ModeTøj

Vinter støvler til fiskeri: anmeldelser af ejerne. Bedste støvler til vinter fiskeri

Fodtøj er især vigtigt, hvis det er nødvendigt for vinter fiskeri. Sådanne enhancement krav er adskilt, og ganske alvorlig. Under hensyntagen til den specifikke situation, nemlig den glatte overflade af den frosne flod, frost eller fugt er forpligtet til at være særlig opmærksom på valget af en sådan beklædning som vinterstøvler til fiskeri. Anmeldelser af ejere af forskellige typer af produkter af denne art givet i denne artikel vil hjælpe dig med at lave din egen mening om bekvemmelighed og funktionalitet af de mest berømte mærker af tilbehør.

Hvad skal være de sko til vinter fiskeri?

De tider, hvor fiskerne blev sat på isfiskeri i støvler og galocher, har længe været gået i glemmebogen. Den moderne marked er fyldt med tilbud om specielle sko til denne vinter session. Men en novice fisker er svært at forstå, hvordan man kan afhente varen af udstyr alt efter situationen. Tips erfarne elskere af vinter fiskeri foreslå nogle stillinger, der skal være opfyldt passende sko:

 • Være stabil og skridsikker på isen. Dette er en meget vigtig og relevant anmodning. At udføre den, er skosålen udstyret med en speciel slidbane og studs.
 • Det er korrekt dimensioneret. Foden bør ikke skamme sig, men også den situation, når benet hænger i skoen, er også uacceptabelt. En person bør føle sig godt tilpas. Stramme sko vil føre til frysning og overdrevent løs truer dannelsen af vabler.
 • Tilvejebringer gode varmeisolerende egenskaber.
 • Det er forholdsvis let.
 • Den er lavet af åndbart materiale, således at foden er ikke fugter og ikke frøs. Moderne vinter støvler til fiskeri ejere tjente positive anmeldelser på grund af tilstedeværelsen af en membran stof, der giver fremragende åndbarhed. Det er en multi-lag materiale, der er udpeget indskrift Gore-tex og bruges i sy toppen af sko. En af bestanddelene af membranen - Teflon.
 • Har ordentlig isolering. Bedst af alt, når dette element er aftagelig, det kan trækkes ud af skoen og tørre. Meget ubehageligt, når sokken er uadskillelige.

Hvis du vælger sko til vinter fiskeri i overensstemmelse med alle disse kriterier, så deres ejer har alle chancer for at nyde en yndlingsbeskæftigelse fra komfort selv i streng kulde.

To hovedtyper af ammunition vinter fisker

Ifølge de funktioner og ydeevne af princippet om at bære sko til vinter fiskeri kan opdeles i to typer:

 • Sko dækker.
 • Støvler.

Hver af disse typer har sine egne fordele og ulemper. Lad os tage et nærmere kig på hver type sko.

Skoovertræk eller støvler?

For lystfiskere er der altid et dilemma: det er bedre at vælge en vinter fiskeri - skoovertræk eller støvler? Indtil for få årtier siden UGC var den eneste måde at fiske om vinteren og ikke fryse og ikke får våde fødder. I udseende, disse overtrækssko var grimme, men de er godt beskyttet mod at blive våd selv på en dyb plot. fiskere var før dem med støvler, men denne sele er ubehageligt og vejer en hel del. Filt støvler ikke bøjer når man går og sit-ups, dårlig fjernet. Fiskere komme med slid skoovertræk til regelmæssige støvler og prostyle dem under indersålen lavet af filt og andre materialer.

Skoovertræk med indsatser "ROKS"

Omkring ti år siden på markedet for fiskeri tilbehør produkter blev kaldt "skoovertræk mænd fisker" firmaet "Rocks". De var overtrækssko lavet af gummi, som er syet toppe. Nu også til salg i disse vinterstøvler til fiskeri. Anmeldelser af ejerne af skoovertræk "ROKS" Bemærk, at deres eneste er tynd og blød, og de metal skridsikre knopper på det ikke klare sin funktion. Imidlertid er disse støvler udstyret med strømper-liners og på tidspunktet for deres oprettelse blev betragtet som en ny generation af produkter. Binde dem er Ufunktionelt, og vægten af emnet fiskeri sko er omkring 1200 g, så flytte over lange afstande i dem er ganske invaliderende. Mange fiskere bemærke, at skoen dækker mund sveder og ofte begynder at fryse, selv ved -15? C, og samlingerne mellem PVC og galocher kan briste.

