RelationerÆgteskab

Skændes med sin mand. Et trist behov eller grund til at udløse en alarm

Temaet for familiens skandaler mister ikke sin relevans gennem hele den menneskelige eksistensperiode. I et forsøg på at etablere relationer, vender kvinder som regel til psykologer og specialister inden for familie og ægteskab for hjælp. Som et resultat af evaluering og systematisering af et stort antal fakta blev flere hovedårsager til skænderier med sin mand afsløret. På listen over grunde, der forårsager familiens omveltning, er der også forstyrrelser i fordelingen af roller, fejl i partnerskabsforholdene til hinanden, forskelle i syn på "liv" og kriser i seksuelle forhold, op til skuffelse i ens partner. En masse peber i familielivet bringer forsøg på at "påtrængende hjælp" fra forældrene, afhængighed og sygdomme, underbevidst konkurrence om magt, problemerne i den kommunikative plan. Listen over årsager til de igangværende skænderier med sin mand kunne fortsættes på ubestemt tid. Men alle kan grupperes i syv hovedgrupper.

Den første gruppe forener skændinger forårsaget af midlertidige påvirkninger af folks holdninger. Dem, der viser øget kærlighed i begyndelsen, at midt i familielivet bliver initiativtageren til påstande. Familiemodemens deltager begynder at hælde fortalelser og utilfredshed, hvis han ikke klarer at opnå harmoni, forudsiger han ubevidst en trist afslutning og selv uvilligt, begynder at handle efter den dannede model.

For at redde situationen i dette tilfælde er det muligt, hvis det er radikalt at revidere adfærdstilstanden i forhold til hinanden. Stop quibbles og gensidige reproaches. Det skal straks fjernes fra forholdet mellem beskyldning og glemme fortidens fejl. I familien "krig" er der ingen vindere. Når man drukner en anden, er han selv i en kritisk situation. Det er på tide at se efter attraktive kvaliteter hos en partner og bare ikke at se, hvad der forårsager det at være irriterende.

Den anden gruppe består af skænderier med sin mand, der skyldes kamp for lederskab i parret. I løbet af denne foreløbige periode manifesterer denne kamp sig umærkelig, hver "hoved" i et bestemt område af relationer, i sit eget unikke, unikke og attraktive. Men i fremtiden kommer der en fase med kritiske vurderinger, det vil sige når lagerbeholdningen opstår. Ofte i løbet af denne periode begynder man åbenlyst at udtrykke sin mening som det vigtigste, den anden manifesterer i denne sag "nær visdom" begynder at give plads, indtil forholdet når et kritisk punkt.

Når forholdet begynder at bevæge sig ind i kategorien konkurrence, er det værd at aflyde alarmen.

I den tredje gruppe af grunde, der konstant er med hendes mandskviler, identificeres problemer på baggrund af Familiebudgettet. Varianter af krav på dette felt kan ikke tælles. Det anbefales at opdele fællesindkomsten i tre retninger for at undgå størstedelen af dem. I den første tager hensyn til de generelle behov, den anden opdelt af lommerne af alle familiemedlemmer til at løse små personlige problemer fra at rejse med sporvogn til genopladning af telefonen, og den tredje del at have som fælles besparelser. Andelen af hver retning afhænger af familiens indkomst og den generelle aftale mellem alle medlemmer.

Den fjerde gruppe af skandaler er grundlaget for årsagerne, der fører til skilsmisse. Hvis skænderier med manden opstår på grund af manglende overholdelse af moralske principper, familieetik og krænkelse af ægtefæller, går vejen til skilsmisse videre til målstregen. Det er svært at genskabe relationerne selv til niveauet for universel menneskelig forståelse, når had, irritation og utilfredshed raser hele tiden. Hvis ikke skilsmisse, anbefales gensidig isolation i denne sag.

I den femte gruppe blev det besluttet at indsamle skandaler af grunde, der lignede dem, der er beskrevet i anden kategori, men som skyldes social ulighed. Finansdirektøren og viceværten begynder at misforstå hinanden i familien. Skænderier med sin mand begynder at ligne en industriel kvælning.

En del af familiemæssige uenigheder forårsaget af formodentlig gensidig misforståelse, og i virkeligheden er forglemmelige forhåbninger den sjette gruppe. Skændsler med sin mand skyldes en smule fantasi, men fører ofte til virkelige skandaler med alvorlige konsekvenser. En side (ofte kvindelig) forventer fra den anden side nogle særlige manifestationer af kærlighed, usædvanlige tegn på opmærksomhed eller en særlig adfærdstilstand. Dette afhænger kun af hans elskendes "telepatiske" evner. Jo mere seriøs denne tilgang er, desto mere er bitterheden af skuffelse. Og tip eller sige direkte forsøgte ikke?

Den syvende gruppe af konflikter er forenet med alle de tidligere. Konflikten er ikke løst, men den kompromitterede en af parterne vil snart eller senere udvikle sig enten i samme form eller finde en ny formular, men årsagen til skandalen vil forblive og endnu værre med nye beskyldninger.

At opbygge en familie sammen er let, vanskeligt og umuligt at løse familieproblemer alene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.