HjemlighedHavearbejde

Druer Memory Dombkovskoy. sortsbeskrivelse

Druesort hedder Memory Dombkovskoy BCHZ eller bezkostochkovy sort vinterhårdfør. Dette navn indfanger sortstypiske. Der er en anden kombination af disse kvaliteter: CHBZ. Han bragte sort og fordelte det blandt vinbønder F. Shatila i 1983. Det er opkaldt i 90-erne af det sidste århundrede til ære for den videnskabsmand-vinbonde Ioannina Dombkovskoy. Hvad er det værdifuldt?

vindruer

De er inddelt i grupper efter forskellige indikatorer. Udløber ultrarannie modning, tidligt, Medium begyndelsen, midten, sent er den druesort. Anmeldelser gartnere tyder på, at for at få en god høst af druer har brug for at overveje en række faktorer. Først og fremmest, er det klimatiske forhold. Det er bedst at dyrke midten, tidligt eller meget tidlige sorter af druer. De har en bedre chance for modning under alle vejrforhold. De tidligste druesorter modnes i slutningen af juli eller begyndelsen af august.

Ifølge formål de er opdelt i spisestue og specifikationer. Den første er mere egnet til konsum, sidstnævnte - at gøre saft og vin.

Alle sorter kan opdeles efter farve. Der er sorter af hvide druer, pink, rød og sort. bær har ofte en voksagtig belægning. Specielt smukt det ser ud på de sorte bær. Det er ham, der giver dem en mørk blå nuance. Det er ikke, at sorte druer lækker hvid eller omvendt. Alt afhænger af de særlige kendetegn ved den særlige form. Men se bær af forskellige farver i vingården er meget imponerende.

  • Hvide druesorter af tidlig modning - Hvid mirakel, Laura, Sultana-342.
  • Pink - Gourmet tidligt, Dashunya.
  • Nogle sorter af sort drue tidlig modning - Harold, Beauty Nikopol, Rochefort.
  • Rød - Aristocrat, Asya, Ataman.

Ved de sorte druesorter omfatter Memory Dombkovskoy.

sortsbeskrivelse

Den kombinerer de bedste egenskaber fra de "forældre". Druesort Memory Dombkovskoy opnået ved at krydse følgende sorter: Zaria Nord og Sultana unik. Høj busk med tykke vinstokke. Bladene er mørkegrønne, stor. Blomster druer Hukommelse Dombkovskoy er biseksuel. Så han ikke har brug for en bestøver. Det begynder at bære frugt i det tredje år efter plantning. Stående høstudbytte fra det femte år. Antallet af frugtbærende skud - omkring 90%.

Druer Memory Dombkovskoy har store tætte pensel. Den gennemsnitlige vægt af en - 300-350 g, vægten af store - op til 800 g, nogle gange endda mere end et kilo, størrelse -. 13 × 20 cm Hvis afgrøden ikke er normaliseret, goroshenie der.

Bær af middelstore, ovale, sort med en voksagtig belægning. De bruges til fremstilling af druesaft og vin. De har en bordeaux farve og oprindelige smag.

Størrelsen af en bær når 13 × 16 mm. Taste kvaliteter er gode harmoni. Peel nemt spist. Sukker i vindruer 20 procent syre - 10. Smag forstås af fagfolk i 8,4 point.

Variety tidligere. Det når modenhed i 90-115 dage fra knop brast, i Black Earth region - i slutningen af august, mod nord - i det første årti af September. Lang hængende på grenene, hvilket gør det endnu sødere.

Meget kulde-resistente. Velegnet til dyrkning i de nordlige regioner.

produktivitet

Med en bøsning opnås under produktionsbetingelser for omkring 12 kg. I husholdninger høste meget mere.

Plads til plantning

Den jord til plantning druer skal være chernozem, lerede, godt gødet og forsynet med fugtighed. Placering til at vælge sådan, at Bush er godt dækket og bær rekrutteret sukker. I områder, hvor klimaet er ikke meget varmt, skal druerne plantes nær den sydlige, syd-vest eller syd-øst væg, nær den højt hegn.

landing

Et hul til udplantning i form af en terning med sider på en meter bedre at tilberede med faldet eller det tidlige forår. Gartnere med erfaring sige, at nok af pit med en side på 70 cm, som den drue rod vokser op til 60 cm. Bunden af det drysset med grus eller sand. Top stak dræning, som kan savsmuld tykkelse på 10 cm eller mindre plader. Yama varmet i solen. Til dette formål er den dækket med folie. Jord blandet med humus, sand, ekspanderet ler. Tilføj et pund af aske. Dette hældes også et par glas af hvede eller havre.