Støvler EVA: Lys og tør

Den virkelige marked revolution af varer til aktiv fritid i den friske luft var fremkomsten af en boot-cast type EVA, eller ethylenvinylacetat. Dette materiale er en meget porøs struktur har mange fordele:

 • Uovertruffen varmeisolering. EVA porer er fyldt med luft og er fremragende til at fange varme.
 • God støddæmpning. EVA - materiale, der til enhver kulde er i stand til at bevare sin fleksibilitet og ikke bryde. Tilstrækkeligt karakterisere disse vinterstøvler til fiskeri af ejerne. Op til 60 grader under nul Celsius - temperatur display, hvor skoene af EVA fastholder sin præstation og giver komfort til ejeren.
 • Modstandsdygtighed over for aggressive kemikalier, såsom organiske opløsningsmidler og olier. Dette vil beskytte fødderne af fiskeren fra olie indtrængen og andre reagenser under tankning dit køretøj.
 • Letvægts. Hvis en analogi med artikler støbt gummi og PVC, de støvler lavet af EVA lettere at 4 og 6 gange hhv. Derfor siger fiskerne forbedret komfort i brug, især hvis du er nødt til at rejse over lange afstande til fods.
 • Hydrofobicitet. Du kan nemt navigere gennem vandet uden frygt, fordi hans fødder bliver våde.

Har du støvler EVA ulemper?

Takket være denne bemærkelsesværdige kvalitet støvler til vinter fiskeri EVA anmeldelser dets ejere fortjener positiv, og i visse situationer, de er de bedste. Dog skal det bemærkes, nogle væsentlige ulemper ved disse produkter:

 • De er forholdsvis let at gennembore. På grund af det faktum, at EVA - et porøst materiale, kan den blive beskadiget ved kontakt med glasskår eller skarpe knob. Nogle modeller har en særlig armering, der forhindrer akut punktur støvler.
 • Utilstrækkelig vedhæftning glat iskolde overflade. Denne omstændighed skyldes fremstillingsprocessen, støvler EVA: ethylen-vinylacetat under støbningen for at danne en forholdsvis glat overflade opnås. På en basis af bevægelsen på isen temmelig problematisk. Nye emner støvler EVA gør med en ribbet sål, som giver større stabilitet til fiskeren på den frosne overflade af vandet.

Dog oplevede elskere af isfiskeri giver en vigtig brik af rådgivning om, hvordan man vælger en pæn ethylen-vinterstøvler til fiskeri. Anmeldelser af ejerne (op til 60 grader under nul kan modstå kun sko lavet af høj kvalitet EVA) rådes til at stole på de støvler i denne sag kun fra producenter, der har vist bedst. Køb sådan bedre i specialforretninger. På markedet kan man løbe ind i kunsthåndværk produktion, som knæk med lidt frost på den første fisketur. Til udtalelse fra erfarne fiskere værd at overveje nybegyndere fans til at undgå skuffelser og ubrugelige køb.

Hvad gør indlæggene?

Hvis producenten lover, at de støvler til vinter fiskeri kan modstå temperaturer ned til -70? C, er det kun takket være en aftagelig liner. De er designet til at opretholde en behagelig følelse selv under kritiske indefrysning omgivelsestemperaturer. Gennem brug af moderne materialer Liners forhindre tågedannelse fødder, hvilket giver en fugtspredende. Det gør det muligt for en person at modstå kulden i lang tid.

Liner støvler til vinter fiskeri er en multi-lag struktur:

 • Det første lag, indenfor, der støder op til benet. Den er fremstillet af et materiale udledning fugt i form af sved eller kondens. Nogle modeller er imprægneret med en særlig anti-bakteriel og anti-fungal sammensætning, som forhindrer forekomsten af ubehagelig lugt.
 • Det næste lag er ansvarlig for tilbageholdelse af varme og varmeisolering. Det bevarer den varme lufttemperaturen i bagagerummet og fjerner fugt udad.
 • Den efterfølgende lag, som en svamp til at absorbere fugt, der indvindes dybere strukturer, og tildeler den til overfladen.
 • Den endelige ydre lag - en termisk folier. Det er lavet af nylon metalliseret film , og udfører den dobbelte funktion at reflektere varmestrålingen fra den menneskelige ben tilbage, forhindrer kold luft fra ydersiden til indersiden af støvlen.

Høj kvalitet vinterstøvler for fiskeri, som de anmeldelser er positive, skylder deres uovertruffen ydeevne er kvaliteten faktor af foringen. Det virker på princippet om termisk undertøj, og trukket tilbage fra foden fugt akkumuleres i en speciel tank som en del af en flerlaget struktur, der er let at tørre efter fiskeri. Den billige analoge støvler håndværksmæssige måde er beklædningen fremstillet af et enkelt varmelegeme. I denne sko foden sveder og hurtigt fryser.

Det er bedst, når indsatsen sålen er syet af et materiale med lav krølle og et indre lag - af et stof med høj holdbarhed. På hælen skal sys plaster forhindrer rivning.

Hvad skal jeg kigge efter, når de køber støvler til vinter fiskeri?

