RelationerMød

Hvorfor mænd ikke kalde: åbne alle kortene

Du sidde og vente på, hvad der er ved at høre opkaldet, og telefonen er tavs. Hvorfor en mand ikke ringe? Hvordan til at handle? Måske den mest ringe til fyren? Næste trin afhænger af, om, hvornår og hvordan du mødte.

Din møde fandt sted i går, tog han dit telefonnummer og lovede at ringe tilbage. Allerede passerede dag, og intet er blevet hørt fra den unge mand. Forstå, at enhver mand ringede tilbage et par dage senere. Hvorfor? Ja, på grund af den stærke køn så accepteret. Derfor, for fem dage eller seks Glem det, gå om deres virksomhed (tage en tur med mine venner, shoppe, etc.). Hvis du gør noget, vil tiden flyve med meget hurtigt.

Hvorfor ikke kalde en mand: Tænk over dette spørgsmål

Tiden gik, og stadig ingen opkald. Så svaret er simpelt: du ikke kan lide ham. En anden mulighed - den fyr måske bare simpelthen glemmer at ringe. Hertil kommer, at kvindelige sind, er der mange andre versioner: han mistede sin telefon, en folder med et nummer han ved et uheld har vasket sammen med bukser, han forbereder sig på en seriøs undersøgelse og havde ikke tid til at ringe til dig.

Du ønsker at hjælpe ham med at huske om dig? Tænk først, og om vi skal gøre det. Som regel behøver mænd ikke sige direkte, at de ikke ønsker at mødes med en pige, så for ikke at såre hende.

Hvis fyren ikke tildele en præcis dato, konstant undskyldninger og siger, at han ikke kan (syg hund, søster, og så var der en oversvømmelse, etc.), så siger farvel og huske det for evigt.

Flere ture bag hvorfor en mand ikke kalde?

Du har allerede haft tre eller fire farvel. Alt synes at være god, men den fyr var væk. Husk, når han lovede at ringe (eller når du indstiller tid og dato for opkaldet). Hvis det angivne tidspunkt telefonen er tavs, så vent yderligere fem dage. Fjern derefter hans nummer og glemme alt om denne unge mand for evigt.

Af den måde, hvis en mand Taurus ringer ikke, det betyder ikke, at han glemte om dig. Folk i dette tegn er alvorligt mulling handling, så længe kan reflektere over dette eller handlingen. Din fyr Taurus? Derefter vente nogle flere.

Hvis du vil tjekke, om manden har glemt at ringe til dig, eller simpelthen ikke ønsker at, så ringe til nummeret og tale om noget neutralt. Hans svar vil give dig forstå, om ikke at forvente noget.

Hvorfor mænd ikke ringe, hvis du allerede er bekendt med i lang tid?

Du har længe været velkendt, du har nogen følelser for en ung person tror du, at de er gensidig. Men en dag, han forsvinder, skriver ikke og ringer ikke. Hvad skal man gøre? Efter alt, er usikkerheden drab. Hvis en mand ikke kalde - han ikke vil ringe til. Det er klart, at forholdet mellem en ung mand har heller ingen planer om at bygge mere.

Kan du engang kalde ham og finde ud af, hvad der skete. I intet tilfælde ikke tillader dig selv at tage affære. Lad dem vide den fyr, at han kunne miste dig. Men vær forberedt på det faktum, at han selv allerede havde besluttet, at dit forhold ende. Vær sikker på dette tidspunkt at lytte til din intuition. Hvis du tror, at tingene har ændret sig, betyder det, at det er. Derfor smider det ud af dit hoved og begynde et nyt liv.

Tro mig, en masse mænd, og du vil møde nogen, der vil ringe til dig selv, skrive og, selvfølgelig, glæde sig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.