Hjem og familieKæledyr

Age of katte i menneskelige vilkår og karakteristika for sin optælling

Som regel er folk begyndt at tage sig af den lille killing i en alder af to til fem måneder, så beregne en alder af katten af menneskelige standarder i ethvert øjeblik i hendes liv er et snuptag. Blomstrende af dyrelivet er en periode på et til ni år: i denne alder betragtes som en voksen kat, men endnu ikke gammel, og forudsat den nødvendige pleje, det vil være i den bedste fysiske og mentale form.

Men det sker også, at pleje af ejeren bliver gammel nok kat. Så opstår spørgsmålet, hvordan kan du bestemme kattens alder menneskeligt?

Først ser det ud som en temmelig let opgave, fordi udseendet af modne dyr er den samme. Alligevel holder de relevante beregninger, vil ikke være svært.

Sådan bestemme alderen af kattene af menneskelige standarder?

Det første skridt er at overveje det faktum, at hvis katten stadig syntes små til at beregne sin alder, kan du blot vente, indtil det er hendes pubertet. Som regel tager det sted i løbet af de første ti måneder. Det kan dog forekomme tidligere eller senere, hvilket er grunden til denne metode er ikke korrekt. Hertil kommer, du har brug for at vide op til hvilken alder katte kan vokse og ikke at forveksle med den puberteten med fysiske, kommer kun et år og en halv.

Hvordan kan jeg beregne alder af kattene af menneskelige standarder

Ingen ejer, som ikke ville elske at tælle kattens alder "menneskeligt". Den nemmeste måde er at erstatte, kattens liv i syv år, men denne regel ikke helt passer det voksne dyr, og så efter fem år i stedet for et år efter kattens liv, du er nødt til at tage fire år, ved de standarder for menneskelig. Find ud af alder af katte menneskeligt denne metode er det muligt ikke kun i den lille alder, og næsten enhver periode af livet af en kat. Udviklingen af en killing en alder af seks måneder svarer til tre år gamle barn: i løbet af de første seks måneder hos katte kan have begyndelsen af puberteten. Så før du begynder at overveje en alder af kattene i menneskelige vilkår, er det nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at forholdet mellem alder katte og mennesker er helt uslebne. Katte i en alder af to år er allerede fuldt dannet personligheder, og i denne alder, de allerede har visse individuelle karakteristika og vaner, og alderen af den ene kan associere med menneskelige fjorten år.

Efter tolv år, hvilket svarer til de menneskelige tres år, året for kattens liv begynder at komme i betragtning til de tre mænd. Typisk er disse data giver en vis støtte, tak, som du bedre kan forstå dit kæledyr til at forstå, hvorfor katten har dette eller hint adfærd i visse perioder af sit liv.

Age of kat og menneske er sat i en linje for en grund, er det baseret på observation af deres fysiologiske og psykologiske udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.