Kunst og underholdningLitteratur

Writer Reshad Nouri Gyuntekin

Reshad Nouri Gyuntekin - en velkendt forfatter, dramatiker og forfatter oprindeligt fra Tyrkiet. I sine værker, forfatteren gentagne gange rører de evige problemer i det sociale liv. Det er grunden til hans værker er meget populære og relevante. Vil du lære om livet og arbejdet i forfatterens mere? Læs denne artikel!

Reshad Nouri Gyuntekin. Biografi. tidlige år

Den fremtidige forfatter blev født den 25. november 1889 in den tyrkiske by Istanbul. Faderen formået at slutte - Nuri Bey - arbejdede som en militær læge i den tyrkiske hær i rang af major. Han var en dannet mand og havde mestrer tre fremmedsprog - fransk, arabisk og persisk. Far spillede en ganske vigtig rolle i dannelsen af Reşat Nuri Güntekin som person og forfatter. Nuri opfordrede sin søn til at studere mennesker og natur til at reflektere over essensen af tingene.

Reshad deltog i en lokal skole, som var placeret i Canakkale. Han flyttede senere til midten af Izmir Frerers skole. Efter eksamen fra det i 1912, Reshad indskrevet i Istanbul Universitet. Drengen selv fra barndom var glad for folkemusik kunst og litteratur. Det er derfor, Reshad besluttet at gå ind i litterære afdeling.

yderligere aktiviteter

Reshad hans litterære karriere begynder i slutningen af første verdenskrig. Gyuntekin skriver noveller under falsk navn Cemal Nimet. Den første historie blev offentliggjort i den populære tyrkiske magasin i 1917. Et år senere lykkedes at deltage i en bred vifte af litterære studier og undersøgelser vedrørende de spiller blev offentliggjort. Parallelt med denne Gyuntekin fortsætter med at skrive deres historier. I 1927 faldt han i kærlighed med Ms Hadiya, graduate skole for piger Erenköy. Par blive gift. Snart forfatteren født datter.

Efter endt uddannelse, Reshad bosatte sig i Bursa mellemskole, og senere - Istanbul. Der arbejdede han som lærer. Reshad gav lektioner i litteratur, filosofi, og tyrkiske sprog. Ud over dette, holdt han seniorjob. I 1931 Reshad Nouri Gyuntekin modtager en inspektør i INR (Undervisningsministeriet). Senere, i løbet af de 1933-1943 år, forfatteren arbejder i det tyrkiske parlament som repræsentant for sin fødeby i Canakkale. I 1947 Reshad vender tilbage til Undervisningsministeriet, men som senior inspektør. Siden 1950, forfatteren arbejder som konsulent i tilfælde af Paris kultur. Parallelt med dette, Reshad Nouri Gyuntekin serverer tyrkiske repræsentant i UNESCO World organisationen.

De sidste år af sit liv

Når Gyuntekin Reshad Nouri pensioneret, tog han et job på et litterært Istanbul regel. Men snart hans helbred hurtigt forværret.

Writer grund af vedvarende lidelser forlader landet og går til behandling i London. Senere viser det sig, at Gyuntekin syg med lungekræft. December 13, 1956 i en alder af 67 år Reshad dør på grund af denne sygdom. Forfatteren blev begravet på kirkegården i Istanbul kaldet Karacaahmet.

Reshad Nouri Gyuntekin: Bibliografi

I løbet af sit liv, Reshad skrev et stort antal værker. Han har skrevet mere end hundrede værker, herunder 19 romaner, syv samlinger med historier og masser af skuespil. Administrerede at slutte værker er af stor betydning, ikke kun for Tyrkiet, men også for verdenslitteraturen. I første omgang skrev han sine noveller, som blev offentliggjort i en lokal magazine. Senere Gyuntekin besluttede at forsøge sig med drama. Således lyset dukkede stykket "Dagger", "sande helte", "stykke af sten", og andre.

Måske arbejde hele livet formået at slutte - en roman kaldet "gærdesmutte -. En fugl synge" Romanen fortæller historien om en ung lærer Farida, der for hans livlig karakter blev døbt fuglen Chalykushu. Hovedtemaet for romanen berører problemet med kærlighed og forræderi. Reshad forsøger at besvare det evige spørgsmål: Er det muligt at tilgive ændre? Forfatteren mener, at det er nødvendigt at tilgive, men hvis du virkelig elsker. Produktet er en ægte perle af tyrkisk litteratur. Fordelene ved romanen omfatter en fascinerende plot, tilstedeværelsen af meget lyse billeder, den overflod af forskellige karakterer. Det bør også bemærkes det høje emotionalitet. Forfatteren forstår udmærket psykologi kvinder. Det er grunden til, at hovedpersonen og hendes handlinger ser meget økologisk og realistisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.