HjemlighedKøkken

Little Kitchen: Saving Tips

Måske mange overvejer, hvordan man laver en lille køkken og visuelt, og faktisk mere rummelige. For at gøre dette, selvfølgelig, er ikke let, men med en vis indsats, er det stadig muligt at slå din egen intime lille størrelse køkken i et praktisk og behageligt sted at skabe den næste kulinariske mesterværk. Køkken var visuelt mere behov for at udvide rummet af følgende måder:

Først skal du finde en rationel og praktisk layout. Planlægning - er den første ting, du bør være opmærksom. For små værelser er det perfekt egnet kantet eller L-formet layout. I hjørnet kan du nemt finde de fleste af alle køkkenredskaber. Der vil se godt vask, og dette område er spildt, kan den placeres under den kantede lagersystem.

For det andet, slippe af med alt det unødvendige. Til rummet ikke ser overvældet, ikke fylder det med unødvendige bagateller og overskydende møbler. Skal erhverve kun de mest nødvendige elementer, er det bedre at opgive de ting, som du næsten ikke bruger. Det er værd at være opmærksom på husholdningsapparater, som udfører flere funktioner. Således er de nuværende modeller af mikrobølgeovne ofte kombinerer funktionerne af søens og ovne. Det er vigtigt at efterlade plads omkring døren, selvom det åbner til det fri. Skal forsøge at bruge den ledige plads i hjørnerne og omkring vinduerne.

For det tredje, så meget som muligt elementer til at hænge på væggen. Meget ofte hjælpe til at spare plads gelænder system. Som regel er de fast over vasken eller på køkkenbordet. På hylder og kroge kan placeres pander klinge potageskeer, krukker med løse produkter og krydderier.

For det fjerde bruge transformatorer. Ejere af små køkkener bør også se på alle former for transformere. En god løsning ville være et bord med en glidende bordplade eller folde vinger. Desuden kan de hjælpe klapstole.

For det femte har "falde" af møbler dybde. Bør prioritere en mere kompakt fritstående indkapslinger, hvis dybde er 60 og 40 centimeter. Men denne metode er kun godt, hvis det kommer til kabinetter uden integreret teknologi. Så hvordan man kan finde den ovn eller opvaskemaskine ikke-standard dybde er vanskelig.

Alle disse løsninger vil bidrage til at øge den reelle plads i køkkenet, men det er ikke helt nok. Til rummet syntes mere rummelige, er det vigtigt at tage sig af visuelle teknikker. De mest populære er:

1. Finish lyse farver. Ejere af små køkkener bør glemme alt om de mørke og mættede farver. For visuelt udvide rummet skal bruges til vægge, gulv og loft pastelfarver. Denne regel gælder også for møbler.

2. Anvendelse af glatte overflader. Lille køkken er bedre at bruge møbler med glatte facader, bør arkitektoniske udskejelser undgås (massive gesimser, pilastre, buede hætter), fordi sådanne elementer er "presset" til de mennesker, der er i en lignende situation, og visuelt snævre rum.

3. God belysning. Må ikke sjuske med dækning. Jo mere lys vil være i køkkenet, vil den hyggelige og rummelige køkken ser.

At lære at lave reparationer eftertragtede køkken med hænderne , se kataloget over artikler til fremstilling og reparation madeua.net

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.