Hjem og familieKæledyr

Kyllinger ikke-smitsomme sygdomme

Under alle plot, hvor der er mindst et lille hus, og selvfølgelig, den private sektor, næsten hver landmand har mindst et par høns. Tilstedeværelsen af et dusin hønseæg sikrer fuldt familien, og du altid ved, hvad de er friske og kvalitet. Men nogle gange ikke-smitsomme sygdomme af kyllinger bringer betydelig skade på husstanden, for ikke at nævne de bedrifter, hvor avl kyllinger er en af de typer af virksomheder.

Årsagerne til ikke-smitsomme sygdomme i kyllinger i første omgang er ulemperne i fodring, manglende overholdelse af veterinære krav, og uhygiejniske forhold for frihedsberøvelse og den hyppige forekomst af stressede situationer. kylling sygdomme har nogle fælles træk, såsom tab af appetit, depression, reduktion eller ophør af æglægning, fald i kropsvægt. Trods det faktum, at ikke-smitsomme sygdomme, kan de ofte føre til døden af fuglene. Sygdom af kyllinger, så godt, og sygdommen til andre dyr, er meget lettere at forebygge end at behandle, så overholder de accepterede normer for fodring og vedligeholdelse på deres dyrkning er den bedste forebyggelse af nogen sygdom.

Sygdom af kyllinger og behandling

Den mest almindeligt forekommende i høns ikke-overførbare sygdomme, såsom beriberi. Det er forårsaget af fejl og mangler og ubalancer i magten. Især hurtigt mangel på vitaminer reagerer aktivt voksende kyllinger. Når tegn på denne sygdom umærkelig, og for deres skærm har brug for lidt tid.

Den mest almindelige sygdom af kyllinger opstår, når en mangel i kosten af vitamin A udtrykkes i dårlig vækst af unge dyr og hos voksne er reduceret eller helt ophørt æglægning. fugle også er i en deprimeret tilstand, bliver de pjusket fjerdragt, og kan blive beskadiget af organer vision.

Hvis nok vitamin B, der er forstyrrelser i nervesystemet, der påvirker koordinationen af bevægelsen af kyllinger.

Til sygdomme såsom kyllinger som vitaminmangel, ikke forekommer i kosten, skal være grøntfoder, og om vinteren - vitaminer-feed.

Når tydelige tegn avitaminosis effektiv til at fodre produkter, der indeholder vigtige vitaminer.

Kannibalisme eller nedbrydes, men ikke en sygdom, men det bringer også en masse skader. Hans tegn er plukning fjer fra slægtninge, og i tilfælde lang tid, før fuglene hakke ihjel hinanden ihjel. Dette er på grund af dårlig vedligeholdelse og fodring.

Hvis fuglen har lidt, er det nødvendigt straks at isolere og behandle det berørte område med en desinficerende opløsning.

I sådanne tilfælde til et presserende behov forbedre betingelserne for frihedsberøvelse og fuglene give hende en afbalanceret kost. Det anbefales at give dobbeltsalt normen og citronsyre.

Sådanne sygdomme som høns forgiftning forekomme i tilfælde af at fodre den dårlige kvalitet feeds, som uretmæssigt har gemt eller højt saltindhold og behandles med pesticider.

Hvis forgiftning nitrat, så fuglene er blå kam og øreringe, levendegør betydeligt vejrtrækning og døden indtræffer som følge af kvælning. Til behandling af kaliumpermanganat opløsning anvendes, som er taget 6 mg per 10 liter vand og fugle Desoldering 6-8 timer.

Hvis der var salt forgiftning, fuglene synes en overtrædelse af koordinering af bevægelser , og ofte tildelte ekskrementer.

Desuden kan forgiftning opstå som plante- toksiner og kemikalier. I sådanne tilfælde også overtræder trafik forekommer usikkerhed og åndenød. Hvis der var tegn på forgiftning, er det nødvendigt at stoppe fodringen stasis giftige foder.

De faktorer, der forårsager stress hos fugle, vedrører utilstrækkelig og uregelmæssig kost, uhygiejniske forhold de tilbageholdes, tilstedeværelsen af støj. Også fjerkræ vaccination forårsager stress og dens forskning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.