FormationHistorie

Den Februarrevolutionen i 1917: baggrunden og karakter

Den Februarrevolutionen af 1917 var en af de mest fortærskede temaer i den nationale historieskrivning. Dog kan det ikke siges, at det ikke fortjener meget opmærksomhed, at den har modtaget i sovjettiden og i dag. Ligegyldigt hvor meget sagt om hendes parathed, rentabiliteten af tredjemand og udenlandske finansielle indsprøjtninger, Februarrevolutionen i 1917 havde objektive grunde og vilkår, vokser i mange år. Det handler om dem, og om karakteren af revolutionen vil blive drøftet i denne artikel.

Årsagerne til revolutionen i 1917

Denne begivenhed var faktisk ikke den første til det russiske imperium revolutionære omvæltninger. Den indlysende behov for en storstilet omorganisering af det sociale, politiske og økonomiske struktur er blevet mere åbenbar med midten af det nittende århundrede. Selv Krimkrigen af 1853-1856 viste Ruslands tilbageståenhed i sammenligning med de avancerede lande i tid - Storbritannien og Frankrig. blev faktisk taget Visse foranstaltninger, men store reformer siden 1860 og har ikke ført til tilstrækkelige resultater. Funktioner af afskaffelsen af livegenskabet lov tillod ikke bønderne til at tage en dyb indånding, "indhente" modernisering af produktionen og forblev "catch-up" i begyndelsen af XX århundrede. Begyndelsen af det nye århundrede at blive Rusland periode med permanent social gære. På landet ene efter den anden, og er der dannet politiske partier af forskellig art. Mange af dem kræver det stærkest mulige handling. De vigtigste presserende spørgsmål om Tiden var nødvendig demokratisering af det sociale liv, forbedre masse gispende bonde klasse, etablering af arbejdskraft love og løsningen af modsætningerne mellem arbejderklassen vokser hurtigt, og kapitalisterne. Hverken revolutionen af 1905-1907, og heller ikke de reformer Stolypin (primært landbrugsreform gennemført i et forsøg på at løse det største problem af sociale modsætninger - bonde) på noget væsentligt mislykkedes. Men der begynder i 1914 den første verdenskrig yderligere forværret situationen i landet, hvilket bringer hende til at ødelægge og økonomisk kollaps. Selvom begivenhederne i 1905-1907 ikke førte til de ønskede resultater, men de vil tjene som en indledende fase for de progressive kræfter. Derfor, begivenhederne i 1917 var en slags fortsættelse af revolution 1905-1907. Som det sidste strå var strabadser krig, revolutionen i 1917 begyndte med anti-krigs demonstrationer, krav til at indgå fred og selvfølgelig løse de sociale problemer, der er nævnt ovenfor, nåede sit højdepunkt i denne periode. Blandt årsagerne til enhver revolution er det også vigtigt at altid ringe de faktorer, der aldrig havde fundet sted før, men som har gjort det muligt, at det sker på et tidspunkt. I vores tilfælde er det nødvendigt at afsætte et kraftigt fald i den myndighed Romanov-familien. Hvis selv i anden halvdel af det nittende århundrede, bønderne troede på "god konge", simpelthen ikke at vide om deres problemer, og var klar til at sætte sit liv til "All-russiske præst" som episk Ivan Susanin, spredning af de borgerlige-demokratiske og socialistiske ideer i begyndelsen XX århundrede undermineret denne blind lydighed.

Resultaterne af 1917

Men, February heller ikke bringe løsninger på alle problemer. Er i rivende udvikling begivenheder faktisk førte til undergang monarkiske regime og demokratisering af det politiske system. Det blev endelig proklameret civil lighed og ukrænkelighed personen. Imidlertid er der etableret en endnu større ustabilitet. Resultatet var en slags revolution i Rusland opstod dual power - sovjetterne i Soldater og arbejdstagerorganisationer stedfortrædere på området og af den provisoriske regering i midten. Efter måneders politisk og social stagnation rejste spørgsmålet om behovet for at fortsætte reformerne begyndt. Så var en fortsættelse af Oktoberrevolutionen i 1917.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.