Kunst og underholdningLitteratur

Dzhozef Heller - hvem er det?

Dzhozef Heller - en kult amerikansk romanforfatter. I løbet af sit liv, skrev Joseph en masse sjove bøger. Men den russiske læser er velkendte takket være anti-krigs roman med elementer af absurd kaldet "Catch 22". Vil du lære om denne forfatter og hans skabelse nærmere? Du er velkommen til at læse denne artikel.

biografi

Den fremtidige forfatter blev født i Brooklyn, maj 1, 1923. Lille Dzhozef Ros i en fattig jødisk familie, der havde russisk oprindelse. Skriv unge talenter tilbage til de tidlige år. I 1941 Dzhozef Heller uddannet skole opkaldt efter Abraham Lincoln og begynder at søge efter et erhverv ligesom. Hvem bare ikke arbejder for Joseph i år: assistent degnen, smed, kurer. I 1942 (da Joseph var 19 år), det svulmer i rækken af det amerikanske luftvåben. To år senere Heller sendt til Italien. Der bærer han omkring 60 kampmissioner i B-25.

I 1949, Columbia University Dzhozef Heller modtog en Master of Arts. I løbet af årene 1949-1950, takket være programmet Fullbright Scholarship, Joseph udfører videnskabeligt arbejde i et af de bedste engelske universiteter - Oxford. Det var i studieårene, Heller skrev sine første værker, som blev offentliggjort i "Esquire" og "Atlantic Monthly". Fra 1950 til 1952 den unge forfatter underviser på en af University of Pennsylvania. Fra 1952 til 1958, Joseph skrev forskellige salgsfremmende tekster til populære magasiner som "Time" og "Esquire". Siden 1961 Heller kaster dette arbejde og begynder at lede kreative workshops dedikeret til prosa og drama. Joseph begynder at føre et aktivt litterære karriere. For mere end 30 år forfatteren har præsenteret en lang række romaner verden, som i øjeblikket verdens klassikere. Dzhozef Heller døde December 13, 1999 i sit hjem på Long Island. Dødsårsagen var et hjerteanfald.

"Catch-22" ( "Ændring-22" / Punkt 22)

C 1953 begyndte han at arbejde på en roman med titlen "Catch-22". Dzhozef Heller skrev denne roman i 8 år. Denne bog gjort en reel revolution i genren af anti-krigs roman. Hvad er så specielt ved dette produkt? Svaret på dette spørgsmål kan findes nedenfor.

Måske romanens innovation lå i det faktum, at forfatteren ikke fordømte tyskerne eller det japanske folk for krigen. Heller mente, at synderen - det amerikanske militær høje rækker og blodige politikere, der forsøger at kontanter i den krig. Desuden forfatteren skarpt fordømmer folk-sadister, der tager glæde i mord og krig i almindelighed.

Romanen "Catch-22" efterladt et stort præg på kulturen. I 1970 blev arbejdet sat på skærmen den berygtede instruktør ved navn Mike Nichols. Og udtrykket "situationen-22" er blevet en stabil udtryk betegner en vanskelig situation.

Dzhozef Heller: Bøger

I løbet af sin levetid, har den engelske forfatter produceret en hel del bøger. Ud over romanen "Catch-22" Dzhozef Heller skrev mange flere værker, som blev en øjeblikkelig klassiker. Vil du vide mere om dem? Så holde på at læse artiklen!

"Forestil dig et billede" - en morsom bog, som påvirker de akutte problemer i tiden. I sit arbejde forfatteren forsøger at vise kontrasten mellem forskellige tidsaldre og krige. Således forfatteren tildeler krig mellem Athen og Sparta, hollandsk og engelsk-kolde krig.

Og i 1969 stykket kom fra pennen af Dzhozefa Hellera titlen "Vi bombede New Haven." Artwork nydt stor succes, hvorved stykket overlevede mere end 80 Broadway produktioner.

I 1986 er verden så en ny bog, som blev co-skrevet med aids Vogel. Romanen "Dette er ikke en joke," talte om den vanskelige og modige kamp Heller med en sjælden sygdom, der fører til lammelse.

I 1998 offentliggjorde Heller en bog "fra tid til anden." Faktisk er dette arbejde er selvbiografisk. I det, Joseph vendte tilbage til den bemærkelsesværdige placering af sin barndom. For eksempel i Brooklyn forlystelsespark, som er placeret på Coney Island.

Dzhozef Heller: citater

Heller er meget smart og dygtigt udtrykke deres tanker. Derfor er det ikke overraskende, at de fleste af hans bøger demonteret for ordsprog. Her ser vi på de mest populære.

Heller forsøgte at henlede offentlighedens opmærksomhed på problemet med krig og til at opfordre folk til at menneskeheden. Dette kan tydeligt spores, at tage et par linjer fra hans værker "Catch-22". For eksempel: "Enhver, der ønsker at undgå en kamp mission, er normalt." Eller: "Og folk er ligeglade:. De er alle ædle impuls, hver tragedie - kun midlet til profit" Endelig: "De døde forbliver døde, uanset hvem der vinder, det er din sejr - at en grødomslag død hund." Disse linjer, Joseph forsøger at vise det nytteløse og grusomhed af krig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.