TravelingRejsetips

Museum of Contemporary Russian History. Museet bevarer mindet om generationer

Den gamle palæ af det XVIII århundrede, som nu er staten Central Museum of Contemporary History of Russia, blev bygget af den berømte arkitekt Adama Adamovicha Menelasa. Tidligere bygningen husede et fashionabelt engelsk klub. Fællesskabet er ophørt med at eksistere i 1917, og udstillingen blev åbnet på gården, døbt "Red Moskva".

Den indeholder materiale om 1917 revolutionen et år, i februar og oktober. På grundlag af den dokumentation udstillingen blev omdannet til Moskva Historisk og Revolutionary Museum og senere i 1924 blev det kaldt Museum of the Revolution af USSR.

Indflydelse af Anden Verdenskrig

Det vigtigste profil af museet bestemmes på et møde af verdens førende inden for videnskab og kunst. Ved 1941 elementer af historien i millioner. I den moderne historie af den russiske Museum er stolt af sted på listen over de førende steder blandt lignende institutioner.

Men under krigen, de fleste af udstillingerne blev ødelagt, og i 1950 samlet en samling af præ-revolutionære bevægelse blev overført til staten Historiske Museum. Jeg faldt flere gange hold. I 1941 åbnede han en udstilling om Den Store Fædrelandskrig. Og et år senere er det passeret gennem dørene til museet mere end 420 tusinde besøgende. I gården er fanget våben, som undersøgte hver dag mere end 1500 mennesker:

 • morterer;
 • geværer;
 • maskingeværer;
 • flyvemaskinen
 • tank.

Eksponering begyndte at komme i 1944, selv om profilen af institutionen har ændret sig.

moderne museum

Samlet i 1998 en unik samling af udstillingsgenstande, der fortæller om historien om moderne Rusland, har identificeret et nyt navn: State Central Museum of Contemporary History of Russia. Dette var en vigtig milepæl i historien.

Sammen med det nyudviklede koncept af en moderne udstilling, som objektivt og grundigt analysere fortiden af landet blev oprettet. Brug lyse kunst løsninger, moderne teknisk udstyr, edb-teknologier.

Museum of Contemporary History of Russia - er et multifunktionelt historiske kompleks med udstillingssteder og mødelokaler, der er udstyret med det mest moderne tekniske udstyr.

Materialerne, der præsenteres her er af særlig historisk værdi, da genskabe et sandt billede af livet i det sovjetiske folk, navne og billeder af deltagerne i vigtige begivenheder. I dag er det omkring en halv million monumenter af kultur og historie.

tema begivenheder

Det er vært for forskellige koncertarrangementer, ture og udstillinger, herunder foredrag for studerende og aktiviteter for børn, såvel som driver en gratis foredrag. Disse foranstaltninger gør det muligt for flere detaljer at komme i nærkontakt med de begivenheder, der fandt sted i Rusland, da det XIX århundrede: de revolutionære og politiske omvæltninger, og bare for at arbejde, folk.

Ifølge den unikke, kan konstant opdateret eksponeringer sikkert udforske den historiske fortid af Rusland. Dagens moderne museum i Rusland - et vigtigt center for en vigtig undersøgelse af den nationale civilisation.

Museet dokumenterer kilderne, der fortæller historien:

 • politisk;
 • sociale;
 • spirituel udvikling;
 • økonomisk.

Museum of Contemporary History of Russia umiddelbart efter åbningen, er begyndt at tiltrække sig opmærksomhed fra offentlige personer af udenlandske og indenlandske.

Rigtig god idé, en af de smukkeste palæer i den tid, fantastiske interiør og fascinerende historie - alt dette skyldes og forårsager utrolig interesse. Deres værker til museet verdensberømte kunstnere.

GTSMSIR driftsform og omkostningerne af billetter

Alle kan besøge museet og se en enorm samling af kulturelle værdier.

køreplan

Museum dørene er åbne seks dage om ugen, dag ud på mandag, tirsdag til søndag fra 11:00 til 19:00. Hver sidste fredag i måneden afholdes en rengøring dag henholdsvis er etableringen lukket.

billetpriser

Billetpris for voksne - 250 rubler. Reduceret pris og barn billet - 100 rubler.

Komplekset består af en hovedbygning, 4 Permanente mindesmærke afdeling, udstilling afdeling og to grene. I løbet af året, hele komplekset GTSMSIR modtager mere end 500 000 besøgende.

Samlingen museum

I 30'erne i det XIX århundrede var den periode, dannelsen af et nyt samfund, et af de mest vanskelige i Ruslands historie. Det ikke uden eksponering på fremskridt inden for rumforskning, luftfart udstyr og nukleare industrier - alt dette er det klareste udformning af videnskabelige og tekniske udvikling.

Statsmuseum for Moderne historie Rusland har en udstilling helliget borgerkrigen i Rusland 1918-1922 år, hvilket afspejler splittelsen i det russiske samfund, så var der den "hvide" og "røde". Vi indsamlede en masse information om tidspunktet for bestyrelsen LI Bresjnev.

Blandt de dokumentations- og materielle monumenter har et unikt sæt af genoprette begivenheder på de 1939 Halkin-Gol, mongolske og sovjetiske soldater, der deltog i stødballen mod angriberne fra Japan. Billeder, dokumenter og priser, der afspejler livet og aktiviteterne i militærledere:

 • Khorloogiin Choibalsan.
 • Marshal Georgy Zhukov.
 • Stern Grigorij Mikhailovich.
 • Smushkevich Yakov Vladimirovich.

Udstiller begyndelsen af XX århundrede

Materialerne indeholder udstillinger af våben af XX århundrede designs - maskingeværer, pansrede biler, tachanok. Halls of museets butik autentiske dokumenter, sjældne billeder, illustrationer, medaljer og dekorationer, flag og bannere, aviser, bøger, personlige ting som offentlige personer og almindelige almindelige borgere autografer. Også præsenteret for de besøgende:

 • tachanka maskingevær;
 • layoutet af nukleare isbryder;
 • passer japanske soldater;
 • form af en ishockeyspiller Vladislav Tretyakov;
 • Guitar og personlige ejendele Vladimira Vysotskogo, og mere.

Anmeldelser af Museum

På besøgende gør et særligt indtryk samling viet til den store patriotiske krig, som er udsendt til Museum of Contemporary Russian History. Anmeldelser om etablering af orlov både russiske statsborgere og udenlandske. Af særlig interesse er den del af tråden hegnet "Auschwitz" lejr, fordi der dræbte mere end 4 millioner mennesker.

Besøgende vil også bemærke en bekvem placering af museet (nær metrostationen "Tverskaya"), en professionel job guiderne. glædeligt overrasket som demonstration af dokumentarfilm på den store skærm, interaktive, moderne finish, kombineret med et klassisk design og originale kunstværker. Alligevel mange besøgende sige om behagelig duft af retro, regerende i museet, og en snackbar med lækre retter.

Ved siden af museet er en kompleks gruppe af fødevarer, og hotellet er meget bekvemt for turister. I dag Ruslands moderne historie museum har en føderal betydning og er et slående vartegn arkitektur klassisk tid, bevare erindringen om mange generationer. På grund af den rigdom af landet kan være tilbage i tiden og føle ånden i hver æra.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.