Krydret fiskere har deres egne meninger om, hvordan skal se de bedste støvler til vinter fiskeri. Anmeldelser ivrig fiskeri entusiaster tillade os at konkludere: Sko skal omhyggeligt prøve før du køber. Derfor uvant model af støvler i butikken er bedre at teste kerneprodukter. Når jeg forsøger på støvler bør være opmærksomme på følgende punkter:

 • Bredden af foden. Om hvordan komfortable tæer afhænger af den samlede succes længde og fiskeri. De stramme sko fod fryse hurtigere, og lider komfort bevægelse.
 • Løftehøjde. Dette er en meget vigtig indikator, som om foringen bliver våd mens fiskeri, og træk benet af støvlen med en lav stigning ville være meget vanskeligt. Desuden vil dette tal helt sikkert indflydelse på komforten af at gå.
 • Tykkelsen af sålen og skaftet har en direkte indvirkning på varme besparelse.
 • Aksel støvle afgørende overvinde vand barrierer.
 • Bredden af akslen skal være tilstrækkelig til at fylde bukserne i støvlerne, så de ikke bliver våde og ikke frosne.
 • Tilstedeværelsen af den øverste beskyttende krave på en snor med en limiter til beskyttelse mod indtrængen af sne støvler.

Sørg for at prøve på, før du køber!

Toppe af støvlerne EVA bøjede dårligt, så sørg for at gå og sætte pris på komfort, før de køber dem. Af denne grund, at fans af online shopping omkostninger købe online kun testet på personlig erfaring model. Af den måde, holder øje fodtøj til fiskeri i netværket markedet, så læs posten "vægten af støvler." Nogle sælgere bruger snu, der angiver massen af skoen, ikke et par. En anden markedsføring trick - en angivelse af vægten af støvlen uden liner, så vær forsigtig og tjekke med sælgeren før ordre dette tal.

Når du først tænke over, hvad du skal vælge støvler til vinter fiskeri, kan af ejere af forskellige modeller hjælpe i dette, og advare om det er nødvendigt at tænke på forhånd fremtiden funktionelle belastning. Vil du flytte en masse komplekse rute, bore en masse huller, ophold på ét sted i lang tid? Alle disse faktorer er vigtige i valget af modeller af sko. Hvis den termiske belastning og slidstyrke grænse overskrides, behøver støvlerne ikke vare lang tid.

De mest populære modeller

I dag kan du nemt købe nogen vinterstøvler til fiskeri. Anmeldelser tillader ejere til at identificere flere slags tilbehør til data, der er mest populære. Denne sko kan ses ud fra kvalitet, pålidelighed, komfort, design og brugervenlighed pleje.

"Yeti"

Støvler til vinter fiskeri "Bigfoot" have positive kundeanmeldelser. Mange siger blandt fordelene ved lethed, fremragende evne til at holde varme fødder selv i ekstrem kulde (ned til -60? C). Udformningen af støvlen at beskytte foden bliver våd udefra og dug. På grund af deres stabilitet på isen, blev ejerne af de delte meninger: nogle er tilfredse med det ene greb på glatte overflader og andre forbrugere finder det utilstrækkeligt. Den slidstyrke støvler er generelt god. Også disse produkter er nemme at vedligeholde og har et attraktivt design. Men vinterstøvler til fiskeri, "Bigfoot" og ejerne af anmeldelser er negative. Nogle respondenter Bemærk overdreven stivhed når man går og mangel på sko punktere styrke. Prisen på disse støvler - omkring 2000 rubler.

"Torv"

Vinter støvler til fiskeri, "Torv" tjente positive anmeldelser af ejerne. De fleste brugere er enige, at skoene uden ulemper. Disse støvler beskytte uovertrufne fisker fødder fra vinterkulden og fugt. De er komfortable med at gå, let og holdbar. Syv-lagede liner perfekt holder på varmen og fugten væk. Snarere tyk sål med kraftig beskytter slip og en hævet tå giver ekstra komfort, når du går på alle overflader. Det særlige ved forsidearket, at selv ved en temperatur på -60? C det forbliver elastisk og ikke ødelægges. Liner, dog anbefales ikke at vaske, som gør støvler bør holde sig væk fra åben ild og vask uden brug af aggressive rengøringsmidler. Omkostningerne ved denne sko er omkring 2.000 rubler.

"Nordman"

En særlig plads i rækken af lignende produkter indtager en vinterstøvler til fiskeri "Nordman". Anmeldelser af mange erfarne fiskere tyder på, at disse produkter er meget høj kvalitet og sokker. Fod på dem varm og behagelig. Intet under de professionelle fiskere vælger disse støvler til vinter fiskeri. Anmeldelser indehavere tyder på, at en lang række af disse produkter er i stand til at imødekomme behovene hos enhver amatør fiskeri i den kolde tid af året, hvor omgivelsestemperaturer fra -15? C til -60? C Æstetisk design, tilstedeværelsen af kvindelige modeller, holdbarhed, funktionalitet og overkommelig pris (1000 rubler) - alt dette gør støvlerne "Nordman" salgs-leder.

Hvis du nærmer dig spørgsmålet om valg af støvler til vinter fiskeri ansvarligt, det købte produktet vare lang tid, og du vil nyde en stor fiskeri i al slags vejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.