Mad og drikkevarerOpskrifter

Kalvekød bagt i ovnen: hvordan og hvad de skal lave mad?

Kød kalve mørt, saftigt, og som en konsekvens, velsmagende oksekød. Desuden er det meget hurtigere end at forberede. Kalvekød kød anses kalve fra 14 dage til 3 måneder. Det er lys rosa, næsten hvidt, med striber af fedt.

Kog kalvekød er en fornøjelse, og kun der ... kalvekød, bagt i ovnen, forberede hurtigt og er som regel simpelt. Det er perfekt til en romantisk middag med dine kære eller til familiesammenkomster. Og ferien bordet denne parabol kan kun dekorere.

For den enkleste metode til stegning er nødvendigt at forberede 1 kg oksekød, hvidløg (flere tænder), fransk sennep, koriander, sort peber, salt.

Først skal du forberede marinaden. Sennep skift i en skål, tilsæt krydderier og rør rundt. Nu kødet gnides med salt og belagt med marinaden. Så pak kødet i folie og lad i en halv time, så det marinerede. I princippet marinere kødet og kan vare meget længere, selv en hel dag. Og så sker det endnu mere mørt og velsmagende, men denne mængde af tid er ikke altid til rådighed, og 30 minutter er nok. Tilbage er kun at sætte kød i tre timer i den forvarmede ovn. Tilberedning ved en temperatur på 200 grader.

Kalvekød bagt i ovnen, kan fremstilles ikke kun ét stykke i folie. Her for eksempel, kalvekød opskrift, bagt med grøntsager. At bage kalvekød denne opskrift til fremstilling af 300 g kød, grønne bønner (ca. 100 g), peber, gulerødder. For marinaden behov hvidløg, olivenolie, mayonnaise, sennep, sort og hvid peber og salt.

Igen først forberede marinaden ved blanding med hinanden saucer, olie og krydderier. Kødet skæres derefter i små stykker, også pulveriseret gulerod og peberfrugt oprenset fra frø. Alle ingredienserne er sat i en skål, hæld marinaden og lad i ti minutter. Nu sættes kødet i 40 minutter i den forvarmede ovn.

Og bagt kalvekød kan være på nettet, så kødet på alle sider er åbne for varm luft og bages jævnt. Kalvekød bagt i ovnen i denne opskrift, noget i retning af en traditionel koreansk fad bulgogi, men koreanerne kalvekød gryderet, men denne opskrift tilbyder hende bage. De resterende trin i fremstillingen er identiske.

Ingredienser nødvendige til denne ret som følger: 1 kg oksekød, grønne løg, hvidløgsfed 5, pære, sukker, en spiseskefuld, 2 spiseskefulde sojasovs, solsikke og sesamolie.

Kødet skæres i tynde plader, og afskrække skåret i strimler, og derefter skifte til skålen. Pære rub og presse saften, tilsæt saften til Grushevoi grønne løg, finthakket og hakket hvidløg, sukker, smør og sojasovs. Derefter tilsættes marinaden til kødet og lad i ca 20 minutter var gået.

Marineret kød lægges på risten i et enkelt lag, under risten giver sumpen at indsamle fedt og fedt og opvarmes ovnen til 230 grader. Bagt kød lang, bogstaveligt 5-7 minutter. Den serveres oftest med ris, men intet forhindrer erstatte de sædvanlige side retter, såsom spaghetti.

Apropos gryderetter. Kalvekød braiseret i fløde sauce med svampe - det er også meget, meget velsmagende. Til denne skål skal pund oksekød, 400 g champignon, løg, 150 g creme.

Kalvekød, svampe og løg skæres i store stykker, spredt på en varm pande er dækket med et låg og gryderet i en halv time. Kød bør gryderet i egen saft, men hvis du skal, kan du tilføje vand.

Efter en halv time tilføje svampe til kødet og gryderet i yderligere 10 minutter, og derefter sætte den creme fraiche og krydderier. Cremen sauce kød bør simre yderligere 15 minutter. Kalvekød i flødesovs er klar.

Generelt kalvekød, bagt i ovnen, kan være meget forskellige, for enhver smag og dygtighed. En ting forbliver konstant (medmindre, selvfølgelig, ikke overtræder den teknologi) - et mørt og saftigt smag af kød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.