RelationerÆgteskab

Nogen, der kommer efter brylluppet? slægtskab

Familieforhold - et meget interessant emne, der efter vielsen er særlig vigtig. Nogen, der kommer efter brylluppet bruden og gommen - et alvorligt spørgsmål, og en spændende, især for nyligt pårørende. I gamle dage at kende deres forfædre og alle de pårørende, blod og ikke blod, blev det anset hæderlig og vigtig fase i begyndelsen af deres liv sammen.

I dagens verden, de unge ofte ikke ved, hvad man skal kalde dem, eller andre slægtninge, der er rigtige og en person, der kommer efter brylluppet. Hvis der er et barn i familien, er det let at forstå, hvem den mor, far, bedsteforældre, søster eller bror. Men med andre slægtskab der, hvis ikke forvirring, blot elementær uvidenhed.

Hvordan gjorde forholdet?

Omkring to hundrede år siden, har blodsbeslægtede traditionelt boede sammen: i en landejendom, baghaven eller et stort hus. Det blev også aftalt, hvis familien blev født en søn, at bygge ham et hus ved siden af den forælder, hvor hun var efter brylluppet kunne bringe sin kone. Det skete, at en gade i landsbyen bestod kun af parcelhuse. Så begrebet slægtskab var noget almindeligt, og alle vidste nogen, der nogen falder i familien efter brylluppet.

I gamle dage, familieforhold, selv fjernt, betragtes som meget stærk, og gensidig hjælp og støtte ikke behandles favør. Gem født til at overleve og fortsætte - det vigtigste mål for alle de kære i de seneste århundreder, tilsluttet den ene eller anden måde.

Det moderne samfund er langt fra de gamle begreber af familien. Desværre, selv de forældre og børn, der bor tæt på hinanden, ses meget sjældent, for ikke at nævne de fjerne slægtninge. Blod kommunikation understøttes ikke fundamenter, umotiveret materiale via, almindelig familie struktur, så de relationer, især langt er truet, og i sidste ende dø.

Relateret af blod

Selvom den unge familie ikke ved, at der er en tradition for mine slægtninge, der stadig er en interesse, som nogen falder efter brylluppet. Familiebånd, uanset hvor stærke de er eller ej, har en vis grad af betydning, især hvis de er blod.

Den første grad af slægtskab relationer som børn og forældre, blod brødre og søstre, som har en fælles far og mor. Halve brødre og søstre er dem, der har samme far og forskellige mødre, og i livmoderen, tværtimod, mor til én, men forskellige fædre.

Den anden relateret grad tilhører bedsteforældre, børnebørn. Dette niveau af familierelationer er også vigtigt som det første på grund af de bedsteforældre lige så ved forældrene overføres til den eksterne lighed for sygdommen, og andre fysiske og psykiske egenskaber.

Den tredje grad af forholdet allerede med præfikset - stor: oldeforældre. Børnebørn er deres forældre og bedsteforældre. Denne kategori omfatter også onkler, tanter, nevøer, der er, brødre og søstre, forældre.

slægtskab

Der er tre typer af slægtskab:

  • Relateret af blod (slægtninge).
  • Pårørende ved ægteskab (svigerforældre).
  • uafhængige links.

Enhver familie med børn, den ene eller anden måde i fremtiden få en ny familie, som ikke vil gælde for den kategori af blodsbeslægtede - også kaldet "svigerforældre". Hver repræsentant for denne kategori er dens navn, og derfor en vis forstand.

gommens pårørende

Efter den juridiske ægteskab er særligt vigtige oplysninger, en person, der kommer efter brylluppet. Pårørende fra den nette til bruden vil blive betegnet som følger: far - in-law, mor - svigermor, bror - bror-søster - i praksis, hustru til hendes mands bror - in-law og ægtemanden til sin søster - i praksis. Forældre til bruden og gommen efter brylluppet, kalder hinanden matchmakere.

slægtninge til bruden

For den nette nyligt udpege andre slægtninge. Nogen, der kommer efter brylluppet? Pårørende til bruden, også må ikke glemmes. Så, mor til hustruen bliver mor-in til sin far - in-law, søster - søster-bror - svoger, hans kone - en datter, en søsters mand - svigersøn.

Hvis i en familie der er søskende, og de - hans kone, de falder for hinanden yatrovkami og ægtemænd blod søstre - svigerforældre.

Distant blodsbeslægtede

På nuværende tidspunkt er blevet gradvist svindende interesse, en person, der kommer efter brylluppet. Med fødslen af en ny familie, som gradvist erhverve deres børn, har stor værdi fjernere slægtninge ikke veget i det moderne liv. For at hylde traditionen, er det nødvendigt at have en masse fritid, som er begrænset i det enogtyvende århundrede.

Hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, hvem nogen falder efter brylluppet, kan du oprette et stamtræ, da kategori omfatter blodsbeslægtede og sidegrene. Normalt i begyndelsen af den generelle slags specificerede bedsteforældre, der er fjernere slægtninge. Det er op til dem begynder.

Den fjerde grad af blod slægtninge repræsenterer fætre søskende, bedsteforældre, store-nevøer (børnebørn native søskende).

