Hjem og familieGraviditet

Imaginary graviditet hos kvinder: årsager, symptomer, behandling

Hver repræsentant for messen køn på et tidspunkt mener om graviditet. Det er den måde natur, der er iboende i kvinden moderens følelse. Men ikke alle undfangelse er sandt, og kommer på et tidspunkt, hvor det er nødvendigt. Præsenteret til din opmærksomhed artiklen fortæller om, hvad der er imaginær graviditet hos kvinder. Hvordan det udvikler sig, og hvad der er den egentlige årsag til det, vil du lære om.

Beskrivelse af

Imaginary graviditet hos kvinder - en patologi, der er mere relateret til psykologi end gynækologisk felt. Men der er involveret i denne proces kan være alle kroppens systemer, herunder hormonelle.

Falsk eller imaginære graviditet - en betingelse, når en kvinde ikke virkelig forventer en baby, men det føles som i en interessant position. I dette tilfælde patienten fysisk oplever kvalme, smagsforstyrrelser, øger mave, menstruation ophører, hævede bryster, nippel kan frigøres fra råmælk. Denne betingelse normalt ikke vare mere end tre måneder, som det var i denne periode med "vordende moder" refererer til gynækolog for at observere, og lægen sætter den sande diagnose. Men medicinen kendte tilfælde af kode imaginære graviditet hos kvinder varede 7-9 måneder, selv fremrykkende kampen.

årsager til

Som du ved, det er en patologi af den imaginære graviditet hos kvinder. Årsagerne til dens forekomst er for det meste psykologisk. Udvikler denne betingelse overvejende mere retfærdig køn, der lider af barnløshed. Mindre almindelige patologi forekommer i de kvinder, der panik frygt for undfangelsen og fødsel. Her er de vigtigste årsager og faktorer, der bidrager til begyndelsen af falsk graviditet :

 • kommer opløsningen af familierelationer (en kvinde på denne måde håber at holde dem);
 • lang med infertilitet ineffektiv behandling;
 • seneste abort eller død af et barn;
 • tilstedeværelsen af en tæt kreds af gravide kvinder ;
 • tilnærmelse til en alder af overgangsalderen og den samtidige fravær af børn;
 • frygt for at blive gravid;
 • psykiske lidelser.

For at forstå, hvorfor de imaginære graviditeter forekom hos kvinder, i hvert enkelt tilfælde har brug for at konsultere en gynækolog, endokrinolog, psykolog og terapeut. Først efter en komplet undersøgelse kan tale om de virkelige årsager til denne tilstand.

Imaginary graviditet hos kvinder: Skilte

Denne patologi kan have to typer af funktioner. Den første type - er den fysiske tilstand af kvinden. For det andet - se professionel. Imaginary graviditet hos kvinder, er symptomerne på hvilke diskuteret nedenfor, fysiologisk farlig tilstand, men det kan forårsage alvorlige skader på psyken.

Så symptomerne:

 • Fraværet af menstruation. På trods af at en falsk graviditet, menstruation er fraværende. Dette er hvad der giver en kvinde en grund til at tænke over sin nye stilling. Mindre almindeligt observeret hos patienter spotting.
 • Opførslen af mælkekirtler. Som med normal graviditet, mens den falske kvindes bryster svulmede, bliver det større. Nogle repræsentanter for det svage køn viser fordelingen af råmælk som om kroppen er ved at forberede til fremtidig amning.
 • De manifestationer af toksicitet. Stort set alle patienter med en falsk graviditet toxemia klager. I dette tilfælde kvinden føler kvalme, utilpashed, svaghed, svimmelhed. Det kan forværre visse kroniske sygdomme. Forgiftning ofte ledsaget af svære opkastninger, hvilket gør "fremtid mor" for at se en specialist.
 • Føtal bevægelser. Mange kvinder med falsk graviditet siger, at de føler, at deres ufødte barn. De føler det omrøring og kan endda se bevægelsen af bugvæggen. I virkeligheden er det simpelthen ophobning af gasser.
 • abdominal vækst. Årsagerne kan være to: Igen, flatulens og vægtøgning, som i denne periode i en kvinde øger appetitten.
 • Positiv graviditetstest. Meget sjælden tegn på falsk graviditet. Kun i nogle tilfælde med en stærk hormonel ubalance af den mere retfærdig køn kan få et positivt resultat.

diagnosticering af

For at forstå den helbredstilstand, bør du konsultere en gynækolog. Til at begynde, vil lægen foretage en undersøgelse og registrere alle dine data i et kort. Efter dette, skal du sørge for at tjekke udføres. Under palpering specialist kan registrere et lidt forstørret livmoder. Dog vil det ikke matcher den forventede timing. For at bekræfte diagnosen nødvendigvis udføres ultralyd.

Skærmen apparat af en ekspert undersøgelse af de indre organer af patientens, og så vil gøre et gæt. Når pseudograviditet bestemt stigning reproduktionsorganer, uterus erhverver en sfærisk form. Men i dens hulrum er ikke detekteret æg eller embryo. Status æggestokkene vurderes separat. Ved langvarig tilstedeværelse i denne tilstand, de normalt stærkt reduceret i størrelse.

Imaginary graviditet hos kvinder: behandling

Særlig behandling i denne situation er påkrævet. Størstedelen af patienterne er tilstrækkeligt til at verificere diagnosen og til at tro, at graviditet er faktisk ikke. Efter dette, deres tilstand er normaliseret. Inden for få dage den normale menstruationscyklus, og cyklen bliver stadig jævnligt.

I mere alvorlige tilfælde kan patienten har brug for hjælp fra en psykolog. Dette er, hvad der sker, når et falsk graviditet blev efterfulgt af mislykket undfangelse eller fødsel af spædbarnsdød. I denne situation, at patienten kan simpelthen ikke selvstændigt komme ud af depression. Ved processen nødvendigt at sætte alle de pårørende og kære.

Nogle kvinder efter den falske graviditet kan være nødvendigt at konsultere en endokrinolog. Det er nødvendigt for en stærk hormonel fiasko. Lægen foretager analyser og tildeler de relevante medicin for at hjælpe med at genoprette cyklus og normalisere funktionen af hormonsystemet.

prognoser

I de fleste tilfælde en falsk graviditet har ingen effekt på en kvindes helbred. Kun i nogle situationer kan det påvirke psyken. I dette tilfælde vil psykologisk rådgivning hjælpe med at løse problemet.

Normalt kan kvinder, der ønsker at få et barn begynder at blive gravide umiddelbart efter genopbygningsprocessen (1-3 måneder). Det er ofte resultatet er positivt. Sjældent imaginære graviditet kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer.

For at opsummere

Du ved, det er den imaginære graviditet hos kvinder. Foto af nogle patienter indsendt til din opmærksomhed. I de seneste år, denne betingelse er meget sjældent, da medicinske egenskaber er det muligt for os at fastslå eksistensen af embryoet i livmoderen på det tidligste tidspunkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.