Hjem og familieKæledyr

Katte-Ratcatchers: racen Beskrivelsen og foto

Ingen husdyr kan ikke sammenlignes med en kat, når det kommer til at fange gnavere. Takket være deres dygtighed, yndefuld fysik og naturlige instinkt, hun er en stor jæger. Men ikke bare haste og starte et kæledyr, hvis du ikke kan se frelse rotterne. Disse gnavere har betydelig størrelse og kan nemt slå igen, men ikke alle katte - Rottefængeren. Blandt huskatte har mange af dem, der har ingen idé om hvad de skal gøre for at finde sig selv under deres næser mus. , Før du foretager det rigtige valg, er det bedre at lære om de arter, der er virkelig i stand til at kæmpe mod gnavere.

uforgængelige fjender

Rotterne i voksenalderen har en temmelig stor størrelse, så nogle gange turde at angribe mennesker, som er meget farligt. Bite dem kan forårsage en person alvorlig infektion, og forfalskning af mad i køkkenet - madforgiftning. Spyt rotte forbliver på maden, og nemt kommer ind i menneskekroppen. Ikke overraskende disse skadelige gnavere dræbte flere mennesker end døde i alle krige soldater.

Menneskeheden har længe været bekymret over spørgsmålet om ødelæggelsen af talrige rotter. Til dette formål forskellige giftstoffer, der sofistikerede fælder og frastødning selv ultralyd. Men igangværende bestræbelser på at reducere antallet af rotter i befolkningen ikke altid give et positivt resultat.

Hvordan man vælger en jæger af rotter

Hjemmelavede opdrættet katte, vant til komfort, ikke altid lykkes i udryddelsen af gnavere. Det er meget bedre i stand til at klare denne case-katte Rottefængeren, samlet op på gaden. Street vaner og disse naturlige instinkter gør deres arbejde.

Et andet punkt, som du bør være opmærksom - det er dyresex. Normalt fordi katte er mere adræt og modige Rottefængeren, end katte. De elsker og forstår at jage. Mom-katte fra fødsel til lære det til deres afkom, undervisning visse færdigheder. Byg Piper spiller også en rolle. At vælge en killing, skal der gives præference til det faktum, at jo stærkere og større.

Der er visse tegn, som bestemmes af katte-Pied Piper. Fremkomsten af et sådant dyr kan fortælle dig, hvordan han klarer sig godt i jagten på gnavere. Normalt de er små i størrelse, men med en lang hale, der minder om det brev på bekostning af de brede og korte ben denne kat ser stærk nok. Lange whiskers tillade fokus og en kraftig kæbe med hugtænder giver dig mulighed for øjeblikkeligt at få fat i bytte. Den trekantede form af hovedet, store ører, spidser som er små kvaster - alt dette tyder på, at dette er en kat-piper (race, foto og beskrivelse af nogle af dem præsenteres i denne artikel).

Hvordan til at rejse en kat-rotte-catcher

Hvis du planlægger at tage en killing fra gaden, så du først nødt til at give ham tid til at komme til at kende og blive venner med den fremtidige ejer. Du kan gøre det, fodring hjemløse, og lærte ham hans venlige opførsel. Først efter etablering af kontakt mellem dyret og mennesket kan "flytte" en killing i et nyt hjem.

Hvis killingen er fået som en gave, at noget undervise at fange rotter har brug for at starte så tidligt som muligt, at skabe de rette kompetencer. Samtidig bor med moderen barnet bør ikke overstige 6 måneder.

Der er en række forskellige tricks, som ejerne rotte-fangere hjælper eleverne til at tune ind på den rette stemning før jagten. Således for eksempel, sandsynligvis ville finde en tom bytte rovdyr end mæt.

På lige fod med ikke-stambogsførte katte, er der også "titlen," er ikke mindre held klare de Pied Piper funktioner.

britiske jæger

En af repræsentanterne for renracede jagt gnavere er en British Shorthair. Nobles slags kat gør det særligt attraktivt. de også chistyuli anstændigt, men meget venlig og rolig. Stor bytte kat angreb er usandsynligt, men musene til at klare nemt.

Kimry smuk

Denne race er kendt for sin usædvanlige udseende. Fluffy pels og en kortere hale kan have flere farver. Loyalitet og et godt helbred gøre Cymru gode ven, og den hastighed og skarphed - det perfekte rottefænger. Det eneste, du bør være opmærksom, når en institution Cymric Cat - dette rum. Katte er meget glad for denne race af den frie bevægelighed, og et privat hjem vil passe perfekt til dem.

Kuril forsvarer

Berømte Kuril Bobtail, på trods af sin ret sød udseende - smukke katte-Pied Piper. De er aggressive mod angriberen, i stand til at reflektere selv invasionen af hunde inden for beskyttede dem, og kun med gnavere skånselsløst ofre. Bobtail også nyde en masse plads til at plaske rundt. Hertil kommer, de er godt teachable og ikke er bange for vand.

Majestic Maine Coon

Disse katte, Rottefængeren - en af de største rock. Men bag denne barske ydre er en sød, blid væsen, i stand til at nynne spinde under øret i værten. Maine Coon klog, så det er meget selektiv over for fremmede. Det er en stærk, højt humør jæger med lyn reaktion. Og dens kraftige, yndefulde krop ikke efterlader nogen chance for at gnavere.

uafhængige Ratcatchers

Repræsentanter for den russiske blå racen - katte-Rottefængeren, der foretrækker friheden og løsrivelse. Normalt giver de deres hjerte kun én fast vært. Den skønhed og ynde af russiske katte ikke forhindre dem i at blive højt kvalificerede jægere i rotter og mus.

En sand jæger

Sibiriske kat-piper - race, hvis offentliggørelse markerer den første runde af hans kraftfulde ben med skarpe kløer, der hjælper i udryddelsen af gnavere. Sådanne katte foretrækker en ensom eller endda afslappede livsstil. Kendetegnet ved rolig og afbalanceret karakter.

Sporting French

Chartreux katteracer har en smuk atletisk krop, hvilket gør dem en stor hjælp i at fange gnavere. Husdyr er meget kærlig og indenlandske, keder i mangel af deres ejere. For at undgå dette, er det tilstrækkeligt at have en karteusermunk fuldblods ven eller veninde. Så garanteret alle mus forlader hjemmet for evigt.

Efter at have bekendt med så forskellige racer af katte, rotte-fangere, er det muligt at finde en egnet for dig selv kæledyr, og samtidig slippe af med irriterende gnavere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.