FinanserInvestering

Almindelig aktie - det ... obligationer og aktier

Aktier - værdipapirer, der er aktieselskaber organisationer, med fraværet af etablerede behandlingsperiode, og giver ret til fælles ejerskab (kontrol) nu og modtager indkomst som udbytte, samt den andel af ejendommen, der var tilbage efter afviklingen aktiviteter. Udbytte - en andel af overskuddet fra aktieselskab, er det fordelt mellem aktionærerne (aktionærer) i forhold til det eksisterende antal aktier.

typer af aktier

Disse værdipapirer er opdelt i simple (almindelige) eller foretrukket.

Fælles aktie - et papir, der giver ret til besiddelse af virksomheden udsteder deres egen ejendom. Indehavere kan vælge deres ansigter til bestyrelsen og arbejde på de centrale spørgsmål, der er involveret i reguleringen af organisationen indkomst (som udbytte).

Foretrukne aktier - er dokumenter, der giver ret til visse privilegier i forhold til indehavere af almindelige aktier. Privilegier kan fungere som fremstillingen af stabile udbytte på definerede dimensioner, såvel som i form af fortegningsret fælles ejendom hviler under afvikling. Men de foretrukne ejere i bytte for disse er ret normalt nægtet at stemme på generalforsamlingen. Men på samme tid i tilfælde af manglende betaling af udbytte, og udtalte i chartret af selskabet, foretrukne aktier har ret til at stemme deres ejere før udbetaling af udbytte.

Yderligere aktionærernes rettigheder

Derudover er der yderligere rettigheder til ordinære aktier i form af prioritering af deres køb i det nye nummer. Men igen, det afhænger af virksomhedens charter. Derfor er der mange forskellige former for disse værdipapirer i virksomheder, der har forskelle på en række rettigheder til deres ejere.

Det skal bemærkes, at aktionær har ret til at modtage udbytte, men udsteder garanterer ikke obligatorisk og regelmæssig betaling heraf. Udbytte af ordinære aktier, samt om foretrukne og ofte ikke er betalt, når de ikke er mødt kreditor forpligtelser, der er tab eller når betaling af udbytte kan forårsage selv skade.

Kategorier af ordinære aktier

Der er 6 typer af investeringer ordinære aktier:

• "blue chips" - den populære og meget attraktive værdipapirer. Elite organisation, som består i denne kategori, er den sædvanlige måde at udbyttebetaling udført i lang tid, og på en god og dårlige perioder.

• vækstaktier - er dem, der har en glimrende mulighed for at øge overskuddet i fremtiden. Profit organisation er investeret i den fremtidige udvikling af produktionsprocessen, og aktionærerne er betalt, eller den lille størrelse af udbyttet, eller slet ingen betaling. Prisen for disse aktier er ekstremt volatile og ofte svinger hurtigere end priserne resterende kapitalandele.

• Indkomst aktier - er dem, der tjener på anfordringskonti at konkurrere med fast indkomst. De er som regel med en historie længere end for andre værdipapirer, og med stabile dividentnymi betalinger (over gennemsnittet størrelse).

• cykliske aktier - et papir virksomheder, hvis indkomst afhænger af salgsprocessen. I tilfælde af gunstige vilkår og indkomst forrentede værdipapirer hurtigt vokse. Omvendt, hvis forretningsmæssige forhold er værre, så profitraten og dermed er på vej ned hårdt.

• Spekulative (risikofyldte) værdipapirerne er normalt i nye udgaver og helt variation af forholdet mellem markedsprisen til indtjening per aktie. De har fortsat succes på markedet, men de er karakteriseret ved en betydelig stigning i den potentielle vækst. Disse bestande er dem, der er blevet udstedt af små virksomheder i nye industrier, såvel som for billige værdipapirer.

• Defensive (beskyttede) aktier - er dem, der er stabilt og sikkert på de flydende markeder. Deres omkostninger er stabil og den mindste reduceres med en tendens til et fald naturligvis. Dybest set, disse papirer producere fødevarer, farmaceutiske og forsyningsselskab til produktion af omkostningseffektive produkter.

