Hjem og familieKæledyr

Hvordan til at skære Spitz?

Sød og venlig Spitz af natur besidder en tyk, smuk og silkeagtige hår. Halen af denne race af luksus. For at kunne trimme hunden, skal du slå til en professionel, nemlig til groomer. Med nok erfaring, vil føreren kunne vende dit kæledyr i et slankt og velplejet familie kæledyr.

grooming Spitz

Siden Spitz meget tykke og smukke hår, klippe så det kan være anderledes. Hår forskellig karakteristisk glans og stivhed, og er udformet på en halskrave chic. Hertil kommer, at ulden af disse hunde meget godt malet i forskellige farver.

Der er situationer, hvor sammenfiltret område er dannet. For at undgå dette, er du nødt til konstant at klappe kam - ideelt set hver dag. Før du starter denne procedure, skal du fugte håret en speciel spray, der gør det lettere. Efter dette, i nærheden af hovedet gør en stor afsked, og begyndte at kæmning håret totter fra rødderne med deres opdeling i tråde.

Sådan vasker Spitz?

ofte umuligt at vaske hunden. Det er bedre, hvis denne procedure vil blive gennemført ikke oftere end en gang om måneden, men det er tilladt at gøre det to gange hvis det er absolut nødvendigt. Brug en shampoo og balsam formuleret for denne hunderace. Det er vigtigt at huske, at vand ind i ørerne på Spitz er uacceptabelt, så før vask er bedst at sætte dem med vatpinde. Når proceduren er afsluttet, skal du trække den våde vat og forsigtigt duppes tørre kæledyrs ører pinde.

Døde hår kan fjernes manuelt umiddelbart efter badning. Dernæst bør hunden tørres hårtørrer, mens kæmning det. For fremgangsmåden er bedre at tage enheden på en rist, så ejeren vil være fri begge hænder. Det er uacceptabelt at forlade dit kæledyr tørt naturligt: uld fra Spitz meget tyk og vil tørre i lang tid, så hunden kan fange en kold, og vådt hår filtret.

Spitz er normalt trimmet pels, som ligger omkring ørerne og poterne.

Spitz klipning i hjemmet: hvordan du skal bruge den korrekte procedure?

Lad os starte med det faktum, at de spir er så hunderacer, der kræver høj kvalitet grooming. Men før du skærer Spitz derhjemme, skal du forberede nogle værktøjer:

 • Nail Clipper.
 • lille saks (lige).
 • Saks lige (stor).
 • saks til udskæring ud.
 • Kaliumpermanganat i tilfælde af nødsituationer.

regler haircut

Før proceduren, skal du barbere hunden negle, og det skal gøres mindst en gang om ugen.

For at trimme hår på fødderne er nødvendigt at tage en lille saks med lige ender. Alt hvad du behøver at barbere, selv mellem fingerspidserne. Når proceduren er afsluttet, tager en lang, lige saks og begynder at justere hår på fødderne, så der opnås en flad bar.

Husk: Spitz skæres korrekt kun i hvis hunden vil stå. Så er det nødvendigt at fnug hår og kam det lige. De forreste og bageste ben er skåret af samme type. Men pelsen, der vokser Intermedia fingre, er du nødt til at forlade.

Hvordan til at skære ørerne Spitz?

Til ørerne af dit kæledyr blev lille og pæn, bliver nødt til at arbejde på dem til at arbejde:

 • Grab øret mellem to fingre.
 • Vi er nødt til at bevæge sig op fra bunden, forsigtigt føler hundens hud, så for ikke at beskadige den.
 • Når du når spidsen af øret, og barberede sit måde at få en smuk og præcis afrunding. Snittet skal placeres parallelt med hovedet.

Hvis du har svært ved at skære med en saks Spitz, kan du tage elbilen og den største tip. I dette tilfælde vil proceduren være meget hurtigere, og resultatet vil være det samme.

Groomer til hunde

Spitz - hunderace, der kræver særlig pleje. Dette skyldes primært, at dyrets pels. Det skal børstes hver dag, de hunde af denne race er meget som den slags opmærksomhed værter.

Hvis dit kæledyr vil deltage i udstillingen, at forkorte hår anbefales ikke, og er kun tilladt at skære ørerne og under halen, for at sikre hygiejnen. Skær kun de hunde, der er forhindret i at deltage Konkurrence begivenheder. Der er en mulighed for at gøre det selv, men der er ingen garanti for, at viste sig smukt. Derfor er mange et spørgsmål: hvor at skære Spitz?

Til dette formål er der et særligt frisør til hunde, hvor professionel groomer ikke kun ordentligt kan glatte pels, men også for at male det i forskellige farver.

Skær Spitz: emissionskursen

Udgifterne til haircuts for Spitz vil afhænge af, hvilken type frisure du vælger dit kæledyr: sanitære, traditionelle eller udstilling. For eksempel kan kæledyr grooming i salonen koste fra 1900 til 2100 rubler. En omfattende pleje ved bestilling værdi vil være inden for tre tusind. Rubler.

Hvis dit kæledyr er nødvendigt at skære traditionelt, sin første vask det ved speciel shampoo, skylles derefter hårbalsam, som gør det let at rede det vil tørre og hårtørrer.

Som et resultat, skæres Spitz vil se sådan ud:

 • Ørerne vil være charmerende afrundet form.
 • Paws vil blive trimmet på en sådan måde, der vil skabe en "kat effekt".
 • Pelsen er lige.
 • Forsigtigt og kortvarigt, af hygiejniske grunde podstrigut omkring kønsdelene og hale rod.
 • Med hjælp fra at skære ud, vil skabe en smuk silhuet.

Det skal bemærkes, at en veltrimmet og ordentligt Spitz som en bamse. Vigtigere er det, så glem ikke at rede det hver dag og tage sig af håret.

Mange ejere af denne race er ikke villige til at bruge tid og penge på sådanne begivenheder. Men forgæves - Dog med hår meget attraktivt udseende. Smuk, pæn PET - en indikator for kærlighed og omsorgsfulde vært.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.