Druer kan ikke plantes på et sted, hvor vandet stagnerer i fordybningerne, steder med lavt grundvand. Bush høj og breder sig, fordi det er nødvendigt at blive plantet i en afstand af 3 meter fra hinanden. Rækker er normalt placeret i en halv meter. Hvis du graver en grav en mindre, vokser vinstokke vil bære frugt, men ved fuld styrke vil ikke. Buske plantet i slutningen af maj. Inden da, et par uger planten er hærdet, udfører og gradvist forlader for natten.

Plantning frøplanter i jorden, hæld den opvarmede i solen i den forberedte jord pit i den resulterende mound grave et hul dybde på 30 cm og en håndtering fremgangsmåde dyppes i det en klump af jord til anlægget. Dækket med jord, vandes og husly sort film. Det beskytter jorden mod udtørring. Det er muligt at skjule stedet film barkflis lag ved hjælp caked støv, græs eller strå.

Vines Memory Dombkovskoy danner multi-arm, eller en fan på en lodret espalier. Beskæring udføres på 7 huller. Variety danner børsten om udskiftning nyre. På rige jord med kunstvanding, givet styrken af busken, lad shtamb høje frugt stilke skæres til 10 huller.

reproduktion

En af de nemmeste måder - lagdeling. Flygte, skråtstillet i forhold til jorden, bøje ned endnu lavere og tilsat dråbevis. For at være sikker, kan du fastgøre sin træ Rogachik eller reparere noget tungt. Ulempen ved denne metode er, at det skal gøres direkte på forælder busk.

Dyrkning af opskæring smule mere kompliceret. Det giver en mulighed for at få et stort antal kimplanter på ethvert praktisk sted. Stiklinger har en længde på 15 cm, tykkelse - ikke mindre end 8 mm og tre, eller mindst to nyrer. Opbevar dem i køleskab eller kælder ved en temperatur på omkring 5 grader. Spring stiklinger behandlet med kaliumpermanganat, skæres. Den øvre sektion blev behandlet haven banen. Længe før plantning stiklinger dyppet i en opløsning af bio-stimulator. Nederst gøre kniv ridser på det anlæg, hvor rødder dannes hurtigt.

I kassen med dræning af jord drysset med sand, så det var nemt. Det kan plantes direkte i plast kopper eller flasker skåret. Stiklinger udblødes i vand i flere dage optøet, dyppet i ler mask og plantet i jorden til en dybde på 5 cm. Vand stiklingerne dækket kopper eller film. Et bokssæt i et varmt sted, efter blomstring knopper dækker fjernet. Plantet i jorden, til en lille uddybning danne yderligere rødder. For det første kan det blive plantet i spanden. Så det er praktisk at blive flyttet fra sted til sted under hærdning.

I sydligere regioner nemmere at plante stiklingerne i jorden til en permanent plads, vippe dem i en vinkel på 45 grader. To lavere knopper dyppet i jorden og stampes. Nyre, som er forblevet sammen med håndtaget let dækket med jord. Disse stiklinger er konstant vandes, forebygge tør ud. I vinteren ly for kulden.

Gengivelse af nåletræ stiklinger ligner den tidligere metode. Stiklinger, skæres med udtynding busk, plantet i kopper. Lavere blade før det er fjernet. Toppen er skåret et par centimeter over nyrerne, en lavere skråt lave en knude.

For at kontrollere, om et godt voksende dine druer, skal du måle det i efteråret. Bush bør være op til halvanden meter høj, har et par grene og et stærkt rodnet.

vanding

I overskyet regnen skyllede drue buske Hukommelse Dombkovskoy en gang om ugen. I tørt vejr, skal det gøres på en dag.

Det følgende år, i tørt vejr, vanding en gang om ugen. Voksne er ikke vandes buskene.

Dannelse af busken i sommeren

Bræk de grønne stilke skal være regelmæssigt og til tiden. Ellers Bush fortykket og vil erhverve skud, bær er små, kan Gorosh.

At modtage frugterne af større størrelse kan ved anvendelse i komplekset brydning af bakterier og sprøjtning gibberellin - plantehormon. De håndteres busken under den aktive blomstring og i slutningen af det. Fortyndes til en koncentration på 30 og 70 g per liter vand gibberellin hhv.

Hvis vintre druer Hukommelse Dombkovskoy uden husly og frost ikke overstiger 28 grader, det fryser mindre end en tredjedel af øjnene. Derfor er det bedre at skjule det for vinteren. Vine på dette tidspunkt modnes fuldt ud. Skal dække materialer, der er åndbare. Ellers mulig dæmpning-off under optøning.

Skadedyr og sygdomme

Druer Memory Dombrovskaya ikke hårdt ramt af svampesygdomme. At være inficeret med meldug og meldug gennemsnit. I regntiden tilbringe et par spray fra disse sygdomme.

Bær, som er lange på vinstokken, beskadigede hvepse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.