmede oprindelse ufoer og relateret udenjordisk intelligens. Men baseret på den evolutionære princip om selektivitet, som vi har nævnt ovenfor, kan der argumenteres for om de alvorlige begrænsninger af tilstedeværelsen af intelligent liv i vores univers, og især meget liv.

Hvilke egenskaber obladadayut plasmoider. De opererer frit i tid og rum har et enormt potentiale energi og deres magt er langt større end kraften i mennesket. Dyret verden og den menneskelige verden - er en to-trins vertikal evolution. Monkey fødte en mand, men i forhold til hendes person kan betragtes som en guddom .. Forholdet mellem menneske og sdeduet omkring det samme som forholdet mellem menneske og dyret verden, og så vi er nødt til at beskæftige sig med ham efter hans måske ikke meget misundelsesværdig status.

Ellers har vi ikke noget valg, vi avle at tage på en vandret linje i evolutionen. Her fortsætter vi med at udvikle og forbedre deres færdigheder. Sandsynligvis vil vi være meget intelligent, stærk, vil have clairvoyance, telepati og så videre, men vil altid forblive dem, der er kaldet mand. Vi vil se sdeduet, høre, lære, men vi vil aldrig nyde dens egenskaber. Men næste, er det ikke enden på evolution, og det er kun naturligt, at den næste vil være 2, og det vil være et reaktionsprodukt af Track-1. Næste-1 i form af energi knyttet til vores planet, men den næste-2 er gået fra os i kosmos, og vil ikke have en direkte indvirkning på os, mens fra næste-1, er vi nødt til at leve sammen og lede efter acceptable regler for sameksistens.

Nizhny Novgorod

KMN = Melikov P 1980 B

DMN = slagter = D 1955 2008 GG

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.