ForretningTjenester

Registrering af et firmanavn, varemærke

Producenter af produkter af høj kvalitet er ikke forsikret ved fremkomsten af "double", de virksomheder, der forsøger at under samme tegn til at sælge produkter af tvivlsom kvalitet. Hvordan man får et patent på opfindelsen, se http://www.patent-gr.ru/poluchenie-patenta-na-izobretenie/. Sådanne handlinger har en negativ indvirkning på den finansielle stabilitet i din virksomhed, foruden væsentligt påvirket goodwill af din virksomhed. I mangel af officielle registrering af dit logo, kan du ikke forbyde brugen af logoet med dine konkurrenter, der er en stor risiko.

Ikke kun én logoet er en corporate identitet, som i dette koncept omfatter definitionen af skrifttype, farver, særlige grafiske elementer. Nogle virksomheder har ikke ret til en fuldstændig kopi af virksomhedens identitet, men kun på betingelse af at patentere det i Rospatent, detaljerne se på http://www.patent-gr.ru/ link. Det er vigtigt at være helt klar over, at loven om registrering af corporate identity tilkommer de russiske individuelle iværksættere og juridiske enheder. På tidspunktet for Rospatent programpakke, du har på hånden bør være en bekræftelse af registrering som IP, eller angive status af en juridisk enhed. Ud over udsagn om ønsket om at registrere udarbejdet på et bestemt mønster, og du har brug for at indsamle andre dokumenter, finde en liste over dem kan være på den officielle hjemmeside for Rospatent. På samme sted er beliggende, og formen af en kvittering via udskrivning, som du kan betales i banken beløbet i det. tilstand gebyr er 2000 rubler. Gebyret for udførelsen af den materielle undersøgelse er sat i mængden af 8.500 rubler. Også nødt til at betale pengene, og inddragelsen af det nye logo i staten register over tegn og symboler.

Siden indlevering af dokumenter til tildeling af et patent afholdt med gennemsnitligt 14-18 måneder, så har tålmodighed. Blandt de positive aspekter af registrering skelne det faktum, at iværksættere har mulighed for at bruge sit eget mærke, uden at vente på færdiggørelsen af registreringen. Der er sådan en ting som levering prioritet af en ansøgning om patent, er det sat umiddelbart efter den formelle registrering af din ansøgning. Varigheden af brugen af det færdige patent er 10 år, ved udløbet af denne periode vil du nødt til at re-anvendelse på agenturet er angivet i erklæringen ønske - at forlænge gyldigheden af patentet, til at betale gebyret. Hvis du går glip tidspunktet for færdiggørelsen af patentet, vil konkurrenterne kunne bruge dit brand ustraffet. Markedet har mange virksomheder med speciale i registrering af varemærker, opfindelser. Hvis du bruger deres tjenester, vil du få en garanti for succes af registreringen af et varemærke for din virksomhed, produkter, tjenester, der tilbydes.

Ud over registreringen af mærket på hjemmemarkedet, så virksomheden tilbyder også tjenester til registrering af internationale patenter, hvilket er vigtigt for organisationer, der arbejder på det internationale forbrugermarkedet. Patentet advokat vil repræsentere dine interesser i Rospatent, fritage dig fra de ekstra tid og materialeomkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.