ModeTøj

Sne Headquarter - en kombination af komfort og varme

En sådan et populært mærke som sne Headquarter er indbegrebet af komfort, varme og komfort, der ønsker at føle alle action sportsfans i den kolde årstid. Den vigtigste retning af brandet - er produktionen af både kvinders og mænds tøj til aktiv ungdom og sportsfolk i alle aldre.

Udflugt ind i historien om brand

Sne Headquarter Company har kinesiske rødder og producerer en temmelig høj kvalitet, populære og stilfulde tøj. Men det skal bemærkes, at på trods af kinesisk oprindelse, overtøj brand, der i sit udseende og kvaliteten af skræddersy er ikke ringere end de europæiske standarder.

I Rusland, mærket har tjenestemænd, der er leverandører af høj kvalitet udendørs tøj fabrik, der siden 2014 har specialiseret sig i produktion af mænds, kvinders og børns rækkevidde.

Kvalitet og særlige kendetegn

Ned jakker mærke Sne hovedkvarter lavet af naturlige fyldstof. Pooh i det ydre tøj brugt kun fremragende kvalitet og den højeste kategori.

Et karakteristisk træk ved hvert af en fjer høj nyttiggørelse faktor, som efter vask fyldstof antager sin oprindelige form hurtigt nok. Indikator 800 enheder (i modsætning til konventionelle og acceptable 500 point).

Materialer og fremstillingsteknologi

Takket være den innovative udvikling af brand Sne hovedkvarter i membran væv, hvilket forhindrer indtrængen af fugt og kulde, en af mulighederne vil give en følelse af varme og tryghed.

Overtøj førnævnte mærke perfekt tilpasset de hjemlige klimatiske forhold, som er ganske barske og uforudsigelige. Fyldstoffet anvendes kun høj kvalitet and og gås ned, som tolereres godt multipel vask og varmebehandling.

Lining materialer fremstillet af nyskabende energieffektive materiale, som i takt med naturlig fyldstof hjælper med at holde varm og komfortabel under alle forhold.

Sne Headquarter: anmeldelser

En fremragende udformning af vinteren dunjakke er sne Headquarter, som ikke har for høj en pris. Dimensional mesh svarer til indenlandske produkter. Fordelene er den høje kvalitet fjer manchetter og ekstra sne beskyttelse, tilstedeværelsen af isolering i hætten og mange funktionelle lommer.

Jakker og frakker brandet vil spare hver kunde fra hård frost og kølige vinde. De er også perfekt til aktive vintersport på grund af sin lethed og funktionalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.