Mad og drikkevarerOpskrifter

Friske jordbær med sukker: en sand fornøjelse og gavn

Alle ved, at hjemmelavede fra forskellige frugter og bær er meget mere nyttigt købte slik. Men ikke alle kan lide den sædvanlige marmelade, der indeholder en enorm mængde af sukker, så mange mennesker foretrækker økologiske syltetøj. I dagens artikel vil vi fokusere på vilde bær - jordbær. Du vil lære, hvordan hjemme forbereder jordbær, mosede med sukker.

Smag kvaliteter nyttige og elsket af mange desserter kender fra barndommen. Harvest det må være om sommeren, og om vinteren nyde den uovertrufne smag og fylde kroppen en kilde til vitamin kompleks. I den kolde årstid, har vi ikke nok sol, frisk frugt og grøntsager, så vores immunsystem begynder at falme - begynder epidemi af forkølelse.

Kompensere for en mangel på vitaminer og få vitalitet vil hjælpe naturlige jordbær, mosede med sukker, som vi forbereder i dag. Alt andet er nyttig delikatesse har analgetisk og antiinflammatorisk virkning, og forbedrer også motilitet af intestinal funktionalitet tarmkanalen og normaliserer nyrerne og leveren. Hendes læger anbefaler, at folk med højt blodtryk. Desuden indeholder en enorm mængde calcium.

Men hvordan kan du ikke elsker hende enestående og delikat smag og lavt kalorieindhold. Ikke så mærkeligt, det betragtes som en kosten fad. Forkæl din familie til en magisk sødme, som ikke kun varme dig, men også for at holde sundheden.

Jordbær, mosede med sukker

Ingredienser: et kilo jordbær (kan tage mere), 250 gr. sukker, citronsyre - 2 c.

Vask omhyggeligt, og pas på ikke at knuse. Ellers vil det rod. Tails bedre at fjerne. Rene bær falde i søvn sukker, vi efterlader på et køligt sted for en dag. Tilsæt derefter citron og jordbær vi skifte i steriliserede glas, spin. Nyttige og sød "medicin" er klar.

Berry i egen saft

Naturlige jordbær om vinteren vil glæde fantastisk smag. Per kilo bær brug 200-250 gram sukker. Alle komponenter kombinere og lad natten for at fremhæve saften. Den næste dag, stamme fra saften i en separat beholder, og gøre forskyde frugt i krukker (steriliseret på forhånd). Juice varmt (ikke koge) og aftappet på bredden.

Jam til vinteren

ingredienser:

-kilogramm sukker;

citronsyre - 2 c;.

-stakan vand;

-zemlyanika.

Den tomme giver mulighed for at nyde vidunderlige aroma i de kolde vinteraftener. Den kan anvendes som et lægemiddel, som i en skål indeholder nyttige sporstoffer (vanadium, mangan, kobber, jern, zink, bor ITD).

Fjern bærrene, vaske godt, og vi skifter i gryden. Hælde nævnte vand, dækker låget, efter kogning Kog i 5 minutter. Udblødte frugter eller tolkushkoy slibe gennem en sigte (du kan bruge en blender eller mixer), tilsæt sukker, igen sende på ilden - 20 minutter. Et minut før udgangen af madlavning tilsæt citron. Hot marmelade vrider banker.

Jordbær, mosede med sukker - et godt alternativ til skadelige søde produkter. Berry er virkelig alsidig og meget udbredt i de medicinske og kulinariske vilkår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.