Forskelle obligationer af fælles lager

Obligationer og aktier har følgende forskelle:

• Obligationer kan producere enhver virksomhed eller regering. Almindelig aktie - det er en sikkerhed, som giver dem aktieselskaber.

• Prisen for obligationerne må ikke falde under den oprindelige, og aktierne kan blive nedsat, og.

• Renter af obligationerne er ofte fast og mængden af udbytte på ordinære aktier er ofte meget forandret (eller ikke betalt), det afhænger af virksomhedens indtjening.

• Betaling af renter på obligationerne sker i en bestemt periode (det er fastsat i kontrakten), deler den samme generere indtægter på ubestemt tid.

• Resultat af obligationerne er mindre i sammenligning med aktier, men sandsynligheden for at det bliver højt.

• Renter af obligationer har fortrinsret, t. E. De bliver betalt udbytte før. udstederen rente betales uanset resultatet af virksomhedens aktiviteter. Manglen på overskuddet ikke indebærer nogen konsekvenser for selskabets udbetaling af udbytte, og mangel på midler til at betale renter på obligationerne gør organisationen til at realisere en del af ejendommen eller tage et lån til at betale gæld.

• Obligationerne giver ikke ret til virksomhedens ledelse. Aktionæren fungerer også som en af de virksomhedsejere, og købet bliver ejer af kreditor obligationer.

• I tilfælde af likvidation af den virksomhed under opdelingen af ejendommen aktionærerne modtager kun den del, der er tilbage efter betaling af alle passiver, i bind. H. Og på obligationerne.

Hvad skal man vælge?

Obligationer og aktier - det er næsten det modsatte i at få værdipapirer. Alle, der ønsker at købe disse typer af værdipapirer bør være en klar analyse af, hvad han stadig ønsker at få det endelige resultat.

Per fælles aktie

Købere af ordinære aktier i udgifterne til renter.

Udstedelse af værdipapirer på markedet af ejeren organisation, der aktiekursen. Omkostningerne ved det er sammensat af et sæt af de nominelle priser og udbytter. Da det er umuligt at lave en prognose for en ubegrænset periode udstede organisation, er det umuligt at sætte deres pris på en fremtidig periode. Derfor er værdien af de ordinære aktier ─ det er den samme pris, som blev bestemt for en bestemt tidsperiode, og det kan variere fra 5 rubler og op til flere hundrede eller flere, afhængig af succes i virksomheden.

Gunstige erhvervelse af aktier på børserne (herunder handel etager) kan resultere i håndgribelige fordele for investoren. Men også besidder en vis risiko: der er ingen garanti for at få en stabil indkomst. Værdien af disse værdipapirer kan påvirkes af forskellige fakta: økonomisk ustabilitet i landet, variabiliteten af valutakursen, fald eller stigning i efterspørgslen efter nogle produkter og tjenester, skiftende sociale og proavovogo ledelse.

Udbytte af aktier

Almindelig aktie - det er sådan et værdipapir, som giver indehaveren ret til at deltage i ledelsen af organisationen til generalforsamlingen og indkomstfordelingen. Betaling vil ske under hensyntagen til størrelsen af den fortjeneste af organisationen-udsteder. Udbytte af aktier beregnes ved bestyrelsen og efterfølgende ratificeret ved generalforsamlingen. Indehavere på mødet har ret til at reducere deres størrelse. Denne type af handling synes ganske risikabelt investeringsproces, som i tilfælde af likvidation af organisationens aktionærer vil få de penge kun om opfyldelsen af alle betalinger til kreditorer og foretrukne ejere.

kategorier overskud

Den aktieselskab skal underrette den fortjeneste, der kan henføres til én aktie, på følgende måde:

• Resultat pr fælles aktie, der viser andelen af regnskabsperioden for aktionærerne;

• indtjening (tab) per sikkerhed, og viser den sandsynlige fald i niveauet af indtjening pr aktie i fremtidige perioder (udvandet resultat).

Formlen for beregning af overskud: nettoresultat er lig med opdelingen af udbytte af foretrukne værdipapirer i antallet af ordinære aktier i omløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.