ForretningTjenester

At få et lån: lån til små virksomheder

Hvis du har lyst, tid og kræfter, enhver ung forretningsmand selv kan, uden nogens hjælp, til at åbne en lille virksomhed. For mange er der en vis viden base, og hvis ikke, så er der mange informative ressourcer, kurser og træninger, hvor du kan få de nødvendige oplysninger. Nyttige links til de fleste ønsker er ikke et problem, men med hensyn til det finansielle aspekt, i dette område for mange, er der visse vanskeligheder. er nødvendig startkapitalen i stort set enhver form for virksomhed , selv i lave omkostninger, dette gør behovet for iværksættere at kigge efter forskellige måder at få en sum penge. Nogle gange er den eneste løsning er et lån.

I øjeblikket har adgang til kredit ikke kræver en stor indsats, og gunstige betingelser for yderligere at forenkle proceduren for at opnå. Måske, i dette tilfælde, har brug for ydelser til ejendomsvurdering - være forberedt på det. Små virksomheder lån er blevet ret tilgængelige, mange forretningsfolk det næste spørgsmål er, hvordan man får et sådant lån?

Der er et par muligheder:

I første omgang, kan du tage et forbrugslån til akutte behov. Beløbet er lille, men den indledende fase, hvis du prøver, kan opfylde dette tal. Yderligere, hvis det er nødvendigt, kan du øge størrelsen af den næste lån.

Drejning til banken, kan du prøve at få kredit for tilrettelæggelsen af sin virksomhed, men for denne du vil have mest sandsynligt i første omgang at arbejde i et halvt år, da mange er på vagt til at give en anstændig beløb for begyndere. Hver bank har sine egne betingelser, men generelt, at få et lån, kræve følgende dokumenter:

- Ansøgningen og profilen af modtageren.

- iværksætteren og de vigtigste ledere af pas (hvis det findes).

- Certifikat statslige registreringsprocedure, konstituerende dokumenter, registreringsbevis i Unified statens register.

- Licensen for retten til at deltage i visse aktiviteter, patenter og andre tilladelser.

- Dokumenter, der bekræfter aktiviteten af iværksætteren: rapporter, kontrakter, regninger, fakturaer og andre papirer.

- Lease aftale eller titel dokumenter bekræfter ejerskab af de lokaler, hvor der foretages forretningsaktiviteter.

- Certifikat af registreringsafgiften, certifikater for PF, HIF.

- Oplysningerne om tilstedeværelse eller fravær af gæld.

- Dokumenter på ejendommen tilbydes som sikkerhed.

Ved at investere i enhver virksomhed, ønsket om så hurtigt som muligt komme ud helt rigtigt af ham. I denne henseende kan adgangen til kredit være ikke blot en god start, men også et incitament.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.