Femte grad af sammenhæng - en stor-tanter og onkler, nevøer.

Sjette, de fjerneste - anden fætre, brødre og søstre, det vil sige børn fætre forældre.

Den resterende grad af indavl anses for at være meget langt væk, og mange er ikke spores.

Pårørende ved blod

En meget nyttig og interessante oplysninger, enhver, der kommer efter brylluppet, hvis forholdet ikke er blod. Om de nære slægtninge til bruden og bruden kan læse ovenfor, men der er mange andre, der er relateret til hinanden ikke-blodets bånd. Så hvis den nette har et barn fra et andet ægteskab, så vil det være den kommende kone stedsøn eller steddatter. Kone anses for blod søn eller datters mands stedmor og stedfar - stedfar. Gudmor og far (døbe barnet af venner) til hinanden gudfædre.

Dybden af slægten

Rod og dens varighed afhænger af antallet af generationer af børn, der har et slægtskab mellem. De bestemmer omfanget af stamtræet. Normalt grene og krone, der er vist skematisk - er børn af familien. På grund af kompleksiteten af sporing bryllupper, dødsfald og andre begivenheder, der påvirker deres familie, i de gamle aristokratiske familier var særlig krønike.

Nu sporing af en familie slags dybere fjerde generation anses for at være kompleks, særlig vanskeligt at forstå i denne situation, en person, der kommer efter brylluppet. Pårørende til unge (ikke-blod) er ofte ikke signifikant, hvis blandt disse mennesker, er der ingen åndelige eller tætte venskabelige forbindelser.

Et barn er født i en familie af nevøer, og kaldes - plemyanchaty (plemyanchaty barnebarn, oldebarn eller oldebarn, og derefter dybden af hans fødsel). Barnebarn af en bror eller søster gør af tanter og onkler bedsteforældre, og kaldte sådanne børn - grandnephew.

Fætter race og dens dybde

Hvis brud og brudgom har kusiner, de kaldes fætre, de små børn, de er også kusiner, men onkler og tanter. Disse kategorier betragtes af blod, men fjernt. Kend dit stamtræ og holde styr på alle grene af de to eller tre hundrede år siden blev betragtet som et privilegium af aristokratiet og var en bekræftelse af en høj position i samfundet. Det samme var tilfældet, og kun rige mennesker, udlejere og købmænd.

I nogle europæiske lande stadig fastholdt en tradition for at ære deres forfædre og være stamtavle, der som sædvanlig bæres fra far til søn. Det er derfor, de kongelige og velhavende familier, fødslen af en arving var af afgørende betydning for familien.

Det er ingen hemmelighed, at det moderne samfund er langt fra den ideelle forhold mellem slægtninge, selv blod. Konflikter familieproblemer, sladder, materiale og boligproblemer i stigende grad fører til rigtig krig, hvor der ikke er plads til kærlighed og ærbødighed for naturen. Selv etableringen af en ny familie, som er så vigtigt at vide, hvem nogen falder efter brylluppet, gommens pårørende (eller omvendt, bruden) ikke altid tage en række forskellige årsager.

nevøer

De hører til den kategori af tæt slægtskab, og kan nogle gange endda erstatte børnenes tanter og børn, der ikke har deres egen. Nevøer - er afkom af halve søskende. De er også fætre børn elskede tanter og onkler.

Desværre, men det sker, at fætre eller nevøer indgå et ægteskab. Dette fører til forskellige patologier og genetisk degeneration. I dette tilfælde er det bedst at vide, hvem nogen falder efter brylluppet. Pårørende til brud og brudgom etablerer familierelationer, som ikke kan omdannes til de ægteskaber af mennesker af blod. I mellemtiden, i mange europæiske og andre lande sådanne ægteskaber er ikke officielt tilskyndes, men ikke retsforfulgt ved lov.

børnebørn pårørende

Dette forhold i større dybde, og det påvirker brødre og søstre fra forskellige grene af stamtræet. For eksempel, når børn vokser op søstre eller brødre, og føder deres familier, de starter en ny filial. Derfor er flere sådanne ægteskaber har børn, kronen ser mere storslået og fuld af grene. Men niveauet af slægtskab kun dybden af rødderne bestemmes i alle familier.

Dechifrere betydning og mening at navngive alle de svigerforældre og pårørende ved blod, kan kun være på studiet af familielivet for den enkelte. For at forstå, hvem der er stor-nevø, spore relationer en kvinde, der har en blod bror eller søster. For eksempel vil hendes børn komme i betragtning til de halve nevøer kære. Over tid, vokser op, blive gift, eller nevøer gifte sig, føde deres børn, som bliver nødt til at blive kaldt børnebørn. I fremtiden er det slags dybde bestemmes plemyanchatymi børnebørn, oldebørn, og yderligere med præfikset -prapra.

Ud over alle de kendte navne på slægtninge og svigerforældre, der er så mange sekundære og tertiære pårørende, der kan nævnes som sædvanlig eller gik ud over blod relationer. Moderne familier vælger i stigende grad, eller så går objektive grunde til ikke at spore dybden af forholdet og familie arv overføres, uanset køn eller antallet af børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.