Hjem og familieKæledyr

Tænkelige kaldenavne katte: hvordan man kalde et kæledyr?

Mange mennesker føder selv kæledyr, og oftere end mænd. Ønsket om at se en række af det levende væsen, især til at reagere på hengivenhed, det er naturligt for en mand: de fleste af os ensomheden bringer ubehag. Så vi starter vi lodne kæledyr, give den et navn. Hvad øgenavne kun katte ikke vil høre ... Murka, Vaska, Leopold og mange andre spinder skabninger ser os fra mange vinduer findes næsten i alle hjem.

få mennesker tror, at et navn for en kat er ikke så vigtig som navnet for den person. At vælge et navn kan påvirke arten og skæbne af dyret. Hearing kaldenavne katte (især den første), vi ubevidst tilskrive nogle kvalitet kæledyr. Men livet er arrangeret på en sådan måde, der reagerer på vores egne tanker om det, uanset hvad de måtte være, om vi vil det eller er bange for. Det viser sig at give øgenavne katte, vi henvise dem til en bestemt skæbne. Opkald dyret "duraleya" Vi næsten ikke forlade ham en chance for at være smart og intelligens, som navnet selv presser os til at se første tegn på katten og dumhed at ignorere den rimelige adfærd. Hvad er på udkig efter, så finder vi oftere. Vi kan kun tilføje til bevidstheden om vore egne tanker, ord og handlinger, for at lære at få præcis, hvad vi virkelig ønsker for os selv.

Sami katte foretrækker stumpet navne, der indeholder en hvæsende og hyletoner. Recall standard "Kitty", som næsten hver kat vil reagere. Du kan naturligvis, hunden lærer at reagere på kitty, men det vil være undtagelsen snarere end reglen. Kærlighed af hvæsende og pibende lyd i forbindelse med de særlige forhold i kattens ører, og foretrækker korte navne har flere årsager. For det første, tilnavne katte, at komme af med overskydende længde, lettere at huske (til minde om et dyr er generelt veludviklet, men vi, folket, huske et par enkle stavelser end halvtreds linjer), og for det andet - i færd med års dialog med PET lang moniker stadig forkortet til en eller to stavelser. Der er en anden faktor, om der ofte overses: Dyrene er meget følsomme opfattede vores følelser, der reagerer på det navn (eller, tværtimod, det er dannet). Hvis navnet er valgt således, at understrege kærlighed af ejeren, er en god ting føler selv folk for ikke at nævne vores mindre brødre.

viser det sig således, at "Kista" (det kunne ske fra "fluffy") ligesom katten mere end "Abra-Kadabra", men dette navn kan ikke redegøre for, hvad nogle af funktionerne i den lodne dyr. Hvilket navn til at vælge, for at afspejle de smukke trefarvet farve, ømhed og venlighed ejere af kæledyr allerede nødt til at tænke, fordi når angivelse af navnet på den kat, vil det have til at leve med i mange år. Hertil kommer, at nogle mennesker føder mig en racerene med en god stamtavle og ønsker at understrege i navnet på en elite oprindelse. Denne ret kan ikke nægtes til nogen.

Jeg vil gerne advare mod, at et kæledyr har det samme navn som en person fra slægtninge eller venner. For at gøre det under alle omstændigheder bør ikke være: det kan ske bindende skæbne mennesker og dyr, der bærer samme navn; Og hvis det viser sig, at de begge bor i samme hus - der var tilfælde, hvor for nogle af dem, alle endte tragisk. Det er næppe rask person ville ønsker at sætte dig foran et valg, hvilken af de to, han er villig til at miste, når dyret kan blot vælge sikkerhedens navn. Måske, naturligvis, at disse sager var en tilfældighed, men er det nødvendigt at risikere? Efter kælenavne katte kan være ganske vilkårligt (med undtagelse af navnene på de mennesker, du elsker), så det er muligt at vælge noget egnet fra en ufattelig bred vifte af muligheder. De vigtigste ting - fantasi, ganget med kærlighed. Tag lidt tid til at give din kat en smuk og unik kaldenavn, og han gentagne gange otmurlykaet din indsats.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.