ComputereUdstyr

Monoblokke: anmeldelser, parametre og andre oplysninger om denne type Acer produkter

Stadig mere populære på markedet for indenlandske computerteknologi er ét stykke. Anmeldelser, tekniske specifikationer og andre vigtige oplysninger om de modeller og Z7600U Aspire 7600U linje af Acers vist i denne anmeldelse. Hver af disse pc'er er baseret på en højtydende processor Core i7 3630QM modeller fra Intel. Derfor er de fokuseret på en bred vifte af opgaver og kan være anvendes i forskellige grene af menneskelig aktivitet. På trods af at de har en diagonal på 27 inches, de ikke optager meget plads på skrivebordet og tillade en effektiv udnyttelse af alle dens plads.

model 7600U

Computere monoblokke 7600U model fra Acer - den ideelle løsning til hjemmet og kontoret. Som tidligere nævnt, er denne computer bygget på en processor Core i7 3630QM model. Dens clock frekvens på 2,4 GHz i normal tilstand og 3,4 GHz i toppen. Den består af 4 kerner og kan operere ved 8 datastrømme. Det er også udstyret med en tre-niveau cache. Den grafiske undersystem repræsenterede adapter GeForce GT 640 fra Nvidias med 2 GB hukommelse om bord. Dens hardware ressourcer er tilstrækkelige til at løse eventuelle problemer selv på den grafiske skærm med en diagonal på 27 inches (det udover touch), og en opløsning på 1920 x 1080 pixel. RAM i monoblok 8 GB. Til gengæld er det delsystem disk implementeres ved hjælp af 2 drev. En af dem, en 32 GB SSD-baserede teknologier, der er designet til installation af operativsystemet. Og for det andet, på størrelse med 1TB tillade nogen lagre programmer og data. Et rigt sæt af kommunikation har et stykke af data. anmeldelser brugere, bekræfter kun. Blandt dem er USB 2.0 (4 stykker) og 3,0 (2 stykker), HDMI (til at tilslutte en anden skærm), strømstik, lydindgang (mikrofon) og output (hovedtelefoner eller højttalere). Desuden er det udstyret med WiFi og Bluetooth til trådløs dataoverførsel.

modellen Z7600U

Meget lig hinanden på de tekniske specifikationer for de data, slik barer. Brugerkommentarer også vidne til dette. Det er ikke overraskende. Alt hardware er identisk. Processor, grafikkort, skærm - alle lignende. Den eneste forskel ligger i delsystemet disk og hukommelse. Modsætning 7600U der ingen SSD 32 GB. Dette reducerer hastigheden væsentligt. Men stadig Z7600U ydeevne er nok til at udføre enhver opgave i dag, hvor der kan bruges i et stykke. Anmeldelser bekræfte dette. Men RAM er 2 gange mere - 16 GB, og dette har en positiv effekt på systemets ydeevne. Kommunikation sæt hans identisk 7600U. Alle de samme: USB-2.0 (4 stykker) og 3,0 (2 stk), HDMI (til at forbinde en ekstra skærm), strømstik, lydindgang (mikrofon) og output (hovedtelefoner eller højttalere). Der er også en trådløs dataoverførsel Wi Fi og Bluetooth.

resumé

Med teknisk udstyr monoblokke position Acer Z7600U og 7600U - næsten identiske løsninger. Men det er prisen for den første er 100 USD mindre. Det er denne faktor, alt andet lige komponenter og afviser valg i hans favør. Og RAM det 2 gange mere (16 GB), som har en positiv indvirkning på driften af systemet under udførelsen af alvorlige problemer. Men fraværet af SSD-drev kun lidt reducere ydeevnen. Og prisforskellen er håndgribelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.